Отговори
# 60
За да си оправя настроението от трети сезон отново гледах последните серии от втори сезон. Направи ми впечатление, че Сейран и Ферит никога не се целуваха по устата. Ферит винаги я целува по бузата. Това е странно, уж са женени, много се обичат, а Сейран е някак студена и липсва близостта от преди раздялата. След сдобряването Сейран е студена към целувките на Ферит. Не си обяснявам причината за това. А при психоложката обяснява колко много го обича. В трети сезон е същото. Причина?

Когато я целуваше по бузата не бяха в добри отношения, заради това че Сейран каза че ще заминава със Суна и Кая и Ферит тогава и се разсърди и затова беше студен с нея, но имаха целувки по устата, когато стана онова със Зерин и Есме, последния епизод имаше

# 61
Ей, не го оставиха, но ме изкефи като им отвърна на глупостите "Коя/Кой е Ебру?" :

https://x.com/yalicapkinieng/status/1838699195982844244?t=H_Tg-j … G03Z-a4jEKUQ&s=19

# 62
ani.zaiche ами според мен "причината" е същата заради която изрязоха сцените с първия им халвет,с плажа в Мармарис,сцените със Суна и Кая и т.н.Тъй,че не се чуди.Сцени със насилие може,но такива любовни,ау в никакъв случай.

# 63
# 64
Хелоу Kissing Heart

Днес чакаме фраг, нали? Евентуално предложение за брак Grinning Гласувала съм с тази опция, Мистери Stuck Out Tongue Winking Eye

Нещо от реала Sunglasses

Притежателна мъжка позиция.
На който не му харесва, да почва с вените, че закъснява Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65
Благодарности за новата тева. Да я изпишем с приятни новини и емоции! 

# 66
  • София
Аз очаквам халвет и бебе след представянето на бижутата. Просто така ги виждам нещата. Даже мисля, че ще заснемат пак интернет сцена, която ще се конкурира с 34-та.
Добро утро Stuck Out Tongue Winking Eye

Хахаха, Еве, човекът братята си беше пратил в Шиле да я пазят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 67
Хелоу Kissing Heart

Днес чакаме фраг, нали? Евентуално предложение за брак Grinning Гласувала съм с тази опция, Мистери Stuck Out Tongue Winking Eye

Нещо от реала Sunglasses

Притежателна мъжка позиция.
На който не му харесва, да почва с вените, че закъснява Stuck Out Tongue Winking Eye

😂😂😂

# 68
  • Яко в Матрицата...
Аз очаквам халвет и бебе след представянето на бижутата. Просто така ги виждам нещата. Даже мисля, че ще заснемат пак интернет сцена, която ще се конкурира с 34-та.
И после от кого е бебето... Rolling Eyes

# 69
Здравейте, момичета 😊 От няколко дни все се каня да се включа най-после в темата, а не само да ви чета.

Направи ми впечатления, че всички на масата са с дрехите, с които са на снимките и по-рано през деня, на които присъства и Ферит.

Особено ужасния кафяв костюм на Синан много се набива на очи. 🤪

Шанлъ и кандидат сватовете на вечеря 😂

❤🔥❤🔥❤🔥Вижте ги!!❤🔥❤🔥❤🔥

И само как хубаво са ги облякли! ❤🔥Особено Ферит ми напомня на дрехите от първите серии! ! 🤤🔥

Едно нещо ми направи впечатление в предишния епизод. Забелязахте ли, че когато Дияр заведе пияния Ферит у дома си, дадоха кабинката с охраната, който в този момент си взе телефона и написа нещо на някого. Интересно ми е на кого споделя информация и за кого. Дали за Дияр или за Ферит.

# 70
Синан е умопомрачителен в кафявия костюм и може би обувки на бос крак. Направо готов за бракуване!

# 71
Здравейте, момичета! В очакване на фрага сме...❤️🧿🌷

# 72
    Четин Текиндор вчера поздрави в инстаграм сина си за рождения ден. Това като отправна точка го давам, нищо му няма на човека. Просто не е дошло времето да се появи Халис Stuck Out Tongue Winking Eye

# 73
    • Яко в Матрицата...
    Радвам се, че човекът е добре... Дали ще се появи в дизито или не, не е важно.

Ако не са променили и неговия герой до неузнаваемост, дедето знае какво се случва в имението. Няма начин да някой да не му докладва редовно. Това означава, че е ок с всичко случващо се... Какво ще го накара да се върне?

# 74
    Радвам се, че човекът е добре... Дали ще се появи в дизито или не, не е важно.

Ако не са променили и неговия герой до неузнаваемост, дедето знае какво се случва в имението. Няма начин да някой да не му докладва редовно. Това означава, че е ок с всичко случващо се... Какво ще го накара да се върне?

Може би годежа с Дияр,ако е внучка на граф Зия...деде силно се надявам да не е съгласен с това Head Band

Общи условия

Активация на акаунт