🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 411
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
Веск е моят избор от години.

# 61
На Милвена пантофите са много хубави, взимала съм предишни години и за мен и за подарък.

# 62
Здравейте, включвам се в темата. Вече направих списък с хората, на които искам да подаря подаръци и се оказа дълъг 😂
Харесала съм от доста време пантофи от агнешка кожа от български производители, моля ако някой е взимал да каже дали е доволен 😊 https://milvena.com/
https://www.veskbulgaria.com/
От два дни се чудя кой беше производителят, който беше препоръчан точно в тази тема и уж миналата година си запаметих някъде Simple Smile
За Милвена става дума, домашните им чехли бяха препоръчани от потребителка, която ги ползва от години. 
Благодаря за припомнянето!

# 63
Знам, че не е баш тук да го пиша, но в Тмаркет маслото Президен и Монарх са намаление. Президент 7.99 лв, Монарх 4,99лв.

Тия чехли са много хубави. Може ли който е поръчвал да ми покаже от кой модел?
Трябваноември месец да купувам подарък на приятелка българка 40+ е. Живее в Санкт Петербург. Чудя се какво да й взема. Има всичко и по много - бижута, чанти, дрехи...ваучери не върви (но и не обичам да подарявам), билети за концерти, също. Сега като ги показахте тези пантофи и се замислих дали ще е подходящо. Ако има някой идея някаква, моля да ми я сподели Simple Smile))

# 64
  • софия
Реа, имаме този модел (не съм го виждала при друг производител) и този.

# 65
Преди няколко години подарих на майка, която е с вечно студени крака, тези в сиво: https://milvena.com/product/%d0%b4%d0%b0%d0%bc%d1%81%d0%ba%d0%b8 … 1%8a%d0%bd%d0%b8/
Помня обаче, че се наложи замяна и взехме номер нагоре. Иначе е много доволна.
Скрит текст:
Аз ходя боса целогодишно и не мога да си представя да обуя такъв пантоф. Simple Smile

# 66
Благодаря на Реа за идеята за чантичките за обяд. Поръчах вчера за подаръци на приятелки /от Али Експрес обаче/ и мисля, че ще са идеално допълнение към шаловете, които вече съм им взела още м. 07, понеже имаше страшно голямо намаление на Десигуал.
Скрит текст:

# 67
Звънях на телефоните дадени на сайта, но никой не ми дигна, та искам да попитам пантофите на veskbulgaria как идват опаковани? Имат ли си кутия?

# 68
Да,в найлонов плик и в кутия.Много добре са опаковани.Аз съм поръчвала по няколко и са идвали стречовани заедно всички кутии.

# 69
Присъединявам се към любимата ми тема и я чета с интерес Simple Smile
Идеите, които имам засега са:
- Билети за мач на Манчестър Юнайтед в Букурещ за мъжа ми (вече ги купих);
- Пътуване до Букурещ по Коледните базари за майка ми, мен и дъщеря ми. Иска ми се да отидем и до Терме, но сигурно ще има много хара и още го мисля. (Никога не сме ходили, така че приемам съвети);
- Семейна коледна фотосесия през ноември месец (аз, мъжа ми и малката), след която правя настолни календари за всички баби и дядовци (много се радват на този подарък и стана традиция)

# 70
  • Русе
Присъединявам се към любимата ми тема и я чета с интерес Simple Smile
Идеите, които имам засега са:
- Билети за мач на Манчестър Юнайтед в Букурещ за мъжа ми (вече ги купих);
- Пътуване до Букурещ по Коледните базари за майка ми, мен и дъщеря ми. Иска ми се да отидем и до Терме, но сигурно ще има много хара и още го мисля. (Никога не сме ходили, така че приемам съвети);
- Семейна коледна фотосесия през ноември месец (аз, мъжа ми и малката), след която правя настолни календари за всички баби и дядовци (много се радват на този подарък и стана традиция)

За Терме-то: да не е почивен ден или техен празник. И по възможност сутринта. Това ако сте в зона Галакси. В другите зони, заради ограничения детски достъп не е толкова пренаселено.

