-Преди около 3 години ми откриха повишено вътреочно налягане и беше лекувано само с капки изписани от лекар, без да са ми направени каквото и да било изследвания освен измерване на ВОН, доверявах се на компетентността на лекарката и спазвах препоръките и. Преди месец не успях да намеря капките тъй като са спрени от производство и посетих друга клиника, защото лекарката ми беше в отпуск и там ми установиха глаукома и ме изпратиха за второ мнение в Александровска болница при доц. Костова.
Днес бях на прегледа и утре ще ме приемат в болницата за 2 дни, за да ми направят още изследвания, но по време на прегледа си говореха със сестрите как било странно, не им се стрували нормални резултатите от другата клиника, а аз ги правих 2 пъти..
Изключително изплашена съм, объркана и нямам доверие на лекарите вече, тъй като видях и добро и лошо през последните години от тях.
Моля, ако някой се е сблъсквал с подобрен проблем, знае добър специалист (които не те гледа като касичка) и може да ми даде някакви насоки, нека ми пише.
Може би е глупаво да пиша тук, но съм адски изплашена и изпитвам истински страх от това дали ще ми помогнат или осакатят само защото не съм с връзки, а нямам идея вече към кого да се обърна..
Благодаря предварително момичета ❤