💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 76 594
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Също и:

# 931
  • София
Очаквано Ангел и Раду на битка на Арената. Там не знам на каква игра Ангел би имал шанс... Може би само на вдигане на щанги, хаха. Но да видим, в ИВ никога не е сигурно...
Бяхме подведени от промото за пореден път. Радвам се, че не се стигна до бой, но бяхме много близо. Все пак разума надделя.
Не съм изненадан от Раду, че избра мъжката да отиде на дуел, той все пак е влязъл в ролята на герой, само че герой популист, който най-вероятно ще стане злодей без да го осъзнава, т.е. възможно най-лошата роля за един формат, но за това си е виновен само той и никой друг.
А на Раду като не му харесва поведението на Силвия предлагам да се премести да живее в Саудитска Арабия, мисля че там ще му пасне идеално на манталитета. Повече няма какво да добавя, защото вече съм си казал какво мисля по въпроса.

Не ми харесва играта на Добрин, защото той влезе с профила на герой, който ще мачка и ще покаже невиждани неща на Арената. Аз досега не съм видял нищо невиждано в нито един елемент или игра от него (виждам някои страхотни неща ама от Микяй и Светлин). За сметка на това какво се получава, че на него не може да му се има доверие. Изпързаля Кралев, а сега иска да стори същото и с Димитър, като през цялото време им се пише приятел и част от коалицията. Да, ефектно е за наблюдаване, но ако беше влязъл в ролята на злодей манипулатор. Но не мога да отрека, че не му се получава, а и на екран стои добре, но само защото е монтирано така, т.е. получава и едно рамо от финалния  монтаж, което ме навежда на някои размисли...
Може да има и нещо друго. Да не харесва Кралев и Димитър като хора и за това да иска да се отърве от тях, но пък явно харесва Благой, което се бие с другото, защото Благой е с тежка форма на сексист и були за тези, които не харесва. Докато Митко обратното, мисли за племето и за успеха им като такова.

Играта беше нова и доста гадна и ефектна едновременно. Отново минус за продукцията относно обезопасяването. Можеха да сложат конструкциите малко по-надълбоко, за да не са толкова опасни паданията.
Меко казано съм впечатлен от Павел и Наталия, които напук на всякаква логика издържаха над 40 минути.
Микяй и Светлин бяха като крачун и малчо и как оцеляха и те толкова дълго време не знам. Е, знам, просто са много силни индивидуално. Благой беше зле, Митко видимо можеше да седи дълго. Мартин и Добрин бяха като едно цяло, много впечатляващ синхрон.

Ужасен ход на Светлин да се опита да говори да номинират Наталия вместо Рени. Това момче изобщо не мисли. Окей, дори и да се съгласят, те трябва да им дадат нещо в замяна. Например капитанството и така губят играта. А и губят сигурен съюзник в лицето на Наталия. Добре, че Рени му наля акъл в главата.
Номинирани ще са Рени и Павел според мен.
А кой ще отпадне? Ами Ангел Русев най-вероятно. Много бързо ще бъде разкрит на Арената. Атлетичен е, ама само за сушата, но ако дадат нещо финално за баланс или пъзел е аут.

Жалко за Габи, защото тя имаше подготовката да стигне далеч. Не ми хареса отношението и към Венци и за това съм резервиран към нея. Но напълно я разбирам защо си тръгна. Не, Ралица, това не е изпитание на волята им, това е гавра с играчите на техен гръб за ваше забавление и рейтинг. Нищо повече. Така че тези високопарни думи няма как да ни ги продадете.

Жалко и за Иванина. От подкаста с Ваня разбрах, че е била на косъм от увреждане на гръбнака и евентуална парализа. Ето до какво щяха да доведат безумните разстояния между варелите!!!

Радвам се че, супер наглата Изабела беше изгонена с такова единодушие, а последните и думи към мъжете показват нивото на културата и, но ние това го знаем много добре още от скандалния и чакалкаст със Зорница.

Д-р Петкова е много голямо разочарование. С каква заявка влезе, а дотук една кръгла нула. Даже на съвета не гласува с мнозинството, което на хартия е социално и стратегическо самоубийство.

# 932
Нали уж щяха да дисквалифицират някой от зелените?
Надявам се Ангел да отпадне.

# 933
Аз също не харесвам играта нито на Добрин, нито на Светлин.
До колкото разбрах са възпитаници на Фифо и Гого...и влизаха с най-голяма заявка. Заедно с Гешев.
Не мога да си представя нито Филип, нито Гого да бистрят такива интриги на този етап от играта. Именно и затова останаха като герои и любимци на публиката. Както и Момчи.  А какво правят тези момчета - толкова подготовка, а най-активни зад кулисите. Особено Добрин. Зная, че са добри, но някак си не мога да ги харесам. Жалко!

# 934
Добре, че поне няма роднини като в миналия сезон, че мазалото щеше да е вече непоносимо...

# 935
На Раду не са му проблем късите гащи,проблем му е целта,с които се носят тези къси гащи.
За него(и за мен дори) е обидно някаква си там да си мисли,че като покаже дупе с прашки и всички ще й Уау-кат и Мяу-кат. За Толкова ли глупави ги мисли..

Разбраха я Силвия,казаха й,че не вървят номерата и тя вече много засегната "не било така". Май по егото я удариха,леля ви Сиса.

