Отговори
# 705
Ами,крайно време е и тя да го "краде".Направо трябва да прекръстят сериала на "Как се запознах с майка ви."Дано добре да е тренирала раменете си,че да не стане някой сакатлък като го "метне през рамо".JoyJoyТова,разбира се в кръга на шегата.Според мен на Синанчо му предстои "друм" скоро време след всички изцепки или ще го задържат вече като най-големия враг на Сейфер.Сега обаче искам да изкажа мнение относно актьорите,по-точно новодошлите.Прочетох едно мнение,че сме обиждали актьорите,наричали сме Джем "циганин",критикували сме кака,че се "натягала" на Мерт,пък тя била щастливо омъжена и много се обичали със съпруга си,наричали сме я "вещица" и т.н.,а те само си вършели работата.Първо ще "оплюя" Джем.Не го виждам да си върши работата.Толкова бездарна игра,дикция под всякаква критика и в никакъв случай "красавец",даже и симпатичен не е.Абсолютна издънка с онова изявление,по-точно непоискано обяснение.Казват,че няма лош ПР ,но меко казано неговото беше абсолютно непрофесионално.Освен това никъде не видях с Афра да се целуват или "въргалят" тук и таме,само прегръдки,завъртанки и толкова,но това не попречи на зрителя да ги приеме като двойка неконсумирала връзката си,та чак се наложи да вкарат и "нелепо" пояснение.Пелин Акил.Сцени по диванчета,само по-ризка,сцени по дуварчета,а във последната сцена с целувката с Мерт на нейния диван,очаквах засмукване както го направи Невра.Доста по-откровени сцени с Мерт,от сцените със Синан и Сейран,особено като знаем как си ги може  Афра тия сцени в тандем с Мерт.Абсолютно се разграничавам от това,че е омъжена и с две деца.Една актриса може да бъде омъжена и на 20 г.,но това което играе в момента Пелин щеше да и отива 3-пъти повече.Тук става въпрос,че тази роля изобщо не е подходяща за актриса на нейната възраст.Колкото и да "подскача" и се мъчи да се прави на "тинейджър",колкото и добра актриса да е не и се получава и това не е само мое мнение.Преди всичко,поне според мен,за да си успешен и добър актьор и да свършиш добра работа в един сериал,трябва да прецениш коя роля ще ти подхожда и ще е удачна за кариерата.Относно,колко се обичат със съпруга си и колко са щастливи,не бих искала да коментирам,защото "щастието" на едно семейство не се състои в няколко селфита и показност в соц.мрежи.Всяко семейство си има своите "добри и лоши" дни.Важно е "лошите" да не надвишават "добрите",но какъв е баланса си знаят само вътре в семейството.Аз,например,никога не бих се ангажирала да коментирам "щастието или нещастието" на нечие семейство,дори на хора които са ми близки,да не говорим за хора които изобщо не познавам.Въпреки всичко я поздравявам за "смелостта",но определено тая роля няма да и донесе дивиденти в кариерата.Само някакви финансови потоци.Хайде,пак се "олях" с писането.Между другото,въпреки,че "Семейство" не беше чок успешен ,колко добре стояха един до друг Серенай и Кавънч.В "Мистър Грешен"Йозге Гюрел и Джан Яман бяха огън,въпреки,че Йозге е щастливо омъжена за Серкан,след дълга седемгодишна връзка.Тук обаче,с претенциите на хитов сериал,нито Джем,нито Пелин са хитови.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 15:15 от mimi 65

# 706
# 707
  • София
Мими, тези същите мислят, че АфРам е ПР и ние имаме халюцинации, какво повече да се коментира...

За този въпросния Джем четох тези дни в Х, че дори туркините не му разбират какво говори и се оплакват, какъв актьор е този.
За Пелин съм писала няколко пъти и се обсъжда доста тук, но нейното поведение извън сета, свързано със сериала за мен е неприемливо. Една надута кака, с голямо самочувствие, на която явно й е обещано нещо. Аз имам две деца, никога не бих си позволила такова поведение като нейното, защото тази омраза, която тя предизвиква абсолютно умишлено, се трупа и отива точно към децата, които нямат никаква вина.

# 708
Колко е провокативна,нали мъж има  ,то не е д**е,да не кажа след малко какво ще си вдигне във въздуха,какво показва 😃. И ще има целувки с Мерт по устата за десерт,ако някой си мисли ,че преувеличавам,да ме извинява. Джем и той не е за коментиране с онзи пост от миналата седмица..както каза някой да си напишат домашното преди всичко.

# 709
MysteryG напълно съм съгласна с теб.Опитах се да го коментирам малко по-обобщено за да не става дълго.Дори и да не си туркиня си личи лошата дикция на Джем.За Пелин какво друго да очакваме от блогър,защото тя е повече блогър отколкото актриса.Вече имам чувството,че тя издържа това "щастливо"семейство финансово и се излага точно за пари.Не мога да приема все още,че акъла и "броди някъде из тиквите като свободен електрон".

# 710
Скоро и в реала. 😜

# 711
Много миличък и красивичък бе, Рамо на Афито! ❤🔥

https://x.com/gelisinevurucaz/status/1840709764499562724?s=46&t= … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 712
И Афито на Рамо 🧿❤️🧄❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

# 713
И пандичката на Афито Heart Eyes

Stuck Out Tongue Winking Eye

И от фрага довечера Grinning

# 714
  • София

JoyJoyJoyJoyJoy

Още от интервюто на Афито за испанците

https://x.com/yalicapkinieng/status/1840721571163312627

# 715