Отговори
# 585
# 586
Момичета,ние се шегуваме с хапчетата,но това въобще не си е шега.За щастие не съм пила такива силни,като антидепресанти и успокоителни,но веднъж ми се наложи да пия от "най-невинните" и да ви кажа,че едно малко,невзрачно хапченце ме правеше "непукист" цял ден.Уж си на себе си,уж разсъждаваш,виждаш,чуваш,но не ти "пука".Точно след няколко дни ги спрях,особено като прочетох в листовката,че могат да те доведат до зависимост.Много пъти съм се чувствала изкушена да си ги купя отново,обаче съм си инат и не го направих.Не мога да си представя ако пия нещо по-силно.Освен това,след първата серия и критиките на феновете относно сцените между Ферит и Дияр,по спойлерските канали се говореше,че от общата еуфория феновете не забелязали как Дияр дава хапче на Ферит преди да излезе от стаята му.В този епизод го дадоха същото нещо,но ние нали сме си свикнали,че той си е такъв и айдееее.Много тъпо ни беше поднесено обяснението,че Сейран не е спала със Синан.Повече ме ядоса не това,че ни взеха за "канарчета",а че Синан излезе по-голям джентълмен от всички мъже взети заедно,не само от Ферит.Нейсе.Може би и заради това направиха така Ферит да се държи като невменяем в този епизод,белки "канарчетата" се светнат,че го прави под въздействието на силни антидепресанти,които кака стриктно следи да се вземат.Те и го подчертаха,когато му даде хапчето и го попита кога сам ще се сети да си ги пие редовно ако не е тя да следи за това.Него,най-вероятно,за кекса с кака ще го "оправдаят" точно с това.За Пелин го оправдаха с алкохола,за кака ще го оправдаят с хапчетата.Само за Неврата не успяха да измислят оправдание и затова го изстреляха с 200 от къщата и.Трябваше "спешно" да се изчисти това петно от любовта им,защото феновете не искаха да гледат вече и заради Сейфер.Масово се коментираше,че любовта им е замърсена  и не могат да гледат Сейфер заедно,след като са били в интимни отношения с други хора.Просто се опитаха в една серия да ускорят нещата,които може би бяха запланувани за 10-на серии,ако не и за цял сезон,като бременността на Пипилотка.Рейтингите отново са надолу и то в най-важната категория,АВ.Бях обяснявала веднъж кои хора спадат към тази група и защо тя е най-важна.Ще се учудя ако пак нямат спешно събрание от продукцията.Да,продължават да продават 1-ви сезон успешно зад граница,но не се знае как ще се "изтъргуват" 2-ри и 3-ти сезон.Едва ли някоя телевизия ще даде "луди" пари за нещо което ще спре да се гледа.В задачата се пита,дали един успешен сезон може да покрие разходите на 3 сезона?Без да съм математик ми се струва,че няма как да стане,ако няма поне още един успешен сезон.Та сега топката е в ръцете на продуцента.Дали ще смени сценариста и сценария и ще направи успешен сезон,въпреки фалш старта или ще го приключи набързо докато не е загубил спечеленото окончателно.

# 587
Кралицата е една! Всички останали са бледи копия!

# 588
А! С Невра са имали интимност ? Явно все още съм гледала по войо и там категорично имаше доста изрязани неща, но това така й не съм го разбрала. Даже се чудих как изчезна от живота му тази така бързо, че само даде пари и после се изгуби по линията

# 589
А! С Невра са имали интимност ? Явно все още съм гледала по войо и там категорично имаше доста изрязани неща, но това така й не съм го разбрала. Даже се чудих как изчезна от живота му тази така бързо, че само даде пари и после се изгуби по линията
Не,не са имали.В момента в който тя щеше да го засмуче като прахосмукачка той си спомни сватбата със Сейран и избяга.

# 590
Оф това с рязането на серии в БГ е сууупер дразнешо. Миналата седмица попаднах на мистър Грешен с Йозге Гюрел и Джан Яман. Викам си - о супер, ще позяпам малко това ненатоварващо сериалче...Ее! Супер много ми вдигнаха нервите, 20 % от сцените бяха орязани.  

# 591
❤🔥❤🔥❤🔥

🧿🤍🪬

# 592
Сейран как се радва, че ще живее със свекито. 😂

# 593
Добро утро,момичета
Днес ще подхвана темата за ревността
Странно,но изобщо не видях ревност и при двамата в тази серия
По принцип в турските дизита тази тема е заложена доста,а при Ферит и Сейран ревността беше заложена в образите им доста силно
Не мога да си обясня липсата на ревност при Ферит,когато вижда Сейран до Синан и абсолютното безразличие на Сейран пред тоалетната,когато вижда Дияр.
Какво е Вашето мнение по този въпрос?

# 594
  • София
Мнението ми е, че или няма никаква логика в сценария, или още не са ни я показали Stuck Out Tongue Winking Eye

# 595
Добро утро,момичета
Днес ще подхвана темата за ревността
Странно,но изобщо не видях ревност и при двамата в тази серия
По принцип в турските дизита тази тема е заложена доста,а при Ферит и Сейран ревността беше заложена в образите им доста силно
Не мога да си обясня липсата на ревност при Ферит,когато вижда Сейран до Синан и абсолютното безразличие на Сейран пред тоалетната,когато вижда Дияр.
Какво е Вашето мнение по този въпрос?
Добро утро, момичета.
Много добър въпрос Val.И на мен ми направи силно впечатление това.По дефиниция ревността към любимия е проекция на собствените страхове от загуба на любимия,несигурност, Изхождайки от това първо Сейран и Ферит са разделени от 2 години. Все още не са ясни събитията довели до това,знаем само частично по отношение на Ферит.И при двамата има един дълбоко прикрит от всички копнеж един към друг,привидна примиреност ,че са се загубили завинаги.След като вече е минало толкова време  чувството за притежание го няма,оттам мисля идва и липсата на демонстриране на ревност.Когато са сами ни показват как мислят един за друг, има една носталгия към преживените мигове заедно,но и примиреност, че всичко е свършило.Изпитват притеснение като са на едно място/ с изключение на последната серия по отношение на Ферит/.Поведението на Ферит по време на танца на Сейран със Синан за мен показа ревност,но толкова дълбоко потиснати,като че ли нямаше право да я изрази.На този етап те не си принадлежат,няма заплаха някой да ги раздели.Това по дефиниция,по сценарий един господ знае какво е в главите на бандата умници.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 09:57 от Sikorski

# 596
Добро утро! 

Пожелавам ви релаксираща и хубава неделя!

# 597
И въпреки това,Sikorski, няма как да не помръкне погледът ти,да не се развали настроението ти,да не забушува кръвта в ушите ти.Колко да мислиш,че е свършило,като то не е.

# 598
И въпреки това,Sikorski, няма как да не помръкне погледът ти,да не се развали настроението ти,да не забушува кръвта в ушите ти.Колко да мислиш,че е свършило,като то не е.
Абсолютно съм съгласна с теб,но изразих мнение по дефиниция. Явно сценаристи и режисьор са решили да не ни показват ревност.То логика в поведението на ГГ няма,ревността не прави изключение. Единственото,което ясно виждам е подтиснат копнеж.Много ми се иска да видя ревнуващ Ферит защото Мерт го играе великолепно.

# 599
Аз мога да си обесня последния епизод само с кома/кошмар (и абсолютно безсилие на сценаристите). Наистина.
Промениха напълно поведението на Ферит спрямо това, което ни показаха в първите 2 епизода на сезона. Той разбра, че Сейран е сключила брак, и само тропна по масата. Няма шанс това да е единствената му реакция. Не и на Ферит, който познаваме от 2 сезона и 2 епизода. Когато чу, че се е върнала, рухна пред майка си. Видяхме го и в стаята. Когато я видя на сватбата, пред другите бе хладнокръвен, но след това видяхме как се пречупи, колко го болеше и за какво копнееше силно. Поправете ме, ако греша, но в първия трейлър, в който ни показаха СейФер сцената със създаването на пръстена, Ферит нали каза - "Моля те, Сейран, не приемай. Не издържам.". Аз това в епизода не го видях. Защо? Относно желаниетому Сейран да рисува с него - хващам се и вярвам, че е искрен в това, което каза на Ифакат: тя преживя много и пострада най-много от решенията, които другите взимаха за нея и за Ферит. Той самият в началото поставяше своите мечти за семейство над тези, които имаше тя - за образование и кариера. Но с времето това се промени, Ферит се промени. Именно затова и думите, които каза на Сейран в ресторанта, бяха едно от малкото хубави неща, които се случиха в епизода.
При Сейран сякаш се опитаха също да направят промяна, макар и не толкова голяма. В повече сцени искаха да я видим притеснена, несигурна и наранена. В първите два епизода тя изглеждаше по-силна - външно, защото и там макар и в кратки моменти видяхме болка. Пропукват маската, която и сложиха, но поведението продължава да е абсолютно нелогично.
Образите и на двамата са хиперболизирани, непоследователни, изкривени. Всичко, от което се страхуваха най-много, сега е реалност. Дано дано да е нечия кома ... Дано

Общи условия

Активация на акаунт