Отговори
# 90
  • София
cvetyab , от форума научих че и кашата от елда действа чудесно на хемоглобина Peace
има такива на Беби и на Хип, като хипската е само от елда или елда и плодове

# 91
Честит национален празник!
Velmar, не се притесняваи за царевицата, няма нищо да и стане на Дари, аз на Ангел съм давала няколко пъти от тези пюрета, защото много ни харесват. Онзи ден дори му дадох пак на Семпер, но с пилешко. На мен много ми хареса усещат се много малки трошици месо, но той път много трудно го яде, беше едричко смляно за него.
Вчера го записах на Детска кухня. При записването искат само копие от акта за раждане, а когато навърши 10 месеца све носят 30 бурканчета с 60 капачки и бележка от педито. Видях и манджата, изглеждаше добре само кремчето не беше много хубаво на външен вид. Решила съм да взема и от Джуниър, тя е от 8 месеца, само да пробвам как е.
Вчера бях и в данъчните да се разправям за пореден път за данъчното облекчение което от миналата година все още не съм си получила. Чаках повече от час, за дойде съответната служителка, а тя не дойде.

# 92
Честита половин годинка на Насето! Да е здрав и много щастлив!

Честит национален празник!  bg

Снощи успях да приспя Тони около 10, но като заспахме и двамата на спалнята. Mr. Green После го преместих да си спи в люлката, но към 2,30 се размрънка да яде и го взех при мен да суче. Но сме заспали и двамата и така откарахме до 8 сутринта. Той отвреме на време си намираше гърдата да поцока и пак заспиваше. Вече към 8 почна да ми пее и да ме гали за да ставаме. Оставих го да си играе в леглото докато направя закуската и кафето. Нали тати не е на работа да го поглезим. СЕга поспа 1 час и след малко се приготвяме за разходка в хубавото време.
Лек ден на всички и приятни разходки. 1stroller

# 93
Здравейте мамчета Party
Честит празник!
    Много ви благодарим за пожеланията и подаряците HugПо късно ще почерпим,като стане тортичката Laughing
Тези дни нямам много време за писане,но ще наваксам Peace
целувки за сега от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 94
Здравейте и от нас  Grinning!Забравихте ни сигурно вече,защото отдавна не сме се разписвали.Иначе редовно ви чета,особено в ранни зори.Делникът така ме е завъртял,че нещо не мога да усещам заредилите се празници,чувствам се така изтощена.Обяснявам си го с адската умора  от гадното безсъние #Cussing out.Снежина спи като мен-буди се от най-малкото.Няма още зъбче,но е много кисела.Дистанционните и телефоните са й отдавна с ръцете и устата/от 4 месец/.Много е мързелива-не пълзи,само се обръща,и то с голямо пъшкане/дупето й е тежко/.Още не ядем месни пюрета и жълтък.Преди седмица падна от спалнята,аз плаках повече.Сега хитът й е да се удря по краката и да си ги дърпа.Нашият тати все е зает и не може да намери време да занесе резултатите от изследванията на детето на педито.А аз се притеснявам,защото като сравнявах стойностите с тези,които са в темата ни,и видях ,че много се разминават baby_neutral. На Насето-честита половин годинка!  nbirthday
Решила съм да отбележим 7 месец на Снежина празнично с торта и снимки.Тогава и аз порасвам с още една година.
Честит 3 март!
Ще гледам да пиша за нас по-често.

# 95
Честита половин годишнина на моето момче Насето! nbirthday
Да е здравичък, щасливичък, весел и умен да расте и да грее мамино и татино сърце!  smile3521
Айде едно джипче от тъща му  Mr. Green

Честит 3 март! bg

# 96
  • гр.Добрич
Честит празник на всички!!!

Честито и на Насето!

Cveta80 при нас номера с GSM-а е минава. Аз преди известно време пробвах да му пускам различни мелодии и той така се разплака.

Elwing и Ивчо от една седмица започна да се върти и то предимно на ляво, но само от гръб по корем. Също не може да седи все още стабилно.

Аз май нещо съм настинала и днес се чувствам много зле. Май ще си полегна малко, че и без това при нас е мрачничко.

