!Забравихте ни сигурно вече,защото отдавна не сме се разписвали.Иначе редовно ви чета,особено в ранни зори.Делникът така ме е завъртял,че нещо не мога да усещам заредилите се празници,чувствам се така изтощена.Обяснявам си го с адската умора от гадното безсъние
.Снежина спи като мен-буди се от най-малкото.Няма още зъбче,но е много кисела.Дистанционните и телефоните са й отдавна с ръцете и устата/от 4 месец/.Много е мързелива-не пълзи,само се обръща,и то с голямо пъшкане/дупето й е тежко/.Още не ядем месни пюрета и жълтък.Преди седмица падна от спалнята,аз плаках повече.Сега хитът й е да се удря по краката и да си ги дърпа.Нашият тати все е зает и не може да намери време да занесе резултатите от изследванията на детето на педито.А аз се притеснявам,защото като сравнявах стойностите с тези,които са в темата ни,и видях ,че много се разминават
. На Насето-честита половин годинка! 
Почваме да действаме за Канада.Даже в края на месеца ще ставам госпожа.Но фамилията не си я сменям.Тука като чета кой бебок какво може да прави направо се чудя дали не и е вредно че толкова малка се изправи?
Абе на кой когато му дойде времето
другите
трябва да са много предпазливи.Това разбира се си е само мое мнение и впечатление.
Да взема да се пробвам докато спи малката!! 

ходихме до Люлин 1 да си купим памперси от магазинчето на наши познати.
пича с песента "6 кокощки съм приготвила"
а Иван и Андрей са сташни опосуми
Изсмуква го до последната капка. 
.А времето навън- ракзошно - на мен ми се реве 4е съм под земята в тази дупка
.Дари оба4е цял следобед беше навън с бава34ката и мъжът й.Ами - разхожда ги детето
,кога ще се сетят те да отморят с няколко тура из парка
, усещам 4е гърлото ми запо4ва да ме "дращи".Дано да е фалшива тревога и просто да съм прекалила с цигарите 
Да расте много здраво, щастливо и все така усмихнато и 4аровно детенце!!!

и ходихме на голяма разходка в Южния парк
видяхме се и с Миташки на мама pouh
val_stef, аз Ния я паркирам пред компа обикновено за обедното хранене
пускам й снимки на slide show и радио в повечето случаи
(най-често онлайн през нета, за да не се върти да гледа уредбата
) nadinko, завидях ти за почивката във Велинград
но пък каква страхотия сте изживяли
добре, че вече всичко е наред
Elwing и Ния много харесва цветята, обича да ги гледа и да им говори
скоро ще почне и да ги къса сигурно
също обича мушами и да се крие под тях
Ember песента звучеше по радио Z-rock, след 10 часа това слушаме с Ния
pepejeans, дано спрете гадния антибиотик по-скоро и да се оправяте
cveta80, честито ви изправяне
ronkis, всичко ще е наред
тепърва предстоят мнооого падания на бебоците
(не, че това е успокоение) Karim, нямаме режим на спане, може би единствено нощното спане, към 21.30-22.00, след като е хапнала, си я слагаме в креватчето й и тя си заспива сама
денем, няма никакъв режим, когато й се спи – спи. Но понякога не заспива бързо и пада голямо мрънкане и реване, докато успее да заспи
ааа май те излъгах, почти всяка вечер към 20.00 заспива и спи 30-40 минути
blanc и аз гледам Мюзик айдъл и страшно се забавлявам
snejko, това за зъбките и детските кухни не съм го чувала
но ако на детето му се покаже първото зъбче чак на годинка и няколко месеца, какво правим - няма да яде ли
първо пюрето се хапва и после млякото
Vasia, какъв е проблема с данъчните
megishik, не сме те забравили 

Само да споделя, че журито е много готино. Гледала съм няколко пъти турския мюзик айдъл. Е, там журито на какво ги прави не е истина. Направо реват децата и се оправдават, а онези не признават ни сълзи ни нищо - продължават да критикуват яко. Явно такава е концепцията на предаването.
А като излезе оная да пее "Бански на лалета" - смях.
А и си мисли че пее хубаво момичето!