Един лек флирт... или в какво може да прерастне

• 9 832
  • 243
  •   1
Отговори
# 165
В нищо няма да прерасне лекия флирт, само в едно йе***не и кой от къде е. Човекът си го е заявил, обаче авторката и се е завъртяла главата и кой знае какво романтики и се въртят. Не разбрах стария приятел за какво е дал на задна, ама по скоро е усетил, че ще има усложнения и е предпочел да не си отваря излишни главоболия

# 166
rf, сега ще ти каже авторката, че завиждаш, защото не са те сваляли.
Може би авторката иска да чуе, че той се е уплашил от интензитета на собствените си чувства и не е имал смелостта да продължи, защото е бил наясно, че ако преспят дори веднъж заедно трябва да развали семейството й и да я приеме заедно с детето й, а не е бил готов...

# 167
Е, недей да жалиш толкова за края на тръпката. Ето, аз ти предлагам нова – да седиш на тръни дали на онзи няма да му хрумне да прати чатовете ви на мъжа ти. И тогава вече ще започне истинският екшън.
Цитат на: rf22
link=topic=1694693.msg48592132#msg48592132 date=1727180725

Това е и мойто чудене и ме обвиняват защо се чудя... Защо даде назаден ...
В нищо няма да прерасне лекия флирт, само в едно йе***не и кой от къде е. Човекът си го е заявил, обаче авторката и се е завъртяла главата и кой знае какво романтики и се въртят. Не разбрах стария приятел за какво е дал на задна, ама по скоро е усетил, че ще има усложнения и е предпочел да не си отваря излишни главоболия

# 168
Това е и мойто чудене и ме обвиняват защо се чудя... Защо даде назаден ...
Мижав интерес. Мъжете дават заден заради мижав интерес.

# 169
Реално погледнато не е невъзможно да полъскаш егото си с него, но ти не знаеш какво и как го искаш, как искаш да го получиш тогава?! Хем искаш да си ухажвана, хем само изчук@на@, а защо не и двете? А дали ти стиска е съвсем отделен въпрос! И не, не оправдавам хората, които изневеряват, но ако смяташ да си една от тях поне го направи по интелигентен начин, за да няма наранени /доколкото е възможно/.
Права си, не знам точно какво искам, объркана съм и той го разбра. Явно имам нужда да ми се случи нещо подобно на този етап от живота ми.Честно казано, колкото и детинско да звучи, яд ме е, че така се стекоха нещата онзи ден и се чувствам изиграна.. иска ми се последната стъпка да е моята.Дали ще ме накара да се чувствам по-добре, едва ли ? Но искам аз да сложа точката.
Там ти е целият зор според мен, че това решение не е в твоите ръце а е приключил той нещата. Така никой не обича, разбира се. Друго си е да можеш да си кажеш "Абе аз можех ама реших че не искам"
Ако беше ти си била камшика така, щеше пък той да остане с искането да е бил той, все единият трябва да е Grinning
Иначе и двамата сте си почесали егото един на друг, просто ти явно не си била в такава ситуация друг път и очакваш всеки път развитие от-до и действително да се "сложи точката" накрая а то не винаги е така. Засечеш се с някого, пък се разминете после, вие кой знае какво нямате общо че чак толкова и да се занимавате. Дали сте си пак някакви положителни емоции един на друг, просто остави останалото зад себе си, то друго не е имало всъщност че да го мислиш.
Проблемът ти не е с този човек, а с това че връзката ти е в положение при което би се вързала на някой такъв пишман сваляч. Ти ако си щастлива с твоя мъж, тоя няма да получи шанс за повече от Здрасти, камо ли вълнения и прочие.

