💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 472
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 960
Силвия пак с навряни в дирника гащури, после ще се прави на изненадана.

# 961
много ми е интересно и как си представя Светлин, че ще победи на арената някой с Рената и Наталия🤔 няма начин да е толкова тъп😁

# 962
  • София
Ех, тая Рени... Дано му отговори на чувствата на Светлин, че иначе има да се хапе по четирибуквието.
Павел е много благ и разумен човек, харесва ми. Гешев и Микяй също. Няма сърдене, реваншизъм, злоба.
Ангел от своят страна обаче е страшно комплексирано човече. Като злобно пинчерче е, а и със самообладанието не е на "ти". Избеснява от въздуха, ако някой, когото си е нарочил, му каже нещо.
Мисля, че ръстът го комплексира зверски и го кара да се "въобразява като мъж". По начина, по който той си представя мъжкото поведение. Joy

# 963
Ангелчо, дето е 120 см с вдигнати ръце, защо смята, че може да набие Раду или Никола? Дано си вярва сам. Рядко комплексирано, дребно човече.
Светлин е на светлинни години от Земята. Не го харесах и не искам да го гледам.
Рени дано от бленувания милион не загуби стотици хиляди. Подло и лукаво същество.
Нямам думи.
Евала на Гешев и Павел.

# 964
  • софия
Много тъпо, защо ги сложиха срещу съотборник.
Та ясно де, на Ангел заради мераците, ама не ми харесва. Големи гадове таз продукция.....

От по- непопулярните мнения съм - Светлин и Рени не ме дразнят. Лош шанс, че тя влезе контузена. Според мен дори и така се справя доста добре на арената.

Павката ми харесва днес.

# 965
Павката много силни думи каза на арената.Ехее ,Гешев ще пусне на Павел за да победи той.Браво

# 966
Добре, че Светлин си носеше грошовете.. не, като Мирянка 😂

Предвид промото от вчера, моето предположение е, че сега Гешев ще се даде на Павел, за да го спаси. Гешев има по-голям шанс на втората битка.

# 967
Евала на Гешев.

Тоя Светлин ми изглежда 20 годишен, а Рени към 35г. Така ли е? Голяма любов явно от негова страна, голяма защита.

Раду! ❤️

# 968
  • София
Много ми хареса Гешев. Интелигентен и премерен е. Павката също ми харесва. За тях съм.

# 969
Ангел пак бърза ,не играе добре ,ръкавиците наобратно сложи .

# 970
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ангел е първичен, нетърпелив и на горния етаж е хмм интересно Joy. Раду колкото и да не ми е приятен си го надигра с лекота.

# 971
Ангелчо бая му се кани на Раду,ама май бързо го отупаха

# 972
Айде Ангелчо да си ходи към вкъщи.

# 973
  • София
Дано Ангел отпадне. Писна ми да го гледам.

# 974
Туй АнгелчИ много смешно човече. Перчи се, ерчи се... насреща нищо. Акъла никакъв го няма.

Общи условия

Активация на акаунт