Отговори
# 615
дано,защото изобщо не си представям Сейран да разказва на ферит за бъдещите си деца със Синан,а той да я гледа,като,че ли му говори за нещо,което е редно да се случи с приятел,например
Или пък,Сейран да се запознава с Дияр и да и казва,че приятелят и бил много напорист-да внимава/цитирам по памет/
Тя ли го казва,дето напористият спаси на няколко пъти сестра ти,спаси и теб,за малко се размина със смъртта,пак заради теб,обърна се срещу дядо си,изяде шамар от свата си,и още....и още....
той,напористият......

# 616
Откъде и да го погледнем наистина както го и обясни Гергана снощи в стаята,и това с емоджитата на Емрулах всичко ще е 4-ри серии. Тоест да кажем и следващата серия ,и вече накрая да кажем на 78еп да има някво разнищване,дали Сейран ще прострелят или нещо друго. И тази кръв както каза тя, мн я повтарят в 76еп и има логика да се лее кръв. Ето 36еп.-36 държави,36 ЕП простреляха Ферит,сега Сейран и Ферит се събужда. Това което гледаме са страховете на Ферит. Ако човек се хване наистина да мисли логично и дълбоко в това дизи мн неща може да обясни и да си направи изводи. Но аз честно казано дори логично не мога да мисля. Те и много хора вече се отказаха да мислят и да вярват. Ако наистина всичко си изпипат както трябва,евала им. Ето и снощи някой каза ,Галя ли беше ,че внимателно е слушала Онур какво говори на партито на ОГМ юни месец . Той знаел Много добре какво ще прави за 3-ти сезон. Значи може би наистина всичко е изпипано и измислено до последния детайл. Наистина отстрани всичко изглежда толкова малоумно, но аз имам все още надежда от това което слушам и чета.

# 617

Подобна е теорията, която слушахме снощи.

Ако разгледате постовете на Емрулах, ще видите магьосническа шапка и пръчка. Тъй като много пъти ни е лъгал, не му повярвахме като писа, че Сейфер са заедно.
Възможно е и това да е причината,  Мерт да реагира така на въпроса за партньорката на летището.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 12:58 от stasha_s

# 618
Отдавна много от зрителите си мислят и мечтаят за кома, и най-много аз. Но се питам, ако е кома/ или друго, как племенничката на Ифакат е в нея, след като Ферит не я е виждал преди това. Тя не беше въведена в имението преди 74 серия. Но може би, понеже сме в сериал, както образите на Дияр и Синан, въпреки че не сме ги виждали преди, сега са ни представени.Дияр може би е лекар, а Синан е мед.брат. Много коментари имаше в Х с "доказателства", че това, което гледаме, е кома. От все сърце се моля да е така. Не простимо е Сейран да се е съхранила "чиста и неопетнена", а Ферит, нищо, че е чапкънин, да е изневерил на своята голяма любов. Нали ни показаха, че въпреки, че бяха разделени, пред развод, той не можа да бъде с Невра. А сега оп и е с Дияр.  Но една кома ще изчисти образа на Ферит. В тези три серии видяхме всички страхове на Ферит и неговата невярност към СейФер сигурно е един от тези страхове. Боже, много се размечтах. Но пък се сетих, че никой не знае, че имението е на Сейран. Как, докато е в кома, Ферит ще го разбере? Май много го задълбах.

# 619
Но,честно да си кажа,най-много ме дразни Есмето
Направила прическата,облякла лъскави дрехи,разположила се в ново жилище и изобщо няма представа какво се случва и какво преживяват дъщерите и
Кязъм,въпреки,че действията му не са едни от  на-правилните,повече знае и повече се интересува/макар и случайно/ в какво се забъркват двете

# 620
То хубаво, но 4-5 серии по над 2 часа с подобни сцени са твърде много. Можеха в 2 серии да разкажат и после да се продължи напред, а не да скъсат нервите на феновете, че тогава да обясняват.

П.П Днес ми е ден за мрънкане. 😃

# 621
Две серии Ферит рева , пада в боклука, сърцераздирателни сцени, моменти .. голяма емоция и трети епизод се хили , държи се като 5-годишен, гледат къща заедно, деца и не знам си какво.. голяма логика , страшен сериал

# 622
Аа с оглед на рейтинга ще ни представят всичко това като сънища ли? Още по-жалки ще станат с такова действие 😂

# 623
Не я разбирам тази теория с кома, сън, дори и кошмар да е. Защо Ферит ще си представя, че са с други хора, които не присъстват в живота им до тогава? Мечтае за това ли, на подсъзнателно ниво?
 Не се заблуждавайте, това си е чисто творческо безсилие и посредствен сценарий. Пуснете си сезон 1, и се радвайте на СейФер. Другото си е действителност, 2 години по-късно.

# 624
Кака тук много се беше увлякла в обарването на Мерт, та се наложи милия да реагира Stuck Out Tongue Winking Eye

https://x.com/itslilosworld/status/1840271250993692939

# 625
🤣🤣🤣
Кака тук много се беше увлякла в обарването на Мерт, та се наложи милия да реагира Stuck Out Tongue Winking Eye

# 626

"Стига ме пипа, ма". 😂

# 627
# 628
Сценария се пише епизод за епизод.
Имаше вариант са  се върнат Халис и други  от предишните сезони ,но  явно е все по малко вероятно.
Ако се разсъждава логически  е вероятно да е нечия  кома.
 Въпреки ,че трудно ще повярваме  Ферит да  сънува цялата фамилия  на Синан или Сейран - похожденията на Орхан  и интригите  в Ялъто
.Но дори  да е така , не трябва да забравяме ,че става въпрос за индустрия  , каста за сезона  е направен  и "събуждането" ще е  на финала.
Важно е   ,че рейтинга  и рекламите в Турция не са приоритет  за  продукцията на  Yalı Çapkını ,а  САМО броя на епизодите
/предварително продадени  в поне  120 страни/

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 13:47 от seungri

# 629
Колкото и да е безумно  това което гледаме , не вярвам да е кома. Все пак в реалната история ГГ са били разделени цели 8 години. Или ние искаме да гледаме история по действителен случай , но само  онази част , което ни харесва на нас. Тук малко ни съжалиха , защото можеше скока да не е 2 , а 8 години. Тогава вече сигурно и деца щяха да имат /законни , незаконни/. Не знам тогава как щяхме да го преживяваме. Аз се опитвам да приема това , че сценаристите ни толкова си могат.

Винаги си казвам , че положението може да е и по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт