Отговори
# 45
Не харесвам никак играта на Буче, а във втори сезон нейният образ бе изцяло ненужен и стана причина за толкова глупости, че не е за говорене/писане. Но аз и желая успех в новото начинание. Тя поне се спаси от нашите сценаристи. Надявам се те да проявят поне малко милост към Афра, Мерт и нас.

# 46
  • София
Хахахаха, къде е меча JoyJoyJoy

Ох, заболя ме корема от смях JoyJoyJoy

Ами аз мисля, че не е женена, защото не виждам логика в това. Ако са женени защо не я води при майка си, а тя се прибира вкъщи. Защо ще крият, какъв е смисълът. Просто това се чудя, а е тези пръстени, нито е брачен, нито годежен. Айде и да е годежен, значи не са женени.

# 47
Ай да ви сложа два ЧЕРВЕНИ пръстена.

Ай да сложа и облеклото им от снимката, като някакъв паралел.

# 48
  • Ямбол
МysteryG бладодя ти за хубавата ни темичка.😘🤗Дано да я изпишем само с красиви и позитивни мисли.Сейфер ❤️🥰.В анкетата гласувах,че има игра и бракът е нефективен. 😏

# 49
Благодаря за новата тема, Мистери! Heart
Вече имам уплах от думата сватба. Развод я приемам по- мъжки! Wink Все пак гласувах за втората възможност в анкетата, но с голямо нежелание. Дано да е първата, дано да е първата, дано... до безкрайност. А другите дори не искам да ги обмислям като вариант.
И нещо за радост на очите. Много харесвам черно-бялата фотография, а на тях така да им ходи.

# 50
Добър вечер!  Kissing Heart
Мистери мерси за новата ни тема.  Flowers Rose Дано да яипъним само с хубави мисли ,снимки и новини.   Hands Pray Heart
В анкетата гласувах с втората опция ,че са женени ,но брака е недействителен. Но много ще се зарадвам ако изобщо не са стигнали до брак.  
Рени  мерси за превода на фрага  Flowers Rose
Хареса ми доста тоя фрагман  обаче ще видим в серията какво ще се случи. Но става още по интересно и заплетено и въпроса как се е стигнало до тук дано накрая да намери отговора си.

# 51
Шанлъ и кандидат сватовете на вечеря 😂

# 52
Тази снимка не е ли от представянето на бижутата? Шанлъ и Кантарджъ/не съм запомнила още фамилията, та сигурно е грешно/, като едно голямо задружно семейство на една маса. Майка му и тя там, явно е приела снахата.

# 53
Мерт пак е под прицел, с Ясир са излезли да хапнат и Мирай, сигурно има разказва за Синан/Джем хахахахаа

# 54
Шанлъ и кандидат сватовете на вечеря 😂

Това ми прилича на вечеря по повод брака Сейран /Селим.Поне  30 епизода,според мен, ще продължат паралелните  бракове на СайФер.

И според мен се женят, защото морала на феновете няма да приеме съжителствата  3 години без брак .
Сейран ,ще е в положението на Пелин /Буче/ и   ще актуализира дилемата  брака ли е по-важен или любовта ?

# 55
  • София
На снимката двете семейства празнуват сватбата вероятно. Не е от представятено на бижутата. За него имам други планове и мисля да го гледам Joy

Рамо от тази вечер 🤩

# 56
Добро утро, момичета. Един усмихнат Мерт, за да ви е усмихнат деня. 🫠🤍

# 57
Момичета,абсолютно невъзможно ми се струваше това с "импровизциите" на "шушляка",но след това "раздухване" от негова страна започнах да се замислям.Няма да е "импровизации" щото тоя не може да играе,да не говорим да "импровизира".Има нещо.Какво е точно,не знам,но не е добре.Ако има нещо което не е ок скоро ще го "разкарат".Да стискаме палци.

# 58
Добро утро, мацки! 🫶
Рамо от снощи! 🤍

https://x.com/yalicapkinieng/status/1838699195982844244?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 07:16 от BELL-

# 59
За да си оправя настроението от трети сезон отново гледах последните серии от втори сезон. Направи ми впечатление, че Сейран и Ферит никога не се целуваха по устата. Ферит винаги я целува по бузата. Това е странно, уж са женени, много се обичат, а Сейран е някак студена и липсва близостта от преди раздялата. След сдобряването Сейран е студена към целувките на Ферит. Не си обяснявам причината за това. А при психоложката обяснява колко много го обича. В трети сезон е същото. Причина?

Общи условия

Активация на акаунт