💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 506
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 780
Много , много лъчезарно и готино момче е Марти
Не мога да разбера Павел , как Рени ги хвърля в пекарната ? Щом не са в неговата коалиция са жертви .

# 781
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Смятайте колко малко им трябва на тия мъже С ПРИЯТЕЛКИ, щом една Силвия с къси гащи може да ги манипулира сексуално.

Ами тя не успява да ги манипулира.Само един Ангел,но той е толкова глупав,че който го хване,той ще го изиграе.
Раду си е прав,че Силвия се натиска пошло като разгонена котка,при това на момчета,на които може да им е майка.После се прави на света,вода ненапита.. номера!

И какво,няма дисквалифициран от Зелените ли? Всеки момент очаквах да удари някой..

Сега очаквам Рени и Павел на елиминации.

# 782
Сега червените ще отидат на съвет и ще номинират Габриела, защото тя иска да си ходи. Сценаристите са измислили много предсказуем сюжет.

# 783
Павел, горкият, как му е изгорял лицето от една страна след играта

# 784
Ох, контузената мис "милион последователи" най-вероятно пак ще мине между капките. Тя се представяла по-добре от Наталия????👀👀👀 Тоз Светлин чува ли се? Тази на коя игра направи нещо?

# 785
Леле-леле! Психоложката се изказа! Габриела реве, че иска да си ходи, тя - устойчиви били всички.

# 786
Габриела е много красива.  Жалко, че така се разви играта за нея

# 787
Мартин и Добрин са ми Фифо и Гого. Heart Eyes Обожавам ги. Страхотни са.

# 788
Можеше да им спестят този съвет сега. А дано психоложката или Изи да са аут

# 789
Много тежки думи на Ралица

# 790
Съжалявам, но Габриела е легла. Мама и тате да дойдат да си ме вземат. Много добре й каза Ралица къде е влезнала. Не е място за принцеси. Аз примерно знам, че това не е за мен и не се записвам за такива предавания. Влезе и излезе. Никой няма и да я запомни. На другите момичета там- браво!👏

# 791
Много е права във всичко което каза Ралица.
Това е шести сезон,шести.Не е премиера,не е нещо за което не се знае нищо.Всеки явил се на кастинг,всеки одобрен,би трябвало да е гледал другите сезони,да се е допитал до преминали през това и да е много,ама много наясно къде отива с какво се захваща и какво го чака .И за тежките битки и да локации и за всичко.Място зо лигльовци няма

# 792
Минус четирима ще сме тази седмица . Капят , като круши Joy

# 793
Аз наистина не разбирам защо се сърди Силвия. Стратегията й е такава, следва си я. Дразни ме, че го играе все едно не го прави умишлено. Не виждам причина да се сърди, че някой намира стратегията й за...да кажем пошла. Всеки има право на мнение. Иначе мъжете сами отговарят за себе си доколко й се връзват.

# 794
  • София
Габиту що не се напъна да остане до съвета и да обере гласовете за напускане. Ама тя тропна с краче, че иска веднага с кола да я возят на хотел.

Общи условия

Активация на акаунт