💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 452
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 260
Силвия е в добра форма, но 45 си е 45, нито е новото 30, още по-малко новото 20. И да показва, и да разказва си е близо до менопаузата, ама щом я влече да се прави на невероятно яката мацка дето всички от племето харесват и припадат по нея - ами, добре.
Ама ако една жена иска само як секс, а не да роди пет деца, каква менопауза влиза в картинката?

# 1 261
Като отиде на капитанска битка Simple Smile

# 1 262

Синхроните за седмицата.

# 1 263
Силвия е в добра форма, но 45 си е 45, нито е новото 30, още по-малко новото 20. И да показва, и да разказва си е близо до менопаузата, ама щом я влече да се прави на невероятно яката мацка дето всички от племето харесват и припадат по нея - ами, добре.
Ама ако една жена иска само як секс, а не да роди пет деца, каква менопауза влиза в картинката?

Не ти трябва да знаеш JoyJoyJoy

# 1 264
  • София
Искаше ми се да дадат и завръщането на Гризлито при дръзките. Поне видяхме Павел, защото за мен си помислих, че са изрязали всичко както мистериозно се случи след битката на капитаните между Светлин, Добрин и Калоян, когато не показаха нищо от връщането им при отборите.
Дали Рени и Наталия наистина осъзнаха какво щеше да се случи с тях ако Гешев беше отпаднал?
Ако да хубаво, ако ли не, значи са лицемери.

Според мен Гризлито е трябвало да изчака да приключи кастинг битката и с буса са докарали него и Кантарджиева заедно. Ако е така както си мисля, то дано бързо да я е вербувал, за да може да играе с тях занапред.

И двете момичета се справиха добре, но видимо Кантарджиева водеше през цялото време на Джоглева.
Мисля, че Кантарджиева ще е силно ново попълнение за Дръзките, по-силна е от Иванина според мен и то с доста.

Обърнахте ли внимание как Димо каза на Джоглева, че може да отиде и да изправи ринговете си, защото явно нямва хващане така като паднат, а падат, защото такава им е работата. Калпава.
Защо тогава така мъчеха Гризлито, а на него не му казаха да отиде и да си изправи? Дали е умишлено с цел да отпадне или чак по-късно са осъзнали, че не практика е невъзмножно да се закачи куката за ринга. Дано не е първото, защото поне засега участта на всички класирали се чрез кастинг битка е меко казано незавидна. А Ралица не спести критики по негов адрес след играта.

# 1 265
Ужасно скучно да гледаш една и съща игра. При това нямаше ни един варел за цвят. Чак ми липсваха

# 1 266
Доколкото ми е известно, никой не е наясно с кого ще попадне в едно племе.
Блажени да са вярващите JoyJoyJoy
Как за 6 сезона нито веднъж не се случи "коалиционните партньори" от преди играта да са в различни племена.
Само да си спомним: Оряшкова, Мудева и Румен; Жълтите в сезон 4 и просто ме мързи да продължавам да ги изреждам.
Продукцията много добре знае за всяка подобна договорка и не пропуска нито един шанс да се възползва (стига да пасва на вече замислените story-lines)
Това е ясно. Въпросът е, че играчите не знаят, надявам се Grinning

# 1 267
  • София
Моля оценете епизод 14

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 1 268
Обърнахте ли внимание как Димо каза на Джоглева, че може да отиде и да изправи ринговете си, защото явно нямва хващане така като паднат, а падат, защото такава им е работата. Калпава.
Защо тогава така мъчеха Гризлито, а на него не му казаха да отиде и да си изправи? Дали е умишлено с цел да отпадне или чак по-късно са осъзнали, че не практика е невъзмножно да се закачи куката за ринга. Дано не е първото, защото поне засега участта на всички класирали се чрез кастинг битка е меко казано незавидна. А Ралица не спести критики по негов адрес след играта.
На мен ми направи впечатление и си мисля, че действително толкова им е акъла да не се сетят по-рано, че е невъзможно да се издърпат, опрени вертикално на дъската отзад. Нищо чудно в такъв случай Гешев да беше отпаднал ако не беше контузията на Ангел. Но пък кога е снимана тази кастинг битка не е ясно, преди или след елиминационната. Много ме кефи как като им е прецакан инвентара или нещо не става както би трябвало, карат състезателите сами да си го оправят Joy скоро може наистина да гледаме бързи, смели, сръчни. "Димо, варелът ми има дупка!" - Ми залепи си я бе! "Димо, част от картинката на пъзела ми е изтрита" - Ми нарисувай си я! Ето там на 2 метра от арената има оставени боички и четка! Grinning

# 1 269
Много се радвам, че Ангел си тръгна, прекалено много време отделяха на малоумните му изказвания. Мен нервата ме хващаше само да го слушам, не знам тия хора там как са го изтърпявали. Дребно човече с огромно его. Свилен ми е разочарование, оказа се доста глупав. Почват да се очертават силните по характер и физически също, ще е удоволствие когато останат накрая заедно - Добрин, Мартин, Раду, Гешев, Силвия, Анжела и още няколко. След днешната битка за влизане в играта разбирам, че най-подходящи за нея са високи и слаби хора с жилави и гъвкави тела. Дългите крака са голямо предимство, да не тежиш много също.

# 1 270
като не ги карат още сами да си сглобяват съоръженията , пак са добре, че и да си ги носят от къщи

# 1 271
  • Sofia
Скрит текст:
Искаше ми се да дадат и завръщането на Гризлито при дръзките. Поне видяхме Павел, защото за мен си помислих, че са изрязали всичко както мистериозно се случи след битката на капитаните между Светлин, Добрин и Калоян, когато не показаха нищо от връщането им при отборите.
Дали Рени и Наталия наистина осъзнаха какво щеше да се случи с тях ако Гешев беше отпаднал?
Ако да хубаво, ако ли не, значи са лицемери.

Според мен Гризлито е трябвало да изчака да приключи кастинг битката и с буса са докарали него и Кантарджиева заедно. Ако е така както си мисля, то дано бързо да я е вербувал, за да може да играе с тях занапред.

И двете момичета се справиха добре, но видимо Кантарджиева водеше през цялото време на Джоглева.
Мисля, че Кантарджиева ще е силно ново попълнение за Дръзките, по-силна е от Иванина според мен и то с доста.
Обърнахме, обърнахме! Игри на волята сезон 6 - култът към варелите! Тази година само пробват, как ще се приеме, че евтинко им излиза. Догодина и името могат да сменят, за да знаят участници и зрители, какво да очакват! Признавам си, че хем им знам номерцата с Манки, Ренки и сие, и смотания инвентар, хем не допусках, че за шести пореден сезон не са се научили как се прави този формат. Ако по-рано им беше светнало, че инвентарът им е скапан (въпреки, че съм убедена, че си го знаят) и бяха позволили на Гешев да си оправи ринговете, Ангел нямаше да се контузи, защото играта отдавна щеше да е свършила. Ама откъде толкова акъл от тези "умни" глави!

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 22:46 от Crystal_Noir

# 1 272
  • Някъде там...
Признавам си, че не гледах днешната битка. Хем точно тази ми е в списъка с недолюбвани, хем ми беше досадно да я гледам още веднъж. Пуснах си само началото и края на епизода.
Има нужда от повече забавни моменти като този с прането Simple Smile Мартин е скрита лимонка. Гледаш го, на вид айти и книжен плъх, пък той всъщност ще се окаже доста силен и иомплексен играч. Ще го следя с любопитство.

# 1 273
Интересно , че споменавате липсата на емпатия у Рени, за това, че не е проявила състрадателност , към контузията на Иванина. И в същото време тука всички  мразим Рени понеже е контузена . Та по този повод да говорим за емпатия ...Както и да е де. Всъщност от много сезони назад съм казала, че явяването на жени в Игри на волята , си е чиста проява на тъпота. Нито шанс да бият, нито да се харесат на публиката, освен ако не са трамплинче , на някой харесван играч. Освен травма физическа, могат да си навелкат само хейт , ако се опитват да правят нещо , каквото и да е и да разберат, че зъбите им, носа, брадата ,дупета и устите са им ужасни ,  или че са дърти и не за показване, въпреки, че са във форма и са на състезание, не на конкурс за красота.

Не е проблем че е контузена, нито външния и вид.Но като е решила да играе контузена, нека играе наравно с другите.А не на всяка игра когато има възможност да седи отстрани и да не минава по трасето, и след това да пита, къде била забавила отбора.Е как да го забави ако само гледа отстрани?

# 1 274
  • София
Очаквано скучен епизод, но то за мен съботните като цяло са такива. Поне да бяха различни игрите, но къде ти толкова вложение от страна на продукцията. Решението им да отговорят с това на БТВ срещу тяхното съботно предаване е много малоумно, но те си знаят.
Иначе успех и пожелавам на победителката днес, дано не я използват за бушон от самото начало от коалицията на Рени, защото подозирам такъв развой с цел да си запазят и нея и Наталия. Светлин е ясен, че няма да го номинират другите трима към момента - прекалено голям шанс да се върне, при това с грошове. Хич няма да им е цел.
Цялата сага с поведението на Силвия ми е странна. И от страна на участници - ами кажи си като те дразни и от зрители - не гледай като те дразни показаното, а за останалото, за което имаме само твърдение на останалите - няма как да се вържа на 100%. Като е било такъв проблем да са си казали и пак се връщаме на първата част - замълчали като го направила, ама се сетили след Х дни, че ги напряга. Извинявам се, но малко ми напомнят на продукцията от миналата година. Мамил бил Момчил, ама го казваме след 10 дни, че е "шмекер".

В понеделник се надявам да изберат наистина Рени за капитан сините. Ей така, за да я видим на самостоятелна битка.
Иначе им стискам палци да не са на брега отново, а в стопанството да кажем - поне новодошлият червен да хапне нещо. А жълтите да останат в резиденцията примерно и зелените на брега.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 22:18 от gg__

Общи условия

Активация на акаунт