🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 136 937
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Здравейте. Тази година имам юбилей, гостите ще са 20тина и събирам идеи за подаръци. От групата "Купи от майка на дете с увреждане" съм се спряла на бурканчета с мед и  шишенца за ракия. Хем ми се иска да е нещо практично, хем да не е прахосъбирачка. Имате ли други идеи?

# 1 456
  • Вила Великула
Кели, предлагам като идея чаша с щампа снимка, която има връзка със събитието.

# 1 457
  • под тепетата
Кели, бисквитка с фондан.С готина щампа, целофан и панделка става супер! Такива поръчвах за кръщенето на внука.

# 1 458
За бала на сина ми направих табелки за маса във форма на книгоразделител. Използвах направена от мен снимка, малко тематично украсена, но чието изображение имаше връзка със събитието, а по случайност беше от любимо място за поне 2/3от гостите. Нищо и никакво, но всички много го харесаха, деца, тинейджъри, възрастни, всички.

Аз също минах през различни идеи-буркан чета и подобни. Реших, че ще е поредното нещо, което ще мести тук и там и ще се чудиш къде да сложиш от жал да го изхвърлиш. А разделителите видях почти веднага да се ползват.

# 1 459
  • София
За бала на сина ми направих табелки за маса във форма на книгоразделител.

Светкавица, много хубава идея! Дали случайно имаш снимка?

# 1 460
Да, имам нищо особено не е, просто е правена на любимо място и се оказа подходяща. Ще ти я пратя на лични.

# 1 461
Момичета, коментирали сте, че сте много доволни от чехлите на Веск и мисля да си подаря и аз 🙂
Но някъде назад сякаш се коментираше номерацията, та да питам - номерата отговарят ли си или е нужно да се вземе по-малък номер?

# 1 462
  • София
За мен са точни, както дамските, така и мъжките.

# 1 463
А някой да има от ботушите на Веск? Изглеждат ми много топли!

# 1 464
  • София
Здравейте!
Някой да е пазарувал от този сайт?
https://merystyle.bg/
Бях закупила халат за сина ми ,обаче не му хареса цвета и го върнах на 27 декември .
От тогава нито имейл ,нито позвъняване нито нищо не съм получила от тях.
Писах на имейла им ,защото през сайта да напишеш нещо и да получиш някаква информация е невъзможно.
Днес звъннах -пак никой.Angry

Има ли развитие по твоя случай? Че харесах един халат и се чудя след твоя пост.

# 1 465
Трудно е да се каже дали си отговарят на всеки крак, защото дори и леко да ти е широк, после се разширява достатъчно и това леко може да стане повече. Аз обичайно нося 37 размер, такива и взех, но се разширяват и сега бих пробвала и 36. Прецени си - ако носиш по-скоро 36,5 например (сега няма междинни номера, но долу горе), 37 след кратко носене може и да ти е голям.   

# 1 466
  • София
Момичета, коментирали сте, че сте много доволни от чехлите на Веск и мисля да си подаря и аз 🙂
Но някъде назад сякаш се коментираше номерацията, та да питам - номерата отговарят ли си или е нужно да се вземе по-малък номер?
Мъжката номерация си отговаря.

# 1 467
  • Варна
Здравейте!
Някой да е пазарувал от този сайт?
https://merystyle.bg/
Бях закупила халат за сина ми ,обаче не му хареса цвета и го върнах на 27 декември .
От тогава нито имейл ,нито позвъняване нито нищо не съм получила от тях.
Писах на имейла им ,защото през сайта да напишеш нещо и да получиш някаква информация е невъзможно.
Днес звъннах -пак никой.Angry

Има ли развитие по твоя случай? Че харесах един халат и се чудя след твоя пост.
Да!Успях да се свържа с тях през фейсбук страницата им,написах съобщение и ми отговориха .Станала някаква грешка според тях,не е отразено връщането.Поискаха ми спедиторска разписка и обещаха ,че ще ми върнат веднага сумата.

# 1 468
Според отзивите на свекърва ми и баща ми за чехлите на Веск - мъжките отговарят на номерата, дамските - леко уголемени.

# 1 469
Според отзивите на свекърва ми и баща ми за чехлите на Веск - мъжките отговарят на номерата, дамските - леко уголемени.
Аз бях писала преди, че са ми широки, на сина са добре. Може би наистина е така.

Общи условия

Активация на акаунт