И да използвам момента да благодаря на всички даващи идеи Hug

# 71
Обмислям да и направя и една изненада със скреч карти с коледни предизвикателства за дните от 1 до 24 декември. Купила съм това
...
Това е от миналата година, когато и правих адвент календар.
....
Страхотно изглежда! Heart Eyes може ли линк за картите и за дървената стойка?

Вече повече от месец набелязвам подаръци. За сега съм измислила:
- за свекървата пантофи. Като тези, дето вече сте обсъдили или едни вълнени на Zeazoo (също български). Мислех да й взема хубав лак и още нещо, вероятно пак козметика
-дъщерята ще видя какво ще си поръча на дядо Коледа (на 4 и половина е). Традиционно трябва да мисля поне 5-6 подаръка, за да има от всеки от родата и за детската градина. За сега съм измислила дрешки, кукла (някоя Дисни принцеса, че такова и е едно от желанията) и вероятно книжка. В търсене съм на нещо интерактивно
-за малкия на 1,6г. също трябва да мисля много неща . За него също дрешки и книжка. Мисля си за порцеланов комплект за хранене, влакче или има едни малки писти за колички. Не съм сигурна дали не е малък още за такива неща. Едва напоследък започна да си бръмчи с количките и то за 2 минути и край. Не задържа внимание на почти нищо.
Харесаха ми 3д пъзелите, които споделихте по-рано. Той обича да си реди някакви неща и мисля, че ще е подходящо.
-за половинката традиционно чорапи Grinning
 Семейно мисля да си подарим някакво преживяване - куклен театър заради децата, посещение на нещо... Мисля го все още и ми е много трудно да е подходящо и за дребния, че въобще не седи на едно място.

Иска ми се да вкарам и малко настроение с нещо ароматно - чай, сладки, горещ шоколад с някои подправки, гранола, ядки пак с подправки... За децата (по-големите) мислех да добавя горещ шоколад с бисквитки и мандарини примерно (много държа в "лакомствата" да има и плодове, за да им създам малко по-здравословна асоциация за "що е то лакомство"). Ще черпя идеи от кулинарната тема.

-за племенницата на 6 мислех да й потърся някакъв комплект за моден дизайн. Много обича да рисува и сега е на тази вълна. Има всякакви моливи и книжки за оцветяване с шаблони и лепенки.

Благодаря на всички за идеите! Определено е много полезно!

# 72
  • Враца
Здравейте, включвам се в темата. Вече направих списък с хората, на които искам да подаря подаръци и се оказа дълъг 😂
Харесала съм от доста време пантофи от агнешка кожа от български производители, моля ако някой е взимал да каже дали е доволен 😊 https://milvena.com/
https://www.veskbulgaria.com/

У нас, всички чехли са на Милвена от години. Научила съм и приятелка и у тях е така, имам си даже и свои.
Подарявам за празницеите, много им се радват.
Имам и ботуши.

Другата фирма не я познавам, но моделите и изглеждат много добре. Бих си купила, но нашите не са мръднали изобщо.

# 73
  • там където има винаги вятър
И аз да благодаря за идеите в темата, която следя  всяка година.
За съжаление почти нищо не ми върши работа Anguished  чорапи, чехли, календари ... ами - не.
А никаква, ама никаква идея нямам - нито за малки, нито за големи. Изчерпах се, а не искам да ги питам - обичам да ги изненадам и гледам да е нещо полезно.
И в миналите теми съм писала че си записвам какво подарявам - не за друго, ами да не се повтарям при "външните", които май тази година ще се окажат по-лесни от домочадието.

# 74
  • Враца
На мъжа, както вече казах, машина за сода.
На приятели
- пъзел коледен,
- дифузер с етерични масла за болежки , примерно против грип и за ревматични болки. ( това с чувство за хумор и с намигване, към възрастта)
- още един трябва да измисля за близка приятелка , а не мога..
И остават синът ми, приятелката му и нейният брат, и тука вече - ударих на камък.

Общи условия

Активация на акаунт