# 97
Излизахме ама духаше ужасен вятър.
 А и дребното много рева.Тази нощ също беше неспокойна.  Sad
Сега ще се ровя в Google Earth - световен атлас със сателитни снимки и ще си мечтая къде ще отида.Следобед съм на урок по френски  Simple SmileПочваме да действаме за Канада.Даже в края на месеца ще ставам госпожа.Но фамилията не си я сменям.Тука като чета кой бебок какво може да прави направо се чудя дали не и е вредно че толкова малка се изправи? newsm78  Абе на кой когато му дойде времето  Wink
Виждам че много се тревожите за храните на бебоците.Аз и давам от всичко което пише че става за нейната възраст.Принципа е само да се наблюдава дали не проявява алергия.А и според мен донякъде алергиите са фамилно обусловени,така че тези които ги нямат в семейството може да го дават малко по смело Thinking другите  Stopтрябва да са много предпазливи.Това разбира се си е само мое мнение и впечатление.
  Нещо много ми се доспа Simple SmileДа взема да се пробвам докато спи малката!!

# 98
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ  bg
Нали мога да поплача малко на вашето рамо, за да ми олекне - сега спим в количката на двора, успокоени след ужаса който преживяхме. Днес докато лежеше по корем взе да се обръща, изпищя и се разрева, милото не можем да го успокоим по никакъв начин. Такъв рев не е ревала откакто се е родила. След като леко се успокои взех да я опипвам да не е станало нещо и като стигнах до лявата ръка, която ми се стори необичайно отпусната, отново се разплака /а аз заедно с нея/. Заведохме я на ортопед и доктора докато и пипна ръчичката каза че е разместено лакътчето. Взе да ме успокоява че това било често срещано при бебетата и да не се притеснявам, можело да се случи и друг път, но не било нещо страшно /сигурно така е за него/ . Наместия и след една минута вече бяхме щастливи, усмихнати до уши и размахвахме играчката с тази ръка.

# 99
Здравейте отново Party
Сега да почерпим и ние най малкото августинче Laughing

Мале,то голям зор докато го снемаме това дете.Хич не стои на едно място Mr. Green

# 100
  • София
nadinko  Shocked  Hug spoko

Ние днес бяхме на извън градска  Joy ходихме до Люлин 1 да си купим памперси от магазинчето на наши познати.

Голяма разходка беше, а времето   Nature Sunny

Спуквам се от смях на Music idol  hahaha пича с песента "6 кокощки съм приготвила"  Joy а Иван и Андрей са сташни опосуми

Elwing и Яна е малка мързеланка, само ми показа  2-3 пъти, че може да се обръща

Аз съм изумена , вторият братовчед на Яна е 3 месеца по-малък от нея и вече е по-тежък с 400 гр.  САмо на кърма е и за миналия месец

е качил 1,600  Shocked

ЧЕСТИТО НА НАСЕТО    bouquet

# 101
  • Sofia

Честита половин годишнина на Насето!

Ей, Димана прояде АМ, обаче смених млякото от НАН ХА минахме на Миломил 2. Дриймс, мерси много Hug Hug Изсмуква го до последната капка.
Karim, пробвай и ти да смениш млякото като мен. Милумил 2 мирише много хубаво.
Elwing, сори за тъпия въпрос, но какво е елда?

# 102
Не съм Elwing ама да отговоря Wink
елда(гречка)
Елдата е силно питателна зърнена храна, съдържаща пълноценни белтъчини, витамини и мин.соли, особено манган и магнезий, необходими за изграждането на ставния хрущял. Богата е на калий и бедна на натрий, което я прави полезна за хипертоници и страдащи от диабет. Съдържа рутин-биофлавоноид, който забавя процесите на стареене и укрепва сърдечния мускул. Протеините на елдата са с по-висока биологична стойност от тези на месото и млякото.
Аз днес не съм писла май, ама щото съм на работа и  не мога цял ден да вдигна глава ooooh!.А времето навън- ракзошно - на мен ми се реве 4е съм под земята в тази дупка Tired.Дари оба4е цял следобед беше навън с бава34ката и мъжът й.Ами - разхожда ги детето Wink,кога ще се сетят те да отморят с няколко тура из парка Laughing
Аз май се опитвам да се разболявам Sick, усещам 4е гърлото ми запо4ва да ме "дращи".Дано да е фалшива тревога и просто да съм прекалила с цигарите Embarassed.Мъжът ми със сигурност не е добре, но това е от няколко дни .Аз го карцирах в хола да спи, за да ограни4им контактите с Дари и с маска да се разхожда когато е около нея.НО той е страшно притеснен да не зарази бебка, още пове4е 4е  утре цял ден ще се гледат заедно Praynig
Не на последно място искам да 4еститя половин годинката на малкия сладур Наско Heart Eyes  Да расте много здраво, щастливо и все така усмихнато и 4аровно детенце!!!
Лека ве4ер желая на вси4ки Hug

