💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 478
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 795
  • Germany
Трябваше още едно племе на още по-мизерна локация да сложат. За всеки случай.

# 796
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Разочарована съм от Габриела.От жените,точно в нея ми беше надеждата да се измъкне от там.
Подготвена за физическите битки,но не и за реката и блатото. Предни сезони не е ли гледала,не осъзнава,че тези моменти са неизбежни?

# 797
Защо пък трябва да я запомнят? Не се чувства комфортно и толкова. И какво лошо има ако мама и тате са тези, които те подкрепят? За мен си е съвсем човешко решение. Не си преценил добре- навреме се измъкваш, преди да си се увредил.
За бурките- трябва да има мяра на пошлостта и това дали притесняваме другите с неудачно поведение. Мъжете не могат да изберат да си тръгнат от там. Обречени са да живеят с теб в тази "резиденция"- нещо като "пленена аудитория"- като в асансьор или тоалетна. Ами дразни. Не е съвсем така- имала била право да си ходи както иска. Прилича ми на една категория туристи, които се разхождат из столовата за закуска в хотела по бански. За всяко място и време има подходящо поведение и облекло. Това на Силвия не ми харесва. И само още едно наблюдение. В страни, в които носят бурки, най-защитена като жена се чувстваш в бурка. Може да е срещу естетическото ти чувство, но иначе можеш да предизвикаш последствия, които далеч няма да са в твоя полза. Дотук с криворазбрания феминизъм. Дори великата Маргарет Татчър си обличаше дълги рокли с ръкави, които покриват ръцете, а деколтето беше с квакерска яка. Ако намеря снимка ще я пусна.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 09:16 от victoria vassileva

# 798
  • София
Уф, сега Изабела ще се измъкне. А тя е най-зле от всички там, ще си поостане още малко и пак ще си ходи. Не виждам как ще спечели игра, освен ако не е тип Мани.

# 799
Не мисля ,че ще се измъкне Изабела

# 800
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Габриела е взела мястото на човек,който без глезене и реване 24/7 е можел да покаже воля,смелост и сила да се измъкне от дъното..та дори да стигне до върховете ако има физически качества и късмет.
А тя какво направи, посред нощите тропнала с краче и "Искам при мама и тате.ВЕДНАГА. Какво пречи,че било нощ?"
Само не нея й е гладно и студено... Rolling Eyes
Е,много ме разочарова.Показа се колко не става за това предване.

# 801
Габриела е взела мястото на човек,който без глезене и реване 24/7 е можел да покаже воля,смелост и сила да се измъкне от дъното..та дори да стигне до върховете ако има физически качества и късмет.
А тя какво направи, посред нощите тропнала с краче и "Искам при мама и тате.ВЕДНАГА. Какво пречи,че било нощ?"
Само не нея й е гладно и студено... Rolling Eyes
Е,много ме разочарова.Показа се колко не става за това предване.

Именно! Аз не искам да влизам в спорове, но видях, че са цитирани мои думи по-нагоре. Вие сте казала всичко.
Кого изгониха? Че апликацията ми за бг телевизия нещо се побърка. Ралица гледаше най- наляво. Не е Изабела 100%. Поправям се. Точно към нея гледа. Тя е.

# 802
За мен Габи има право на този избор. Но  вероятно има голяма неустойка , ако си тръгне така...

# 803
Тя не е взела мястото на никого. Те са я избрали измежду кандидатите, след като е издържала всичките им тестове за физически и психо качества, и те са я одобрили..

# 804
Доволна съм, даже много. Габриела ме напрягаше, а Изабела от Чакалкаста със Зорница ме е отвратила. Прав им път!

# 805
Иванина може да съди продукцията за вреди, дори да е подписала декларация, че няма да има претенции.

# 806
Каква класа ни демонстрира Бела Joy

# 807
Изабела ,какви простотии нахвърли към мъжете като си тръгваше ,не била очаквала да я номинират Rolling Eyes

# 808
  • София
Каква класа ни демонстрира Бела Joy

Дааа, направо много достойно си тръгна.

# 809
  • Варна
Нещо не разбирам, защо жените не гласуваха за Венци или Станислав.
Те не са ли им по голяма конкуренция за влизане в игрите
Айде утре пак контузени 😡

Общи условия

Активация на акаунт