Хареса ми и това, че Ферит също дойде на сватбата - срещата му със Сейран беше силна!
Много любим ми е момента, когато Ферит отиде при Суна и Абидин - Аби как се зарадва, когато го видя! После дойде и Сейран - и си спомниха момента с бягството им, когато Аби и Ферит отвлякоха Суна и Сейран преди сватбата със Сафет! Как си казваха Хайде и се държаха за ръце и сега в 75 епизод пак - Хайде! Сладури. Четиримата заедно са супер и искам да ги гледам как си помагат.
Хареса ми това, че Синан се отказа да кумува и каза на Ферит да застане до Аби и Суна заедно със Сейран. Така, както трябва да бъде!
Самата сватба беше много красива - и там Сейфер си спомняха моменти, но за мен най-хубавото беше да гледам как Аби и Суна се женят и най-накрая са заедно и щастливи. Когато се подписваха бяха толкова сладки - Абидин даже си отдъхна, че най-накрая Суна е негова. За пръв път Суна се омъжва за мъжа, когото обича от самото начало и за пръв път е щастлива на сватбата си - това е истинската любов!
Много бяха сладки, когато Суна настъпи Аби и взе брачното свидетелство! После и като танцуваха - прелестно! Особено когато Аби каза, че се радва че огъня в него никога не е изгаснал, а Суна му каза, че е щастлива че пепелта им отново се е смесила! 

Но Ферит и Сейран още се обичат - това се вижда! Много беше хубава сцената с танца на Сейфер, когато Ферит си я представи в дискотеката! 

Ама и Аби стана палав - много ми хареса като каза на Суна, че сега пак ще се изпотят ... 

Относно изнудването и това, че Аби е Корхан - това ми е много интересна сюжетна линия! Много хора тук пак опитват да я изкарат златотърсачка и че се омъжила видиш ли защото е разбрала, че Абидин е Корхан а тя искала пари и богатства - глупости на търкалета!
Суна се влюби в Абидин, когато той беше просто обикновен шофьор - още в сезон 1 и от тогава не е спирала да го обича!
Ако искаше да е Корхан - нямаше да се развежда с Кая. Ако искаше парите на Аби защо да плаща 2 милиона, за да пази тази тайна - щеше да каже че е Корхан и да не плаща - така щеше да се върне при Корхан с Абидин! Но както видяхме Суна дори не иска да чува за семейство Корхан и затова опитва всячески да държи Абидин далеч от тях!
И както стана ясно в 76-ти епизод този петък - след като Кязъм също чу, че Аби е Корхан и попита Суна - тя му каза че Абидин е роден племенник на Халис, но ако тази тайна излезе наяве, ще има Война и кръвопролития! Затова трябва да мълчат
Ето я и причината защо Суна не казва нищо и защо е така притеснена в 76-та серия. Защото когато даде парите - онзи й каза, че това му стига за сега, но по-натам ще поиска още. А Суна няма пари - видяхме, че поиска от Сейран без да й каже причината - а Сейран с радост й даде - нали взима наем от Корхан!
Знаем, че Аби казваше че е израснал в сиропиталище и няма родители. А щом е племенник на Халис - то явно ще е син на брат или сестра на Халис - може и те да са били убити! Много въпроси има тук.
А защо изнудва Суна ли - ами защото този е видял, че тя обича Абидин и че ще се съгласи да мълчи, за да не пострада той - затова и ще плаща! Ако иде при Корхан няма да му платят - а ще се отърват от него - а може и този дето е поръчал да се отърват от бебето да се появи и да навреди на Абидин! Тепърва ще видим кой е той и какво е станало. Ще е интересно. Та затова Суна е притеснена и крие според мен. Друг е въпроса обаче докога Кязъм ще мълчи, че зет му шофьора е Корхан - и дали няма скоро да го каже. 

Нормално като любимият мъж не е добре и любимата му жена да е оклюмала. Въпреки това Суна и Абидин са си прекрасни заедно. 

Препоръчани теми