💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 71 514
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 380
Рени има стратегия да добутва в следващи кръгове и дразни , защото е слаба и контузена и е в партньорство със  Светлин  . Павел има стратегия  да бъде на по-късен етап също с много стратегия , обграждайки се със силни играчи ( в самото начало искаше да привлекат и Светлин , но видяха че Рени вече го е  “ ангажирала” )   въпреки , че е слаб и провали целия си отбор с липса  на концентрация , но получава аплодисменти.
Сега гледах петъчния епизод и много грозно Гешев му полегна на Павел , голямо дърво , хубава стратегия , но поне малко финес в изпълнението да имаше . Чак ме хвана яд , че Ангел с късите крачета не го би .
Към този момент  симпатизирам на Марто , Раду , СМГ и Малвина.

# 1 381
Аз имам преположение, че на реката/блатото/дивия плаж продукцията не им разрешава да си строят някои удобства, защото иска да си ги спечелят в битка - както беше с огъня този сезон мисля.
Наистина 7-8 човека ако се хванат и без инструменти и само с клони, папрат и трева биха могли да направят за 2 дни заслон, "матраци" от суха трева и мъх на които да спят, да си заравнят наклона на спалното място, пейка, ... Но очевидно мързелът, забрани на продукцията или желанието за пестенен на сили надделяват. А и все пак помня миналия сезон играчат Вальо май беше, които се опита да ги мотивира да си направят 2-3 неща беше веднага нарочен, че дразнел и го изгониха на следващия съвет.
Евала на момчето от Легиона, който поне се опита да хване риба, другите седят и гледат.

# 1 382
Рано ми е на мен да си набележа фаворит. Тази година няма особено ярки образи или поне към момента никой не ми се е откроил. Харесва ми, че са явяват все повече и повече физически подготвени хора и че покрай предаването се завъртя една тенденция не малко хора да подобряват начина си на живот, в желанието си да се включат в игрите. Много харесвам игрите на арената, но харесвам и социалната игра.

Сега обаче ми липсват ярки образи с изключение на може би 2-3 участника. Останалите някак в шоуто ми изглеждат сиви и безлични. Раду и Кралев не се радват на одобрение, но показват някаква индивидуалност и изявен характер. И това вълнува хората, пали ги по някакъв начин. Между Рени и Павел има потенциал да се заформи интересно съперничество, но ми се струва, че монтажът внушава, че е по-интересно, отколкото е всъщност. Надявам се Гешев да се разгърне повече, защото от подкасти и коментари оттук-оттам се чува, че той е изключително подготвен не само физически, но и стратегически. Надявам се Анита да излезе от блатото, защото се загатва, че може да има потенциал да направи добра социална игра. Психоложката и Силвия много искам да ги видя в един отбор, предвид че са играли в Сървайвър и оттам си имат история. Силвия обаче май никак я няма в социалната игра.

Дано стане по-интересно с развитието на сезона, защото сега не е интересно, а компромисно (лично мнение).

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 16:41 от Rebel Rebel (innasn)

# 1 383
Крум от миналия сезон е станал баща. Честито да му е детенцето.

# 1 384
  • София-Младост
Червените не са били в стопанството, ако не бъркам. Но с два хляба няма как да се изкара без да свариш от варивата. Едно от племената когато пристигна вечерта след битка, беше много уморено и хапнаха само хляб, но се касае само за една вечер.

# 1 385
То тогава блатото, ще е по интересно😂. Само си представи-Рени, Кралев, Ангел(нищо че си замина), докторката, Силвия и Наталия😂
Ееее то пък само един мъж. Силвия пред кого ще се чекне

# 1 386
Червените не са били в стопанството, ако не бъркам. Но с два хляба няма как да се изкара без да свариш от варивата. Едно от племената когато пристигна вечерта след битка, беше много уморено и хапнаха само хляб, но се касае само за една вечер.
Бяха. На резиденция май не са били.

# 1 387
Аз имам преположение, че на реката/блатото/дивия плаж продукцията не им разрешава да си строят някои удобства, защото иска да си ги спечелят в битка - както беше с огъня този сезон мисля.
Наистина 7-8 човека ако се хванат и без инструменти и само с клони, папрат и трева биха могли да направят за 2 дни заслон, "матраци" от суха трева и мъх на които да спят, да си заравнят наклона на спалното място, пейка, ... Но очевидно мързелът, забрани на продукцията или желанието за пестенен на сили надделяват. А и все пак помня миналия сезон играчат Вальо май беше, които се опита да ги мотивира да си направят 2-3 неща беше веднага нарочен, че дразнел и го изгониха на следващия съвет.
Евала на момчето от Легиона, който поне се опита да хване риба, другите седят и гледат.

как се заравнява наклон без иструменти ?

# 1 388
  • София
Аз пък до момента от мъжете само Раду и Кралев искам да си отидат. Всички други искам да ги гледам още.
Стан не ме впечатлява с игра, но изглежда готин като човек, а капитанът на зелените (дори не му помня името) е много скучен, но физически изглежда добре подготвен и ще ми е приятно да гледам на арената.
За сметка на това от жените искам да гледам още само Маги, Анджела и може би Крамарска.

# 1 389
Кралев си е як дразнител, но трябва да има и такива участници. Интересно ми е как при дадена провокация от негова страна, реагират останалите (повечето си трайкат и се снижават).
Раду го харесвам ( въпреки, че си пада малко дървен философ), защото в реалността можеш да разчиташ изцяло на такъв човек. Имам в близкото си обкръжение почти същия типаж и знам, че мога да му се доверя на 100% и че ще получа адекватна помощ.

# 1 390
  • USA
И аз нямам категоричен фаворит,но много харесвам Павел - има поглед над играта,стратегически чудесно подготвен,знае къде и какво да каже.Физически се справя засега,макар да има много по-силни от него.
Очаквам да се задържи до Обединението и евентуално малко след това.
От жените - никоя няма профила на победител на фона на мъжете там. Безразлични са ми.Маги ми е симпатична чисто човешки,но не я смятам за конкурентна на мъжете.

# 1 391

Общи условия

Активация на акаунт