💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 810
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 150
Не отделиха и 1 минута да покажат Добрин как е ловил миди, раци. Набарали са и нива с неожънато жито явно. По остатъците, които дръзките намериха около огъня мисля че е имало какво да се гледа.

# 151
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много хубав епизод наистина.Всичко показаха - стратегии,караници, заяждане,както и хубава игра.
Нямам нищо против,че е 3 часа.Разгръщат максимално междуличностните ситуации и не пропускаме нищо.
Искам да давам червените повече.Заслужават го.

# 152
  • София
Крамарска на разходка в парка! 😮😎

# 153
Сега на капитанската е моментът да отпадне капитан, и това да е светлин... Да   го видим това рени тогава как ще се справи

# 154
За съжаление, още дълго ще гледаме човека на Витомир- куцото Рени!

# 155
Ники майонезата вече официалното е дискредитиран 😂 Имаме си нов крал на кухнята и той се казва Кралев лютеницата 🫡😛😉

# 156
Снощната игра беше доста интересна. Не ми пречат варелите, щом ги прилагат по различен начин в игрите.
Дано продължат така. Плуването този сезон не знам колко ще е, заради опасното море. Ама явно и с това много не се съобразяват щом без малко да удавят Добрин.
Раду е като мис свят.  Само да го гледаш, без да си отваря устата и да говори.
На + са ми Раду и Караолис, Гешев, Микяй и Павел, и Добрин от жълтите.
От жените засега ми допадат Маги и учудващо за мен Пелипенко.
Минусите няма да ги казвам щото са много.
И крайно време е да дадат червените, че ги забравих тотално.

# 157
Прекалено рано започнаха със стратегиите и коалициите; сметки без кръчмар. Ще се оплетат до такава степен, че сами ще се изгонят.

Нямам представа как е възможно Светлин да се върже на схемите на Рени — за мен бе очевидно, че му е изключително неудобно да се самообяви и самогласува за капитан. Грозна сценка.

Друго обаче ме гложди мен — от мъжете в племето никой не застана срещу Светлин и не осъди директно действията му. Стори ми се, че всички знаят за какво става въпрос, но предпочетоха или да философстват на синхрони, или чисто и просто да се покрият. Ясно е, че ги е страх много от Светлин.

Според мен цялата идея на Павел от ден 1 е всъщност да обезоръжи Светльо и да го изгонят (индиректно — вижда се, че Павката си действа с лицемерие към прогрес). Сега ще се надява 100% Светлин да се провали (или най-добре издъни) като капитан за допълнителни доводи на евентуален съвет. Така, като се замислям в момента, много е възможно Светльо да е надушил накъде отиват нещата и да е преценил, че мъжете искат да го разкарат по бързата процедура, защото им е ясен конкурент към финала. Това звучи като някаква що-годе добра причина да играе с жените.

Прави впечатление, че в последния епизод сякаш Светльо загуби „словесен тонус” — не се включваше в дискусии, стоеше като наблюдател… май се самоизолира — доста против характера му е да участва в „социалната игра” и е видимо.

С няколко думи — Рени просто му е завъртяла главата (и играта), а на него може и да му се струва като разумен план. Или той умело ще завърти нейната в някакъв момент, въпреки че дълбоко се съмнявам.

# 158
Много точен коментар за Светлин
Не се бях замисляла, че може да гласуват за него, но кофти е ало пратят и Гешев или Павел. Някак не виждам как при капитанство на Светлин, опозицията праща двама...

# 159
Сега изгледах последните 10 минути от епизода. Битката на червените е битката, когато Фифо влезна при жълтите в резиденцията, както този играч (знам кой влиза тази вечер) отива на резиденцията при жълтите. Случайност...Препратка към С4.

Явно нещо ще се случи с Добрин. Има подводни течения и явно там е попаднал. Много ми се иска той да спечели капитанската, но на терен Светлин е бърз, а Калоян е плувец. Ще е интересно.

П.с Темата се чете, но хората не пишат. Предполагам трябва да мине поне още седмица-две за да живне. Този силен каст го заслужава.

# 160
  • София
Сега изгледах последните 10 минути от епизода. Битката на червените е битката, когато Фифо влезна при жълтите в резиденцията, ...Препратка към С4.
По скоро е тази от С5, където Васко спечели и влезе при Старейшините. Накрая целят не топчета (щото ги е домързяло да калибрират 8 такива конструкции), ами твърдото на ролки от кухненска хартия Joy

# 161
Трябва да му се признае на Кралев, толкова е противен, че Димитър става симпатичен на негов фон. Но пък е наистина приятно да глесаш как сам си съсипа коалицията с този другарски съд на Пипиленко (никаква идея как се казва момичето). И колко беше смешно, че й стовариха вината на нея въпреки, че имаха още два хода. Димитър си ги надигра.

Противно на останалите аз нямам нищо против Рени. Признавам си, че е защото многократно съм засичала нея и сестра й в парка с кучетата и просто винаги са били любезни, приятни и ненатрапващи се. Не ми и пречи, че имат схеми. В крайна сметка всеки се бори за оцеляване.

Играта ми хареса много, защото беше равностойна, не прекалено дълга. Само пъзелът можеше да е една идея по-сложен, но да не прекаляваме с исканията.

# 162
Сега изгледах последните 10 минути от епизода. Битката на червените е битката, когато Фифо влезна при жълтите в резиденцията, както този играч (знам кой влиза тази вечер) отива на резиденцията при жълтите. Случайност...Препратка към С4.

Явно нещо ще се случи с Добрин. Има подводни течения и явно там е попаднал. Много ми се иска той да спечели капитанската, но на терен Светлин е бърз, а Калоян е плувец. Ще е интересно.

П.с Темата се чете, но хората не пишат. Предполагам трябва да мине поне още седмица-две за да живне. Този силен каст го заслужава.
Продукцията не е отчела, че времената се менят много бързо. Особено с появата на Netflix- хората търсят качествена картина. Възможно най- качествена. Netflix снимат два месеца и една година правят постпродукция. В ИВ е така очевидна липсата на професионален поглед към снимките, качеството е толкова ниско, монтажът е нескопосен, за музикалното оформление дори не споменавам, че ако ще световни звезди да заснемат- интересът ще е хладен. Алтернативи за забавление- много...

# 163
Контрастът с ОСГ по отношение на снимки и качество на заснемането е просто потресаващ. Имаше едни кадри снощи от стопанството, които бяха с толкова много шум, че мислех, че са снимани с телефон.

Безумно е да няма надграждане и инвестиция в най-успешния им продукт.

# 164
  • София
На мен вчерашният епизод ми беше много интересен. Този път и избирането на капитани ми беше много интересно. Хареса ми развоят при жълтите. Димитър, който на фона на Кралев стана направо симпатичен, си постигна целта. Сега от Пилипенко зависи да дръпне Добрин и да се коалират с Димитър и Малвина. Пилипенко започна много да ми харесва, а Крамарска не толкова, заради коалицията си с онези двамата. Благо е ужасна скатавка до момента и на избора за капитан пак се ската.
Микяй отново ми е супер положителен образ, Гешев също. Много съжалявам за поведението на Светлин, личи, че това не е неговото, но и преди това ми беше малко мек, а очаквах много, предвид физическите му данни.
Много интересно кой толкова ще вкарат от червените, че всички жълти така реагираха.
До момента изключително много ми харесва сезонът, този път кастът е топ.

Общи условия

Активация на акаунт