# 170
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Този мъж, старият приятел, звучи като супер противен човек. Трябва да е много красив външно, че да си го харесала толкова. Понеже от това, което разказваш, че ти е наговорил, нищо интересно няма в него. А и е много подло някой да подхожда към теб уж като приятел, а после да се окаже, че съвсем други неща са му в главата. Супер разочароващо поведение, което за съжаление май се среща твърде често.
На мен пък единствен той ми е положителният образ в цялата история. Авторката я сърби, две не вижда, и сега се чуди как да облече в удобна опаковка тези си вълнения, съпругът й и той не е стока и основен фактор нещата в това семейство да не вървят, само този човечец е тръгнал да взема от живота това, което е сметнал че може да се вземе, като е внимавал да няма кой знае какви драматични последици. И сега, когато е решил да се отдръпне и да даде шанс на нещо по-добро от това да си набърка гагата в кашата, внезапно става лош, мишка и т.н. Аз не бих се върнал на негово място.
Аз пък не виждам положителни герои в историята (реална или не).
Именно, той решил да си вземе каквото може по най-добрия за него начин. Авторката буквално с нейни думи в няколко поста каза същото, че и тя искала да извлече от цялата ситуация позабравени емоции по най-безопасния за себе си начин. Съпругът, от това, което се знае за него, и той гледа по-възможно най-лекия за себе си начин да я кара в собственото си семейство. Та каква е разликата между всички тях?
Този човек е играл с открити карти до момента, когато е усетил, че се опитват да до вкарат в ситуация да избират каква да е неговата роля - дали на душеприказчик или на секс другарче. За някой, който знае какво иска, подобни дилеми не стоят на дневен ред. Вярно, не е подходил особено естетически към несъстоялата се среща, но с оглед на факта, че той е единственият необвързан в картинката, грехът му не е кой знае колко голям. Да му мислят двамата съпрузи с детето.

Ама, лол, как да не му е голям грехът... Даже в една стара книжка, в която хората чат-пат вярват, си пише: не пожелавай жената на ближния си.
И какви открити карти? Та той по нейни думи й е казал, че не иска да и разваля семейството, но иска да спи с нея. Ами то това е някакъв оксиморон. А и даже едва ли е истина първата част. По-скоро е перифразирал, че не иска когато двамата с него й развалят семейството, да се занимава с нея и детето й.

А зуумчето го нарича достоен пич :Д Наистина трябва да е бил много хубав, или е някакъв хипнотизатор, нещо... Какво достойно и честно има в това да сваляш обвързан човек? Че то това обикновено се описва точно като липса на достойнство и чест. В случая и мъжка солидарност.

# 171
  • София
Просто с*кс и манипулация с приказки Simple Smile

Видял, е че поддаваш, имала си нужда от свежа комуникация, нещо различно, цветно, той ти го е осигурил, целейки ти пък да му осигуриш приятно преживяване. Отказвала си, АМА видиш ли, продължаваш да говориш с него. Тоест не поставяш ясно границата си. Защото и ти самата не знаеш какво искаш, хем те гложди, хем ти е приятно. Хем сега той те е наиграл.
Изяснявай първо със себе си и после бъди категорична правиш ли го, не го ли правиш, само тогава ще имат респект.

# 172
Аз никакъв ребус не виждам в тази ситуация. Не знам как авторката още си блъска главата. Казва ѝ, че иска секс, тя казва - не, той казва ок, ама ако някой път решиш нещо, казвай. Ама това последното е от куртоазия, като ония познати дето се срещаме случайно и викаме “айде обаждай се някои път за по кафе”.

# 173
Много знае тя дори наистина ли е искал да прави секс или и той само флирт е търсил Grinning Не че не е възможно, разбира се, но нещо много се навъдиха дето наистина им е повече за егото отколкото за друго. На приказки всичките го вадят по цял лакът, де Grinning Важи тройно когато комуникацията е основно в чат а не очи в очи.

