Един лек флирт... или в какво може да прерастне

• 9 324
  • 243
  •   1
Отговори
# 120
  • Out of the Mix
Една жена, която уважава мъжа си, има респект от него, има много какво да губи, обича го, не се впуска току-така в авантюрки.
А вече е толкова достъпно всичко за скучаещата домакиня.
Именно затова - постоянна ангажираност с нещо.
Не, че има гаранция, но за всеки случай.
Неслучайно не ми отговори на въпроса два (2) пъти какво мисли мъжа й по въпроса.
Сигурно ще я изхвърли, като мокро коте след един 24 часов секс маратон на изпроводяк да си знае.

# 121
Уважението и обичането не е едностранен акт и обикновено има причини и действия за тях.

Revoker, ако жената е финансово независима, недай Боже по-напред от мъжа, изневярата по-позволена ли е?

# 122
  • Out of the Mix
Уважението и обичането не е едностранен акт и обикновено има причини и действия за тях.

Да.

Revoker, ако жената е финансово независима, недай Боже по-напред от мъжа, изневярата по-позволена ли е?

Не.
Финансите нямат нищо общо.
Бил съм с жена с повече пари от мен.
С уговорката, че съм имал и имам достатъчно.
Тя водеше по-динамичен живот, аз по-спокоен.
Не е до пари.
Много ме кефи как ме "подпитваш", Елиф, така отдалечко. WinkSmile

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 09:15 от Revoker

# 123
Не мога да ви дам съвет, ама откъде имате толкова свободно време  за подобни занимания? Аз работя на пълен работен ден, имам ученик и куче и едва смогвам с всичко ,камо ли да търся забавления....

Ани2010,
защото работиш наистина, затова нямаш време. 🙂
Някои само ходят на работа, но не работят много. Затова имат много свободно време.

Може авторката да живее от рента, може мъжът й да печели добре. Или да има свободна професия.

Иначе по темата казано грубо: жената търси внимание, мъжът - секс. Ако е загубила внимание и интерес от мъжа си, възможно е да го търси подсъзнателно от друг мъж. Но после пак ще се върне в стартова позиция - вниманието с чуждия ще е свършило, а също и секса.

# 124

Да.

Не.
Не е до пари.
Подпитвам те, щото чета това:

Какво мислиш, че би си помислил мъжът ти затова, който навярно ви издържа и плаща целия масраф ?
Тоест ти вкарваш парите в темата за потенциална изневяра, а те нямат общо. Ако мъжът й изкарва парите за прехрана на семейството, тя гледа детето и се грижи за къщата. Пак за семейството.

Идеята да се държи жената на къса верижка (а.к.а. заета нон-стоп) е доста недалновидна. И в краткосрочен, и в дългосрочен план.

# 125
Човека те прави на маймуна за да получи това, което иска - секс, след това ще изчезне доста бързичко. Не си струва да си разваляш отношенията.

Пак онзи е лошият вълк, а тя кроткото агънце.  Ама като гледам и на авторката и се иска и не е агънце. Е, може и да не е чак вълчица за сега, ама има потенциал да стане. В случая съдбата и е дала втори шанс да размисли дали иска да кръшка и има психиката за това. Което си е направо подарък Simple Smile

# 126
Тук моментът не е до физическото изчукване.
Авторката е получила серотонин от вниманието и разговорите.
А той от усещането, че кара някоя жена да го иска.
После се е оттеглил по съвсем прозачини причини вероятно.
Мързяло го е.
Да се занимава, да се среща, да пътува.
Не е можел. Има куче или няма пари за път.
Знае, че на живо не е това, за което се представя и избягва живите срещи.
А тя може бързо да си намери подобен, ако иска някой да ѝ сваля звезди и да я ласкае.
Ще ѝ пратя един такъв на лични, ако иска.
//
Мъжът ѝ едва ли знае. А и не знаем той пък на коя друга обяснява колко е секси и интелигентна. Така че да не съдим или възвеличаваме никого в аванс.

# 127

Да.

Не.
Не е до пари.

Какво мислиш, че би си помислил мъжът ти затова, който навярно ви издържа и плаща целия масраф ?
Тоест ти вкарваш парите в темата за потенциална изневяра, а те нямат общо. Ако мъжът й изкарва парите за прехрана на семейството, тя гледа детето и се грижи за къщата. Пак за семейството.

Идеята да се държи жената на къса верижка (а.к.а. заета нон-стоп) е доста недалновидна. И в краткосрочен, и в дългосрочен план.
Не дланивидна но работи.
Аз съм толкова зает че нямам време да излеза след работа.
Няма изневери. Работа да откат и така 20 години без изневери.

# 128
Авторката не се притеснява, че е щял да я мине, а се притеснява, че й е вързал тенекия и не я е минал.
Ами авторке, много може да са причините. Само си чеше клавиатурата; излезнала му е по-добра оферта с друга жена; смята, че ще лапнеш и ще му досаждаш; обвързан е и гаджето го следи; като си се самопредложила му е минала тръпката от гоненето и свалянето; иска да пие с приятели и не му се занимава с жени...
Ама няма какво да се самоубеждаваш, че проблемът е в мъжа ти. Сама казваш, че и друг път си изневерявала на предишно гадже и не си чувствала вина. Сега си имала малка пауза - влюбване в мъжа ти, бременност, занимания с малко дете и затова са се изтърколили годинките без да кривнеш, ама ето че отново е дошъл моментът. Не знам какво да кажа, щом те влече.

# 129
Спокойно, авторке, това, което търсиш, търси теб. Със селския е*ач сте се разминали, но такива бол, ще намериш своя човек. Много си амбицирана да докажеш на себе си, че ти стиска и имаш “психика за изневяра” и на следващия никак няма да му се колебаеш. Не си си поставила някаква особено висока цел, така че, спокойно, ще се случи това, което си намислила.

# 130
Милиони хора изневеряват, не е чудо невиждано. Но после трябва да си носи кръста и даже и да я загризе съвестта (тоест ако няма психиката за изневяра) да си се пържи в собствен сос, а не да се изповяда на мъжа си и после да и стане леко и волно, а на него (невинния) да му е гадно.
Също така изневярата е за рационалните хора, не за емоционалните, защото само първите могат да държат нещата под контрол.

# 131
Скрит текст:

Да.

Не.
Не е до пари.

Не дланивидна но работи.
Аз съм толкова зает че нямам време да излеза след работа.
Няма изневери. Работа да откат и така 20 години без изневери.
Ще викаме, че е работата, а не, че никоя не те е пожелала.
"Златото се изпробва с огън, жената със злато, а мъжът с жена." Wink

# 132
Да, но кой се впуска по-често? Това са точно емоционалните хора. Аз съм рационален човек и си гледам рахата. Не бих лапнала по толкова глупави чатове, затова се иска яко да те тресат емоциите. Не бих се поставила в ситуация, в която да се чудя пост фактум селският бек дали няма да се разприказва колко съм лесна и да му вдигам скандали "аз да не съм плиткоумна, ти за каква ме мислиш!" Та да, изневерите са за по-разумните хора, но по-често се впускат по-емационалните.

# 133
Разум и мерак не се изключват взаимно Wink

# 134
Благодаря ви за коментарите. Истината е, че това което исках от този флирт го получих Беше ми приятно, чувствах се щастлива, красива, желана, изпитвах прилив на енергия. Това обаче май беше в самото начало. После започнах да се чувствам зле от тази комуникация. Той заговори за мераци, чувства, мисли.. Не исках да стигам до секс, по много на брой причини. Не ми липсва, не ме сърби толкова, както някой беше написал, не ми се поемат ненужни и огромни рискове. Знаех обаче, че това "ухажване" няма да продължи вечно. Както написа и едно от момичетата, във флирта за да държиш тръпката трябва дя отиваш още една и още една крачка по-далече. Не съм му се предложила и той това го разбра, говорихме  и няколко пъти казах, че няма как да стигна до секс. Разминахме се  в желанията просто.  Явно все пак си е оставил вратичка.. веднъж ми каза, моля те недей на прекъсваш връзка с мен и един ден ако решиш, че искаш да си направим хубавото ми кажи... стори ми се супер странно.. мъжете не говорят/мислят така, пък чак толкова голям мерак да има да ме оправи.. не мисля..Не съм хлътнала по него, но все ми се иска да мисля, че е бил искрен. Истината е, че съм доста самотна, работя от вкъщи, нямам колеги, среда, с приятелите също се виждам много рядко след раждането на детето.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 12:15 от Zoom12

Общи условия

Активация на акаунт