# 936
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Силвия не че ще събори девствения прашец от раменете на момчетата, но поведението й е грозно и жалко. В крайна сметка всички там без Раду могат да са й деца и съм убедена, че никой не гледа на нея като на обект от интерес. И в тази светлина пошлото й поведение изглежда отчаяно - като на загоряла лелка. Самият факт, че и момчетата се чувстват неудобно около нея, говори предостатъчно красноречиво.
Тя е силен играч, една от най-силните жени в този сезон, не са й нужни евтини номерца от селски вечеринки, за да привлече хора за коалиция.
А на Раду не че му пречи да му се мандахерца по нощничка, просто намери за какво да я посочи с пръст, защото тя други слабости не е показала до момента, а той иска момчетата да играят с него. Само че тя не трябваше да играе незаслужено оскърбена, защото във визитката си каза, че ще заложи точно на тактиката за съблазняване, пък сега като й го казаха в очите - "Не съм от тях, как' Сийке."
Дискредитира се в моите очи не само с поведение, но и с това, че се опитва да ни лъже.

# 937
Да,изложи се Силвето.
Да беше си влязла в ролята на силна жена,която не отстъпва на 20 годишните състезателки с медали ,много повече уважение щеше да има от зрители,а и дори участници в предаването.

Любопитно ми се Светлин днес какви ще ги сътвори в името на Рени. Казват,че си дава грошовете,за да я спаси(според промото).
И до кога така ще я носи? Вместо да се фокусира над неговата игра,той се занимава с кауза пердута.
Влюбено ли е това момче,загубено ли е.. думи нямам.

# 938
Моето заключение е че всеки един от тях щеше да е по-добре, ако нямаше предварителна стратегия. Стратегията им ги  показа в лоша светлина.

# 939
  • София
Е, как така ще я спаси, като има само едни кирливи 50 гроша.
За имунитет трябват в най-лошия случай поне 100 гроша и то при силно благоразположение от страна на продукцията. Меко казано нелепо и скандално ще е да я 'спаси' с 50 гроша.
И ще олекнат още повече.
Не го вярвам това.

# 940
  • София
За имунитет трябват в най-лошия случай поне 100 гроша и то при силно благоразположение от страна на продукцията. Меко казано нелепо и скандално ще е да я 'спаси' с 50 гроша.
И ще олекнат още повече.
Не го вярвам това.
Възможно е: 50 гроша са 1 глас, той има други два като капитан и с трите гласа на момичета стават общо 6 срещу 3-те гласа на мъжете, разделят гласовете, стават 3:3:3 и той спасява неговия си човек (който и да е) и по този начин например спокойно могат да изпратят Павел и Гешев на елиминация

# 941
Въпреки, че Светлин е чехъл на Ренета, е страхотен спортист и аз го харесвам.
Добрин и той е страхотен стратег и спортист, Мартин - също. Фен съм и на тримата.

# 942
  • София
И ще олекнат още повече.
Не го вярвам това.
Възможно е: 50 гроша са 1 глас, той има други два като капитан и с трите гласа на момичета стават общо 6 срещу 3-те гласа на мъжете, разделят гласовете, стават 3:3:3 и той спасява неговия си човек (който и да е) и по този начин например спокойно могат да изпратят Павел и Гешев на елиминация

Е как така, нали Маги играе с тях. Маги би трябвало да гласува с момчетата. Нали е с Микяй.
Ако все пак отидат Павел и Гешев, то съм още по-сигурен, че Гелето е аут.

# 943
  • София
Е как така, нали Маги играе с тях. Маги би трябвало да гласува с момчетата. Нали е с Микяй.
Ако все пак отидат Павел и Гешев, то съм още по-сигурен, че Гелето е аут.
Да кажа първо, че говоря чисто хипотетично (идея си нямам какво точно се случва в този случай), но по мое мнение, Маги все още повече клони към тях, и ако й обещаят че няма да стрелят срещу Микяй, тя би се навила под претекст, че са другите двама силни мъже, ще се върнат и прочие бла-бла

# 944
Мъжете никога няма да имат уважение към жени, които се показват лековато, независимо дали ви харесва или не.
Скрит текст:
Както мъжете са третирани според определени стереотипи и ценности така и жените. Ако аз се страхувам от хлебарка повече от жена, няма как да очаквам уважение от жени като мъж. Независимо дали ми харесва или не. Аз имам пълното право да се страхувам, но това не означава, че уважението от жените ще ми бъде някаква даденост.
Не всички мъже.

Според мен все пак има мъже, които са малко по- над нещата, по-малко съдят и нито се притесняват от разни провокации, защото не ги вземат чак толкова насериозно, нито считат, че това лековато поведение разкрива цялата същност на жената. Това не означава задължително, че си падат по такива жени или че биха се взели с такава. Просто уважението за тях е по-вродено, по-общочовешко, някакси по-широкоскроени са.

Раду, каквото и както иска да се обяснява и обосновава за това - еми, тесногръд еснаф си е. И дървен философ.
Да, точно с това изречение малко се отклоних от темата за предаването и по-скоро визирах някакви по крайни ситуации като нещата, които се случват по онлайн платформи с абонаменти, които нашумяха последните 4-5 години например.

Иначе, да вие сте права. Хората сме с различни характери, ценности и разбирания. Всеки си има различни граници на допустимото. За някои хора това, което Силвия прави прекрачва техните прагове и за това те я критикуват и това го разбирам и не го намирам за лошо. Иначе това, което направи Раду аз лично не бих го направил просто, защото не ме вълнува толкова какво прави Силвия или как се държи. Не ми е никаква. Раду си е хаплив и критикува не само нея, а и другите и то за пълни глупости в някои ситуации. Това с "хъркането" ми беше доста абсурдно. Повечето от племето не приемат поведението на Силвия сериозно според мен. Даже по-скоро го приемат на шега.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 19:59 от Иван С. 659770

Общи условия

Активация на акаунт