Отговори
# 15
  • Mediterraneo
Тук при нас правят големи акции. Застават на място, което не можеш да избегнеш, на еднопосочна улица, преди кръгово, на входа/ изхода към магистралата. Разполагат десетина патрулки и толкова мотори. Полицаите са с автомати и пълно бойно снаряжение. В началото се плашех, вече ми е все едно, нямам какво да крия. Или в 2 посред нощ правят задръстване на околовръстното, отбиват движението и с часове си отвисяваш, докато минеш. Това като търсят някого или мащабна акция за наркотици и употреба на алкохол.
Сестра ми я спряха със сирената и буркана- засекли, че моторът й е без ГТП. Карали известно време след нея и изчакали да отклони на по- ненатоварено място и я спрели там.

# 16
Какво мислите за спирането в тъмната част на деня извън населено място? За мен е много притеснително дори в населено , защото движение почти няма, а аз съм сама.
Не спираш. Ако те настигнат и спрат - твърдиш, че не си ги видяла. Wink

# 17
Ако са с патрулен автомобил (спрял), няма причина да не спирате. Ако са само 1-2 'полицая' и не се вижда патрулен автомобил, аз лично не бих спряла. Имаше случаи на мними полицаи, които обират хора преди време. Униформа и жилетка могат да свият отнякъде, но патрулен автомобил с всички отличителни знаци - не.

# 18
  • StZ
Точно това е притеснителното Змимка,
В тъмнината, особено ако вали дъжд си е много опасно, защото няма време да оглеждаш кой те спира, а като се замисля и сини лампи могат да си набавят лесно.

# 19
  • София
Само в Америка, викаш? А тук, ако имат съмнение за някой (че например бяга от местопроизшествие или друго) не могат да го спрат на улицата, по магистралата? Верно ли:)) Сладур!

Могат да те спрат както и когато си искат. Мен лично и като пешеходец ме спряха веднъж:) Написаха ми акт за неправилно пресичане:)

Общи условия

Активация на акаунт