Отговори
# 600
Привет, аз още съм тук и хвърлям по едно око на коментарите ви. Обяснението за скапания сценарий е едно, теглят локуми, за да има повече снимани серии, за повече пари. Явно умишлено търсят слаби сценаристи. Например един друг сериал, който и да е, ще има действие, сюжетна линия, дори да разводнят, е за кратко. Тук снимат на парче, утре ще му мислят, спрямо настроението на публиката. И става тази безвкусица без характер. Много жалко за тези талантливи деца, използват ги като златни кокошки.

# 601
https://www.instagram.com/p/DAbx7ggojMP/?igsh=c283N3gzYzdqM3ho

Добро утро.Това е всичко което исках в епизод 76..копнеж,любов,прикрита ревност,та Ферит и се обясни в любов,индиректно чрез камъните,но тя много добре го разбра Heart
А за ревността,няма как да ни покажат бурна,явна ревност,при положение че така наречените им половинки са все до тях.Но аз я видях,особено на сватбата при Ферит.

# 602
Тези дори не обръщат внимание на настроението на публиката, защото ако го правеха щяха да видят, че хората са отвратени от сценария и щяха да променят нещо, но на тях просто не им пука.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 11:20 от Lilia*

# 603
Ако гледаме през призмата на теорията за комата, сънищата и т.н., нещата изглеждат логични. Ако е ралност, сценарият не струва...Не ми се иска да вярвам, че сценаристите са толкова бездарни. Надявам се, че всичко е добре обмислено и просто им трябва още малко време...Но вече всички много се изнервиха 🤕😵‍💫

# 604
Според мен твърде много подробности от живота им дават, за да е кома цялото това нещо. Баш си е истина. 🥴

# 605
Много ми хареса тази reel в инстаграм - "защо тя не се усмихва когато е с мен".❤️
https://www.instagram.com/reel/DAee2-yIrks/?igsh=MWRzcGdrcGdoc2Jraw==

# 606
  • София
И мен снощи успяха да ме убедят в теорията за Матрицата. Ако е вярна сценарият е топ просто. Но и аз имам съмнения, че нямат такъв капацитет. Поне от видяното до момента. Така или иначе до максимум 2 серии ще се разбере какво е.

# 607

Сцената беше страхотна Heart Eyes Докато я гледах, изобщо не се сетих за ремаркетата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 608
И мен снощи успяха да ме убедят в теорията за Матрицата. Ако е вярна сценарият е топ просто. Но и аз имам съмнения, че нямат такъв капацитет. Поне от видяното до момента. Така или иначе до максимум 2 серии ще се разбере какво е.

Може ли спойлер? 🙏

# 609
Теорията за сън, кома, халюцинация или каквото там е възможно да е, е страхотно обяснение за това,  което гледаме. Едва ли ще има зрител, който да не я хареса. Само че, някак да бяха казали, показали, по-ясно подсказали, че има такова нещо. Не всеки има капацитет да го предположи/разпознае, затова са и червените стрелки в събота ден.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 11:55 от stasha_s

# 610
  • София
То не е спойлер, теория е, но е много сложна за обяснение. Затова не вярвам в капацитета, дано ме изненадат. Снощи един час ни я разказваха в една стая в Х, Сташето и тя я слуша Simple Smile. На едно мение сме, много е интересна и логична. Няма как да я напиша, че е дълго. С две думи - Ферит е в кома. Ако е вярна, Сейран ще бъде простреляна в 4-та или 5-та серия и Ферит ще се събуди.

# 611
Тоест в реалния им живот кака и Синан няма да ги има?

# 612
Беше изключително интересно за слушане, лично в мен внесе доза спокойствие.
Лилия, ако теорията е вярна, кака би следвало да е на Ферит лекар/психолог.
За Синан, не помня, но няма го.

# 613
Хайде дано излезе истина, че тези глупости не се траят вече. 😁

# 614
Коми, халюцинации....не знам дали историята е попаднала в тях, но сценаристката със сигурност, за да напише такива безсмислици. Joy
Да ви кажа изобщо не се ядосвам...
За серията в петък имахме много добри СейФерски сцени, предпочетох тях да съхраня в съзнанието си, а пълнежите просто ги попрехвърлих.
Харесва ми че тръгват да работят заедно, е тя ще бъде дизайнер номер 2, защото Ферит Корхан си е Ферит Корхан и няма как да бъде изместен. В хана толкова емоции ни предадоха, Мемо миличкия отбеляза, че тя е по-красива на живо от снимката.. Сейро поглъщаше с поглед Ферит. Налудничаво е да търси съдействие и къща заедно с него за новия си семеен живот, но смятам че тази къща ще бъде СейФерски дом. И тези две дечица, за които мечтае ще бъдат техните.
Обаче Феро й каза, да не би да иска да ги гони от имението, него да не го закача, той си остава и ще влиза и излиза през балкона. Joy
По принцип не харесвам лошотиите в сериалите, ама тука семейството на Синан ме кефи. Майка му в старанието си да ги раздели макар и с изтъркани номера ме кефи. Ай дано тая женица задейства нещата и да събере по-бързо СейФерчетата.
Аби нещо не ме изкефи, какво е провесил нос, уж младоженци живец в него не видях.

Общи условия

Активация на акаунт