# 174
Реално погледнато не е невъзможно да полъскаш егото си с него, но ти не знаеш какво и как го искаш, как искаш да го получиш тогава?! Хем искаш да си ухажвана, хем само изчук@на@, а защо не и двете? А дали ти стиска е съвсем отделен въпрос! И не, не оправдавам хората, които изневеряват, но ако смяташ да си една от тях поне го направи по интелигентен начин, за да няма наранени /доколкото е възможно/.
Права си, не знам точно какво искам, объркана съм и той го разбра. Явно имам нужда да ми се случи нещо подобно на този етап от живота ми.Честно казано, колкото и детинско да звучи, яд ме е, че така се стекоха нещата онзи ден и се чувствам изиграна.. иска ми се последната стъпка да е моята.Дали ще ме накара да се чувствам по-добре, едва ли ? Но искам аз да сложа точката.
Там ти е целият зор според мен, че това решение не е в твоите ръце а е приключил той нещата. Така никой не обича, разбира се. Друго си е да можеш да си кажеш "Абе аз можех ама реших че не искам"
Ако беше ти си била камшика така, щеше пък той да остане с искането да е бил той, все единият трябва да е Grinning
Иначе и двамата сте си почесали егото един на друг, просто ти явно не си била в такава ситуация друг път и очакваш всеки път развитие от-до и действително да се "сложи точката" накрая а то не винаги е така. Засечеш се с някого, пък се разминете после, вие кой знае какво нямате общо че чак толкова и да се занимавате. Дали сте си пак някакви положителни емоции един на друг, просто остави останалото зад себе си, то друго не е имало всъщност че да го мислиш.
Проблемът ти не е с този човек, а с това че връзката ти е в положение при което би се вързала на някой такъв пишман сваляч. Ти ако си щастлива с твоя мъж, тоя няма да получи шанс за повече от Здрасти, камо ли вълнения и прочие.

Абсолютно си права! Преди около четири години, както писах по-рано, той пак ме пробва. Доста бързо го отрязах. Дали си е такъв бройкаджия, дали все пак съм му харесала, дали и двете.. няма значение. Исках аз да контролирам нещата и известно време май ми се получаваше. Това ме караше да се чувствам специална и желана. Знам, че е тъпо, но съм в много кофти период. Не мога да си представя, че един селски бек просто така загуби интерес.. искаше ми се наистина последното действие да е моето и още ми се иска. Изпитвам някаква спортна злоба и се активизирах, все едно е някакъв боксов мач. Тъпо е, може би и жалко, но поне съм честна пред себе си.

# 175
Аз продължавам да си намилам, че никаква точка няма да взимаш или слагаш. В цайтнот си.
Че си в труден период - ясно. Но с тази глупост никак не си помагаш. Сега ще му се молиш да се видите докато не склони, за да му кажеш “не искам секс” ли?

# 176
Тъпо е, може би и жалко
Не "може би", със сигурност е и тъпо, и жалко.
Зарежи и забрави , ако продължиш да ровиш, може да се нахендриш много неприятно.
Чатовете могат да се скрийншотват избирателно, и със сигурност мъжа ти няма да получи точно отказите, а доста по-пикантни неща. А ти едва ли пазиш твоите чатове, за да покажеш останалата част Smile

# 177
Скрит текст:

Абсолютно си права! Преди около четири години, както писах по-рано, той пак ме пробва. Доста бързо го отрязах. Дали си е такъв бройкаджия, дали все пак съм му харесала, дали и двете.. няма значение. Исках аз да контролирам нещата и известно време май ми се получаваше. Това ме караше да се чувствам специална и желана. Знам, че е тъпо, но съм в много кофти период. Не мога да си представя, че един селски бек просто така загуби интерес..
искаше ми се наистина последното действие да е моето и още ми се иска.
Скрит текст:
Изпитвам някаква спортна злоба и се активизирах, все едно е някакъв боксов мач. Тъпо е, може би и жалко, но поне съм честна пред себе си.
И какво щеше да е последното ти действие? Да спиш с него? Голяма победа. Предполагам, че сега си въобразяваш, че след секса той ще полудее по теб и ще те преследва, а ти ще го отрежеш, защото "си омъжена жена"? Проблемът е, че като не ти се обади повече след секса егото ти ще е още по-зле и пак ще пишеш тема тук. Или когато започне да те върти на малкия си пръст и качва снимки с необвързани мадами в социалните мрежи и ти нищо не можеш да му кажеш, защото си омъжена.

# 178
Едно време какви мъже имаше, а пък какви пързалки имаше....

# 179
Според мен е просто пак до егото. Кой ще е "отгоре" накрая, един вид. Знаеш как е и като приключваш връзка - едно е да кажеш Аз го зарязах, друго е да кажеш Той ме заряза. То не че тук е имало и връзка, но нещата са подобни точно в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт