Отговори
# 675
Здравейте отново! На мен миналия 75-ти епизод много ми хареса и често си пускам пак и пак моменти от него! Най-накрая моите любимци Суна и Абидин се ожениха. Толкова са хубави, сладки и щастливи през цялото време. Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Хареса ми и това, че Ферит също дойде на сватбата - срещата му със Сейран беше силна! Hug Много любим ми е момента, когато Ферит отиде при Суна и Абидин - Аби как се зарадва, когато го видя! После дойде и Сейран - и си спомниха момента с бягството им, когато Аби и Ферит отвлякоха Суна и Сейран преди сватбата със Сафет! Как си казваха Хайде и се държаха за ръце и сега в 75 епизод пак - Хайде! Сладури. Четиримата заедно са супер и искам да ги гледам как си помагат. Heart Eyes Хареса ми това, че Синан се отказа да кумува и каза на Ферит да застане до Аби и Суна заедно със Сейран. Така, както трябва да бъде! Blush Самата сватба беше много красива - и там Сейфер си спомняха моменти, но за мен най-хубавото беше да гледам как Аби и Суна се женят и най-накрая са заедно и щастливи. Когато се подписваха бяха толкова сладки - Абидин даже си отдъхна, че най-накрая Суна е негова. За пръв път Суна се омъжва за мъжа, когото обича от самото начало и за пръв път е щастлива на сватбата си - това е истинската любов! Heart Много бяха сладки, когато Суна настъпи Аби и взе брачното свидетелство! После и като танцуваха - прелестно! Особено когато Аби каза, че се радва че огъня в него никога не е изгаснал, а Суна му каза, че е щастлива че пепелта им отново се е смесила! Revolving Hearts

Гадното беше как Сейран демонстрираше щастие и танцуваше, докато Ферит страдаше и накрая се напи и падна в боклука! Хубаво, че Диар го измъкна от там - аз към момента не я виждам като лоша - мисля, че е добра - явно и загубила родителите си - някой от тях също е имал проблем с алкохола и може би когато е срещнала Ферит е решила да му помогне, а после се е влюбила в него. А той си е такъв, че е решил да започне връзка с нея Thinking Но Ферит и Сейран още се обичат - това се вижда! Много беше хубава сцената с танца на Сейфер, когато Ферит си я представи в дискотеката! Purple Heart

И да се върна на прекрасните ми и сладки Абсун и първата им брачна нощ - уауууу, направо ме оставиха без думи! Уникално сладки Суна и Абидин - как нежно се прегръщаха, целуваха и гледаха! Видя се любовта на Ерсин и Берил. Това не се играе - това е истинско! Химията между тях е УНИКАЛНА! HeartHeartHeart

За съжаление Суна нямаше мира, защото онзи изнудвач се яви след сватбата и се наложи Суна да тича до долу, за да говори с него - докато Аби се къпеше! Но след това Суна се върна и с Аби бяха заедно - хареса ми как спяха голи, гушнати - после когато тя стана и Аби я видя - тя как свали отново халатчето и хоп пак в леглото! Heart Eyes Ама и Аби стана палав - много ми хареса като каза на Суна, че сега пак ще се изпотят ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега относно Суна - радвам се, че излязох права че тя няма общо с раздялата на Сейран и Ферит, а казва тези думи по заръка на Сейран! Simple Smile Относно изнудването и това, че Аби е Корхан - това ми е много интересна сюжетна линия! Много хора тук пак опитват да я изкарат златотърсачка и че се омъжила видиш ли защото е разбрала, че Абидин е Корхан а тя искала пари и богатства - глупости на търкалета! Grinning Суна се влюби в Абидин, когато той беше просто обикновен шофьор - още в сезон 1 и от тогава не е спирала да го обича! Kiss Ако искаше да е Корхан - нямаше да се развежда с Кая. Ако искаше парите на Аби защо да плаща 2 милиона, за да пази тази тайна - щеше да каже че е Корхан и да не плаща - така щеше да се върне при Корхан с Абидин! Но както видяхме Суна дори не иска да чува за семейство Корхан и затова опитва всячески да държи Абидин далеч от тях! Wink И както стана ясно в 76-ти епизод този петък - след като Кязъм също чу, че Аби е Корхан и попита Суна - тя му каза че Абидин е роден племенник на Халис, но ако тази тайна излезе наяве, ще има Война и кръвопролития! Затова трябва да мълчат Disappointed Ето я и причината защо Суна не казва нищо и защо е така притеснена в 76-та серия. Защото когато даде парите - онзи й каза, че това му стига за сега, но по-натам ще поиска още. А Суна няма пари - видяхме, че поиска от Сейран без да й каже причината - а Сейран с радост й даде - нали взима наем от Корхан! Joy

Според мен този който изнудва Суна е същия, който едно време е бил нает да се отърве от бебето Абидин! Може би са му дали заповед и да го убие, но той не го е направил и го е оставил в сиропиталище. Thinking Знаем, че Аби казваше че е израснал в сиропиталище и няма родители. А щом е племенник на Халис - то явно ще е син на брат или сестра на Халис - може и те да са били убити! Много въпроси има тук. Wink А защо изнудва Суна ли - ами защото този е видял, че тя обича Абидин и че ще се съгласи да мълчи, за да не пострада той - затова и ще плаща! Ако иде при Корхан няма да му платят - а ще се отърват от него - а може и този дето е поръчал да се отърват от бебето да се появи и да навреди на Абидин! Тепърва ще видим кой е той и какво е станало. Ще е интересно. Та затова Суна е притеснена и крие според мен. Друг е въпроса обаче докога Кязъм ще мълчи, че зет му шофьора е Корхан - и дали няма скоро да го каже. Sunglasses

А защо в 76-та серия Аби и Суна са по-оклюмали също има обяснение. Но тук в темата рядко забелязвате другите освен Мерт и Афра - Ферит и Сейран, та нека аз кажа - първо Ерсин и Берил явно бяха настинали, защото наскоро ги срещаха журналистите и те вървяха с маски. Имам клип от този момент.Simple Smile

А няколко дни след това Ерсин е претърпял злополука - на някои от снимките зад кадър се вижда, че носи нещо като патерици - т.е. затова в епизода Аби беше оклюмал - и не го даваха да върви, а само да седи и да се подпира като е изправен. Disappointed Relieved Нормално като любимият мъж не е добре и любимата му жена да е оклюмала. Въпреки това Суна и Абидин са си прекрасни заедно. Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 22:40 от Roxis

# 676
# 677
# 678
Маркетингът на Yali capkini.......

Интересна теза.
Автор е Циала Крихели. Това е момичето, психотерапевт, което първо започна да пише за теорията за комата...

Да. Дори и да не се окаже кома накрая,  много добре описва разстройствата.

# 679
Добро утро, мацки! 🫶
Чакаме фраг днес, нали? 🤘

🧿🤍🪬

# 680
Добро утро!
Колко му трябва на човек, за да е щастлив...Да бъде здрав и посреща утрото със светли мисли, да има мечти и да вярва, че ще ги сбъдне, да бъде обичан и да обича!
Да започнем седмицата с усмивка, кафе, пожелание за чудесна седмица и хубав епизод.

# 681
  • София
Най-после са разбрали каква е картинката на заключения екран на телефона на Афра

Панда 🤍

# 682
Добро утро  и щастлива нова седмица, момичета Kissing Heart

Абидин и Суна са най-скучната двойка на света. Не знам как някой може да разпъва такива локуми за тях Smirk

Макар да бях от първите тук, приели събитията за сън, кошмар, халюцинации, сега съм на мнение, че всичко е ачик и действително.

"Върви си и не се връщай, докато Сейран сама не дойде при теб!"

# 683
Добро утро!

Аз вече не знам какво да мисля. Ако има кома и това всичкото не е истина е голямо клише, но сякаш го предпочитам пред това да бъде истина всичко показано дотук. 😵‍💫

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 09:55 от Lilia*

# 684
Успешна  седмица на всички 😘

# 685
Еве,напълно съгласна съм с твоето мнение.На мен ми бяха скучнички още от сезон 1,сега са ми като пълнеж.Но като образи,поне в сезон 1 бяха перфектни.Щом някой гледа сериала заради тях и е щастлив,аз съм ок.Да видим обаче как ще се развие това "щастие" след лъжите и тайните на Суна относно Абидин.Дано ,все пак,разочарованието да не е толкова голямо,както при Сейфер.Аз,лично какво очаквам сега.Очаквам Сейран и Ферит наистина да си разменят телефоните без да искат и Сейран да прочете съобщенията които и е изпращал и Синан "предвидливо" е триел.Това наистина ще стане много "взривоопасно" за него.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 10:36 от mimi 65

# 686
Слънчева седмица, момичета! 🌞🌞🌞
Дано днес имаме интересен фраг!
Еве, защо се предаде 😁...
Аз засега продължавам да вярвам в теорията за комата, така най-логично ми изглежда всичко 🫣🤗.

# 687
Еванджелин, те за това го изкараха Корхан Аби, че иначе и да ги нямаше все тая тези образи.
 И двете сестри с по 50 брака на под 25 години, ама айде боза да става. Джей Ло само може да се учи от тях. 😂
 ( все се надявах Сейран да си спомни думите си - " Няма да се женя повече, ясно" ...ама нали е светица нейните думи бързо се забравят)
Теориите за филм във филма, матрици , кома...къде ти. Както и бяха казали вече, кой ще ги гледа, леля ти Зейнеп от Анадола ли? , Масата искат едно да видят и то да е так- так. Няма място за мисъл в сериалите им. Тези с много завъртян сюжет никога не издържат и бързо падат от екран.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 11:33 от Ela1

# 688
Dichkata не съм много оптимист за фрага,защото в един от руските канали казаха,че ще дадат много сцени със Сейфер в трейлъра за да привлекат вниманието,но от епизода ни очаква "студен душ."Няма да пиша спойлера сега,защото не искам да го вярвам.

# 689
Dichkata не съм много оптимист за фрага,защото в един от руските канали казаха,че ще дадат много сцени със Сейфер в трейлъра за да привлекат вниманието,но от епизода ни очаква "студен душ."Няма да пиша спойлера сега,защото не искам да го вярвам.
Не може ли да го напишеш скрит текст 🙏🙏🙏

Общи условия

Активация на акаунт