🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 141 235
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 240
Бяхме на екскурзия и това донесохме като подарък на малкото дете,което с всеки изминал ден учи все повече нови думи,та освен интересно е и доста полезно.Картинките са 24 като са разделени на 3 теми.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 08:42 от believe_

# 241
Аз вече си сглобих идеи и напредвам: ММ- винаги го питам; децата са големи- парички; сестра ми и зетя: подправки за барбекю, соларна лампа за градината и одеяло мисля.За зълва ми- също подправки, сет за подправки и още нещо трябва да измисля.За кръстници: тишлайфер, свещ и може също микс подправки.За голямото им дете- парфюм на Ариана Гранде, за малкото игра и ще видя тези одеяла от Лидъл.За приятели: ваучер за преживяване и масажна свещ.За мен искам кулин.курс, но не съм го избрала.☺️

# 242
  • Plovdiv, Bulgaria
Как се използват тези масажни свещи, може ли да препоръчате и линк? Супер идея е за половинката ми.

# 243
Върнете се малко назад, бях дала линк за масажна свещ, която лично съм пробвала.

# 244
Савинакд, отскоро и аз мисля тази идея за кулинарен курс Simple Smile
Ако попаднеш на нещо хубаво, моля, пиши тук или на лични.
Благодаря ти Simple Smile

# 245
Аз нали ви казах какъв фурор направих с челниците миналата година. За мен е важно и да се зарежда с USB.

Подарявам купища книги на дъщеря ми, може и аз да направя такова опаковане на всяка. Но трябва да и да се поспра вече, нямаме място.
Тази година големият проблем ще е моят любим. С всяка година става все по-трудно. Ще продължавам да следя.

# 246
Здравейте и тази година следя темата ,
Допада ми идеята за челника ,(Мм)
Малкото дете започна в ново училище (Тох),и за него мисля да е шейкър за коктейли .
Голямата девойка завършва тази година и още не съм измислила подарък ,ако някой има идея ????
Миналата година заложих на изживявания... екскурзии, фотосесия ,билети за концерт.

# 247
Аз ползвам челник като простирам Joy защото простора ми е на по отдалечено място от къщата и нямам достатъчно светлина. Joy Имам си мой личен и никой не ми го бара Grinning
Ха, ха и аз така.
Ползвам челник за простиране късно вечерта Wink

# 248
  • София
Подправките са много добра идея. Аз подарявах комплекти миналата година и близките ни бяха много впечатлени. Чак ме е яд, че не върви да се повторя тази година.

# 249
Я кажете - който има тийнове около себе си, сигурно знае. Продуктите на Криската и Анди Студио дали си заслужават? Моят син е на почти 6, не играе игри все още, но гледа въпросните в youtube и иска книгите им. По принцип много купувам детски книжки и много обичаме да си четем, но имам съмнения за точно тези дали си струват парите. Ако споделите нещо и за дрехите, които за мен са неоправдано скъпи, също ще съм благодарна.

По въпроса за подправките мислех да си направя ванилов екстракт и ако се получи добре, да подарявам от него.
Ако сега се направи, до Коледа би трябвало да е готов

# 250
+1 за ваниловия екстракт. Става с водка, но и с уийски или бърбън, ако имате подарена бутилка от такъв алкохол, който няма да пиете, още по-добре Sunglasses

# 251
Миналата година подарих такъв комплект на мъжа ми. На него му харесват интересни бутилки за алкохол. Тази година все още се чудя. Ще ви следя за идеи

# 252
Има ли архитекти в темата? Предложете ми моля книга за архитектура, може й на английски език да е. Големият ми племеник това иска, то и това учи детето ама аз нямам идея коя ще е хубава и полезна...

# 253
...ама аз нямам идея коя ще е хубава и полезна...

Той сигурно има идея. Попитай го. Simple Smile

# 254
  • Русе
Някой поръчвал ли е сребърен ключодържател

Общи условия

Активация на акаунт