🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 423
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте, аз докато действам в мъжовия гардероб и чистя един пуловер от заваляне, се сетих да ви покажа уред, който си купих по-рано през годината.
За тези от вас с практичните подаръци Simple Smile
Около 50 лв. струва и наистина го препоръчвам:
https://www.tehnomix.bg/piling-za-drehi-philips-gca2100-20
Купих го от Технополис.

Зарежда се, има си кабел. Имам и от другите г-образните един, нищо общо нямат.

# 91
  • софия
В годините съм купувала различни подобни и на Филипс са най-добри. Имам г-образен с батерии, но този изглежда по-практичен.

# 92
Не съм пазарувала още за Коледа, но не искам да изпускам темата Hug

# 93
Моите подаръци тази година са много скучни.
За майка ми, някакъв уред за почистване с телескопична дръжка, все пак е на възраст и да й е удобно и чаша със снимка на всчки ни от последната Коледа.
На сестра ми оригинални талисмани от Пандора, за дъщеря й също. За приятеля й формички за лед черепчета, 3D чаша череп и метална бутилка с тяхна снимка. За мъжа на сестра ми книга и гравиран ключодържател. За сина им мобилен проектор, фенерче с луни, любими картинки върху подложка за мишка, бутилка за вода, подложка за чаша и всякакви такива джунджории и суитшърт.
За другата ми кака тибетска музикална купа. За приятеля й хубава водка с чаши и ключодържател с името. Всички мъже ще получат ключодържатели с гравирано име, тези с по-дългите имена с гравирани инициали, жените чаши и обеци, децата персонализирани бутилки, защото си ги правя аз.
 За сина му бутилка с любим герой и името му.
За сина й чаша със снимка с приятелката му, лъжичка с надпис "най-добрият кучешки татко" и парички в чашата. За приятелката му "Дядо Прас", чаша с обща снимка. Лъжичка "най-добрата кучешка мама" - децата са млади, имат куче и го обожават.
За брата на мъжа ми книга "Без паника" и ключодържател с име. За жена му книга "Коледна песен", за детето им, на 2 годинки, адвент с Hot Wheels - има писта и колички вътре.
За приятели съм подготвила разни малки дреболийки заради жеста.
За мъжа ми генетичен ДНК тест. Ами не можах да измисля друга глупост.   Миналата година подарих на себе си и му стана интересно, а аз ходя вкъщи като завоевател, заради установения си произход 😁. За дъщеря ми на 13 - никаква ама никаква идея... Та само тя ми остана и се надявам да открия някаква идея тук ❤️

# 94
Равена, може ли подробности за ДНК, теста- цена, лаборатория или го пращате в Америка? Ако може също, какво показа теста, че ще интересно за нас като българи. Ако решиш ,може на лични. На мен също ми се върти в главата отдавна като идея

# 95
Здравейте, тези дрешки за вино миналата година ги подарих за сем. приятели и се оказва добра идея. Аз ги поръчах  от Алито.Ето и още една идея, поръчах си плат и направих ръкохватки с коледни мотиви.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 15:29 от rab

# 96
Равена, може ли подробности за ДНК, теста- цена, лаборатория или го пращате в Америка? Ако може също, какво показа теста, че ще интересно за нас като българи. Ако решиш ,може на лични. На мен също ми се върти в главата отдавна като идея

Тестовете купувам от MyHeritage. Този, който закупих сега беше €39 и още €9 за доставка. Когато поръчах моя пристигна до 2 седмици по пощата. Дойде една симпатична кутийка с много лесно обяснение. Взима се натривка от устата, от бузата. Всичко необходимо за изпращането го има вътре, дори надписан плик с адреса. Моят изпращах до лаборатория в Германия. Не помня дали го изпратих чрез A1 (Александър) или бг пощи, но помня, че нямаше проблем, само да се уточни, че не е кръв. Регистрирах се в сайта с номера на комплекта и там виждах кога е получен, кога е в лаборатория, докъде са с работата по резултатите. Когато бяха готови се оказах с роднини от цял свят и с ДНК, което ме изненада 🤣. На съобщение ще ти изпрагя малко от инфото от сайта с моя произход, за да придобиеш представа. Писахме си с доста хора, с които имаме много близка родствена връзка, а не се познаваме. Нямаме общи пра роднини..., но е интересно и полезно, особено, когато човек проявява свръх патриотизъм, да види, че не е със 100% чисти гени...
Забравих да спомена, че изпращането се заплаща от изпращача.

Аз търся и мнение за интерактивен килим за танци, но подходящ за тийн и за големи хора.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 16:43 от Ravena

# 97
И аз получих такъв тест преди две-три години Grinning Просто ми подариха кутията с теста, като че ли платих за изпращането на плика - позабравила съм. Мисля, че пратих до Нидерландия. Интересно, че наистина позна за нашите предци и ни изброи някои роднини в САЩ, които наистина съществуват - те са разказали за теста, тоест ги имаше в архива вече. Според мен е особено полезно, ако предците ви са пришълци и се чудете кои и колко, защото в някой момент им се губи следата по документи. Но аз не се захванах да правя родословно дърво и не платих абонамента.

В тази връзка, някой дали си е правил от тестовете за алергии и непоносимости към храни и тн?

# 98
  • In transit
Равена, може ли да помоля да пратиш инфо и на мен, че ми стана много интересно написаното от теб, но нещо не мога да схвана как разбираш кои хора са ти роднини?

# 99
Ауууу това за генетичен ДНК тест много е готино. Преди време ММ искаше да си правим, но така остана във времето. Равена, може ли и на мен повече подробности на ЛЛ?

# 100
Аз съм правила кръвен тест и подкожни проби за алергия.

Гледах двойка американка и  италианец. Правиха си такива тестове и излязоха коректни.Повториха ги след година, защото гените се променяли с времето. Интересно и логично беше обяснението, че две сестри например, наследяват различни гени от родителите си.
П.П. Цената е добра.

# 101
Много хубава тема!Аз тази година  реших да подарявам на себе си и детето емоции и пътуване  .Не знам  колко още ще мога , така че живейте  си живота😇

# 102
Може ли и на мен инфо за ДНК теста, супер интересно е! Simple Smile

# 103
И аз бих искала да получа на лични повече информация за ДНК теста.

# 104
+ 1 за ДНК теста, ако не ставаме нахални!

Общи условия

Активация на акаунт