# 103
  • у дома
Здравейте Hug
Честити 6 месеца на Наско  baby_neutral   Hug bouquet
Честит 3 март   bouquet
Времето беше пролет днес  Party и ходихме на голяма разходка в Южния парк  Party  видяхме се и с Миташки на мама pouh  Laughing
на Ния й подариха едно детско динстанционно на Чико, тя много си го харесва и си играе с него  Peace  Laughing divas според мен можеш да започваш да захранваш лека-полека, стига наистина да може да седи сравнително спокойно  Peace val_stef, аз Ния я паркирам пред компа обикновено за обедното хранене  Peace пускам й снимки на slide show и радио в повечето случаи  Joy (най-често онлайн през нета, за да не се върти да гледа уредбата  Joy ) nadinko, завидях ти за почивката във Велинград  Hug но пък каква страхотия сте изживяли  ooooh! добре, че вече всичко е наред  Praynig  Hug  Elwing и Ния много харесва цветята, обича да ги гледа и да им говори  hahaha скоро ще почне и да ги къса сигурно  Joy също обича мушами и да се крие под тях  Laughing (като отидем на гости и ако има мушама на масата, гледай какво става. в къщи нямаме и сигурно затова й е интересно) Ммария26, просто нямам думи за „прекрасните” ти съседи  #Cussing out  #2gunfire Ember песента звучеше по радио Z-rock, след 10 часа това слушаме с Ния  Mr. Green пускай по-често клипчето на Вики  Peace  Joy  pepejeans, дано спрете гадния антибиотик по-скоро и да се оправяте  Praynig cveta80, честито ви изправяне  Grinning ronkis, всичко ще е наред  Peace тепърва предстоят мнооого падания на бебоците  ooooh! (не, че това е успокоение) Karim, нямаме режим на спане, може би единствено нощното спане, към 21.30-22.00, след като е хапнала, си я слагаме в креватчето й и тя си заспива сама  Peace денем, няма никакъв режим, когато й се спи – спи. Но понякога не заспива бързо и пада голямо мрънкане и реване, докато успее да заспи  ooooh! ааа май те излъгах, почти всяка вечер към 20.00 заспива и спи 30-40 минути  Peace blanc и аз гледам Мюзик айдъл и страшно се забавлявам  Joy snejko, това за зъбките и детските кухни не съм го чувала  newsm78 но ако на детето му се покаже първото зъбче чак на годинка и няколко месеца, какво правим - няма да яде ли  #Crazy първо пюрето се хапва и после млякото  Peace Vasia, какъв е проблема с данъчните  newsm78 megishik, не сме те забравили  Hug
и аз се чудех какво е елда  newsm78
Ще вземем и ние с Ния да отскочим до Младостките мами някой ден  Mr. Green пък и до Люлинските  Mr. Green те като не идват при нас  baby_neutral  Mr. Green
айде, стига съм писала  Stop

пп velmar, благодаря за разяснението  Hug

# 104
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА НАСКО!

Добър вечер и от нас!  Laughing
Ние днес направихме дълъг шопинг тур - обиколихме двата МОЛ-а и най-после си купих нещо свясно и аз. Купих си много готина пола и май  дадох много пари за нея.  Embarassed Но пък бях очарована от магазина, особено като видях че има мнооого по-големи номера от моя.  Mr. Green
И аз съм фенка на Мюзик айдъл.  Joy Само да споделя, че журито е много готино. Гледала съм няколко пъти турския мюзик айдъл. Е, там журито на какво ги прави не е истина. Направо реват децата и се оправдават, а онези не признават ни сълзи ни нищо - продължават да критикуват яко.  Явно такава е концепцията на предаването.  Thinking А като излезе оная да пее "Бански на лалета" - смях.   Joy  Joy  Joy А и си мисли че пее хубаво момичето!  #Crazy
Хайде лека вечер!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт