Отговори
# 690
  • Варна
Dichkata не съм много оптимист за фрага,защото в един от руските канали казаха,че ще дадат много сцени със Сейфер в трейлъра за да привлекат вниманието,но от епизода ни очаква "студен душ."Няма да пиша спойлера сега,защото не искам да го вярвам.

Че остана ли да измислят нещо по-гадно от всичко, което ни сервираха досега? Grinning

# 691
Ааа, Ela1, сакън! Сейран е моята червена линия Stuck Out Tongue Winking Eye

Мими, да, Абидин направо беше примрял /умрял/ от щастие след сватбата Smirk

Диче, не съм се отказала Grinning Смених тактиката, ама съм оптимист Smiling Imp
Само буля да не я омъжим за Ферит, по "негово" желание Head Band На, ей тук го записвам, големи ядове ще берем с тази женица, ще ни покаже откъде изгрява слънцето. Нищо, че сега не ревнувала и била много бяла и добра.

# 692
Еве, ще споделиш ли новата тактика? Четох снощи в Х и пак реших, че няма кома, халюцинации, хипнози или каквото е там, та аз не съм оптимист.

# 693
Сташе, за мен ключа за бараката е в думите на Суна към Ферит, които цитирах в сабахлешния си пост.
Тъй като Сейран мисли, че носи лош късмет на Ферит, а Ферит мисли, че не действа добре на Сейран, двамата са се забранили един за друг. Хич не вярвам, че любовта умряла и двамата са влюбени н навлеците Синан и Дияр.
Само че, Ферит няма да предприеме нищо, докато Сейран не направи крачка към него. В този ред на мисли, в предната серия тя направи такава към него, макар и не каквато чакаме. Нека рисуват децата заедно, бе Stuck Out Tongue Winking Eye
Мисля, че ще има брак на Ферит с тейзето, тогава ще започнат и проблемите. Сейран ще трябва да го спасява от нея. Засега толкова от мен, че бързам да излизам Sunglasses

# 694
Zvezdichka77
Скрит текст:
Ферит и Сейран ще започнат съвместна работа.Синан ще започне да се държи лошо с нея и ще бъде против,но въпреки това тя няма да направи нищо и ще продължи отношенията си с него.Даже се питаха къде е оная Сейран която никога нямаше да търпи такова отношение.Междувременно кака ще каже на Ферит за дядо и той ще и предложи брак.Сейран ще се отдръпне настрана за да не му пречи да се ожени за кака,въпреки,че ще ревнува ужасно много.Ферит се надява да си върне Сейран,особено когато разбира,че в отношенията и със Синан има напрежение,но от друга страна кака му хвърля "бомбата" и той е изправен пред дилема.В крайна сметка ще реши да хване ръката на Сейран.
Та ако не са променили сценария ще гледаме още дълго как Сейран се "усуква" край Ситаръак,а кака може и "бременна" да я пишат.Като се замисля,Ферит "чапкънина" остана с два брака,но с една и съща жена.Сейран вече е с три брака и двама мъже,/въпреки неконсумирания 3-ти брак/,Суна с три брака и трима мъже.Крайно време е "чапкънина" да разбие тоя баланс.

# 695
  • Яко в Матрицата...
Еве, не знам за брак, но Феро-кака нишан ще има със сигурност. Може и бременна да я изкарат. Пелин А. няма да се навие да влиза в дизито за 3-4 серии. Поне 13 серии ще я търпим. Не знам с Джемчо какво ще правят. Както писа някой в Х, този става само за охрана на ялъто Rolling Eyes

Аз съм твърдо зад идеята, че всичко си е реално. В момента сценарият се крепи на идеите от първи сезон.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 15:13 от Reni 🧿

# 696
  • София
Аз пък за първи път, откакто бяха снимките в мола, съм оптимистично настроена. Супер любопитно ми е какво ще има във фрага. То се видя, че основно снимаха сцени със СейФер два дни, да видим какво са снимали Stuck Out Tongue Winking Eye

Не вярвам манго да остане още много серии, за леля не съм убедена обаче. Ще видим.
Според мен Ферит ще избяга със Сейран, само не знам преди годежа или преди сватбата ще е. И тя ще направи по-сериозна крачка към него преди това, както и Евето писа.

Брей, голяма драма за този пръстен. То ние се шегуваме, че е годежен, ама солотата направо не са спали да се чудят как да докажат, че е аскесоар Joy

# 697
Нормално е да мислят, че е годежен, сигурно са видели в репортажа,  как Афра си слага ръката с пръстена в джоба, когато отива към репортерите. Тоест крие го, ако нямаше причина, нямаше да крие.

# 698
От преди два часа.
Скрит текст:
Два дни Мерт и Афра имат съвместни снимки в работилницата и след това във фирмата.Турски източник отговори на няколко въпроса.Ще се оженят ли Ферит и Дияр?Отговор:Мисля,че не.Въпрос:Къде е Халис?
Отговор:Чух,че на Четин Текиндор не  е харесал сценария и продуцентите се мъчат да го убедят,ако не успеят ще напусне сериала.
Въпрос:Какво ще направи Синан на Сейран ?
Отговор:Нека не го наричаме побой ,но аз мисля,че ще бъде насилие което или ще отменят,или ще бъде в следващите серии.
Въпрос:Кога Сейран и Синан ще се разделят?
Отговор:Това ще се случи скоро мисля,съдейки по последните сцени Сейран вече не се доверява на Синан.
Въпрос:В коя серия ще има халвет?
Отговор:Чуваше се,че това ще бъде към 84 серия,но ще видим.

# 699

Не знам дали е аксесоар, но ми се стори, че като излезна от ресторанта Афра веднага побърза да скрие ръката си в джоба.🧿🤍 Може и покрай драмите със СейФер да преувеличавам, но делулуто в мен е щастливо 😎

# 700
  • София
И аз мисля, че го скри, но не мога да съм сигурна. А и дали е аксесоар или нещо друго за мен в момента няма особено значения, при положение, че се вижда каква е ситуацията Stuck Out Tongue Winking Eye
Проблем имат пазителките Joy

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

# 701
Аз пък вярвам на чичо Онур, който писа за пръстена поне седмица преди да го видим на ръката й. 😜

# 702
  • Яко в Матрицата...
Сейро ще брани с пищов свободата на Феро ефенди Joy И ще го краде от сватбата Joy

# 703
  • София
Сейро ще брани с пищов свободата на Феро ефенди Joy И ще го краде от сватбата Joy

Хахаха, друг ще е с пищова, тя само ще му подаде ръка Heart

# 704
Zvezdichka77
Скрит текст:
Ферит и Сейран ще започнат съвместна работа.Синан ще започне да се държи лошо с нея и ще бъде против,но въпреки това тя няма да направи нищо и ще продължи отношенията си с него.Даже се питаха къде е оная Сейран която никога нямаше да търпи такова отношение.Междувременно кака ще каже на Ферит за дядо и той ще и предложи брак.Сейран ще се отдръпне настрана за да не му пречи да се ожени за кака,въпреки,че ще ревнува ужасно много.Ферит се надява да си върне Сейран,особено когато разбира,че в отношенията и със Синан има напрежение,но от друга страна кака му хвърля "бомбата" и той е изправен пред дилема.В крайна сметка ще реши да хване ръката на Сейран.
Та ако не са променили сценария ще гледаме още дълго как Сейран се "усуква" край Ситаръак,а кака може и "бременна" да я пишат.Като се замисля,Ферит "чапкънина" остана с два брака,но с една и съща жена.Сейран вече е с три брака и двама мъже,/въпреки неконсумирания 3-ти брак/,Суна с три брака и трима мъже.Крайно време е "чапкънина" да разбие тоя баланс.
Благодаря!🌹

Общи условия

Активация на акаунт