💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 76 704
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 810
А сините са номинирали Светлин.

# 811
До сега не е имало толкова лекари и контузени...Ще останат без играчи.

# 812
  • София
Игри на варелите, сезон "Глезен"

# 813
  • София
Айде и Ачката се счупи. Рекорд след рекорд пада за контузени играчи. Много тежък сезон се очертава.

# 814
Аз не разбрах защо изгониха нея, честно? Мъжете имам предвид. Имаха шанса да изкарат някой силен конкурент, а те....Бела👀 Просто никаква логика и мисъл не виждам в тоя ход, но карай...
Утре искам Рени да я номинират и да се ходи. Но се съмнявам. Такива не ги махат лесно😀

# 815
От много желание да пиша тук пропуснах как си тръгна Габи...Воже ли някой от "опонентите" да ме "светне"?

# 816
Айде и Ачката се счупи. Рекорд след рекорд пада за контузени играчи. Много тежък сезон се очертава.
Аз сериозно си мисля както Туджаров и Неделчо казаха, бе продукцията няма да има против някой да си замине. Рейтинг да има

# 817
  • Буркина Фасо
Иванина може да съди продукцията за вреди, дори да е подписала декларация, че няма да има претенции.
за какво да ги съди ?

# 818
Нещо не разбирам, защо жените не гласуваха за Венци или Станислав.
Те не са ли им по голяма конкуренция за влизане в игрите
Айде утре пак контузени 😡

Абсолютно, много по-логично е за мен да изгонят силен, че да си увеличат шансовете за влизане.

А тази Изабела от кастинг битките ли е?

# 819
Че трябваше да изгонят силен участник е така.Но не ми  стана ясно какво искаше Изабела точно от мъжете.Да си тръгне някои от тях ей така от кавалерство

# 820
  • Варна
От много желание да пиша тук пропуснах как си тръгна Габи...Воже ли някой от "опонентите" да ме "светне"?
Водещата и начука канчето, че  е глезла и я изпрати да си ходи.
Изабела като всяка друга участничка която е номинирана или изгонена обвинява мъжете, че не са мъже.

# 821
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Изабела още от държанието и и на битката със Зори и после в Чакалкаст-а ми остави много неприятно усещане. Добре, че отпадна безславно, няма да липсва.
Жалко за Габриела, очаквах много повече от нея, но явно няма психика. Колкото и да си добър, нямаш ли характер, борбеност и способност да търпиш лишения и несгоди нищо не става.

# 822

Синхроните след отпадането на Иванина, Габриела и Изабела. Не разбирам каква е логиката да изгонят Габриела и въпреки това да има гласуване? Веселина близначката миналата година и Иван по-миналата защо не ги изгониха така както Габриела? Те също бяха помолили съплеменниците си да ги изгонят.

# 823
  • Stockholm
Мартин и Добрин са ми Фифо и Гого. Heart Eyes Обожавам ги. Страхотни са.
Мартин ми е между Момчи и Жорката. Караолис също ми харесва. заковавам там, където виждам интелект Joy

# 824
  • София
С това отпадане на ден по двама - трима, да не завърнат лилавото племе? То няма да остане никой до финала...

Общи условия

Активация на акаунт