💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 473
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Според мен той го играе "спасителната жилетка" на таз мома. Чудя се дали е възможно да са я прикрепили към него, един вид като билет за неговото влизане в Игрите🤔Иначе колкото и млад и наивен да си, друго обяснение за неговото нелогично поведение нямам.

Силвия я харесвам от времето, в което участваше в Сървайвър и онази клетка в студа и дъжда с Ники Мартинов - брутално. И тогава не си спомням да е използвала женска хитрост (поне не в сезона с Ники) Тя си извоюва име на борбена и мотивирана МАШИНА. Ноооо нещата явно се променят, славата избледнява....

+1 за мнението на Moonriver

# 1 141
  • Някъде там...
Честно казано, и на 20, и на 40, все ми е пошло и неприемливо такова поведение...

Раду не бих го сравнила с Алекса, онзи успяваше да прилъже хората да го слушат и си създаде коалиция. Раду е директен и е единак. Според мен значение има и факта, че в племето му има все младежи, които вятър ги вее на бял кон. Възрастовата разлика, това че е семеен и родител, си дават разлика в мисленето, мирогледа, държането.

# 1 142
  • Sofia
Аз също не мога да  сравнявам Раду с Алекса, прекалено различни са. Онзи, "победителят" не можех(га) да го понасям -  прекалено подмолен, хлъзгав и на дребно хитрец, абе с две думи селски тарикат, докато в този откривам неща, които ми допадат. Раду знае какво иска и е много наясно с това, какво може. Е, понякога се увлича в речите, залита в крайности и става досаден, но има нещо мъжкарско в него, държи на думата си и не е хлъзгав льольо, като сръбчето.

# 1 143
И аз имам дежавю.  Светлин и Рени са същински Рълев и Виолета Joy

# 1 144
  • София
Да, ако Маги беше гласувала с групата, Ренито щеше да иде да дърпа въже...

# 1 145

Можеше да им се падне танц тогава.

# 1 146

Можеше да им се падне танц тогава.
JoyJoyJoyJoy

# 1 147
Някой знае ли на колко години е Рени?

И аз се чудех, защото ми изглежда с 15г. повече от Светлин, но всъщност той е на 24, тя на 26.

В Wikipedia пише, че е била на 28 години при влизането си в игрите

# 1 148
  • Sofia
Е, то дърпането не е като кълченето! 😊
Ренката "горкана" страх тресе я от зарана. Номинирана ли тя ще бъде? Трябва пак да ги излъже! С подмолните си номерца, трябва път да си проправя тя. В племето й се стои, неприятна, куца, крива, мисли си, че й отива да е майката пчела, правилата да диктува тя. Лъже, маже и прикрива, кофтия си нрав избива, а Светлинчо, момък млад, е заслепен от нея, пак. Грошовете той си даде, седмица с Рендето, да намаже. На Рендето хич не му и пука, и бързо ще го хвърли на боклука. А Светлинчо храбър мен, ще бъде зле употребен. 😂

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 14:09 от Crystal_Noir

# 1 149
От подкаста с Ангел ми стана забавно като разправяше как се опитал да се подготвя за пъзелите, но се порязал на пъзела и загубил парче от триъгълника🙂 Много живо си го представих.
Това ми пооправи настроението след кадрите с контузията му и след смъмрянето на Гешев от водещите.

# 1 150
  • София
Рени е прецедент Grinning Ако Паулина беше галеник и за по 20-30 гроша получаваше постоянно гласове и имунитет на съвета, а Манка в хода на сезона се счупи и биеше големите мъже на въженца и чинийки, то Рени преди официално Игрите да са започнали, влезе със счупен кръст, крака и ръце. Това е изцяло нова тактика Grinning

# 1 151
Не виждам защо е черна Рени понеже като всички останали без изключения (освен Ангел , но видяхме до къде го доведе) ,искат да се спаят от елиминации. Нито една игра не е издънила , въпреки болката си. Единствен грях и е , че иска да оцелее срещу трима снажни мъже , и публиката и е бясна.
Имаше два хода. Да прецака Наталиля или да изхарчи грошовете на Светлин. Мисля , че и двамата постъпиха коректно - изхарчиха си парите , вместо да натопят реално най-слабата в игрите

# 1 152
Ок Сузи Trollface

# 1 153
Силвия я харесвам от времето, в което участваше в Сървайвър и онази клетка в студа и дъжда с Ники Мартинов - брутално. И тогава не си спомням да е използвала женска хитрост (поне не в сезона с Ники) Тя си извоюва име на борбена и мотивирана МАШИНА. Ноооо нещата явно се променят, славата избледнява....

+1 за мнението на Moonriver
Е, това си е същата Силвия. Тя и на острова се разхождаше по прашки нон стоп /по-горе в темата поместих и клипче как се чекне на една палма/. Само дето сега е по-стара. Дивачка си беше тогава, дивачка е и сега. Такъв е изборът и в живота. Няма семейство и деца, не държи да е достолепна дама. Тренира, предизвиква се, бърза е, сръчна е, издържлива и ловка. Каскадьор, карикатурист, флиртаджийка. По-скоро я виждам сама да се справя с живота /има силата и уменията/, отколкото да разчита на мъжете. Не ми изглежда мръсница, дори и чекнеща се.

# 1 154
  • Sofia
Не виждам защо е черна Рени понеже като всички останали без изключения (освен Ангел , но видяхме до къде го доведе) ,искат да се спаят от елиминации. Нито една игра не е издънила , въпреки болката си. Единствен грях и е , че иска да оцелее срещу трима снажни мъже , и публиката и е бясна.
Имаше два хода. Да прецака Наталиля или да изхарчи грошовете на Светлин. Мисля , че и двамата постъпиха коректно - изхарчиха си парите , вместо да натопят реално най-слабата в игрите
Защото се прави на хитра и голям стратег, но й липсва капацитет. Нагла, нахална и невъзпитана, подмолна и безпардонна. Мачка и гази без да й пука  за останалите, а на този етап от играта племето е това, което те бута напред. Това стига ли, защото мога и още. 😊

Общи условия

Активация на акаунт