🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 717
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 975
Точно се зарадвах, че съм приключила с подаръците и се оказа, че и в школата по английски на дъщеря ми ще си разменят. В тази връзка моля за помощ - подарък до 20 лв за момче на 13-15 години. Почти не се познават, така че нямаме никакви насоки. Търся нещо универсално.
Преносима батерия за зареждане. Всички с това цъкане са на нула с телефоните докато се усетят. Има по около 25 лв в озон

# 976
Попитай в тази група
https://www.facebook.com/groups/369212334446352/?ref=share
Или този сайт
https://social-plovdiv.eu/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1t0fFMgeqN … QH0UDFsj7RCaahpYA
Къде можеше да се поръча коледна топка с написани имена?

# 977
Някой може ли да ми препоръча комплект хубави ножове с дървена поставка? Знам за поверието да не се подарява нож, но не робувам на такива предразсъдъци,  мисля, че ще е полезен подарък.🤔

# 978
Идея за подарък. Току-що я получих. Дано и на дъщеря ми да й хареса. Няма как Коледа без красива коледна книга и коледни чорапи Simple Smile  Илюстратор е Лиса Айсату - художничката на луксозното издание на "Коледна песен". Скоро по Netflix излиза и коледен филм по книгата Simple Smile

# 979
За 13-14г момиче ако е любознателно и ценител на илюстрациите предлагам малко над бюджета за 23лв Коледна песен на Дикенс https://www.ozone.bg/product/koledna-pesen-ilyustratsii-na-libik … a-tvardi-koritsi/

# 980
  • София
Здравейте, можете ли да ми препоръчате качествено влакче с дистанционно? Това е единственото желание на детето тази година, иска ми се да му се радва по-дълго време:) Благодаря предварително!

# 981
И аз съм готова с коледните подаръци, за дъщеря ми взех говореща писалка Tolki с една допълнителна книжка; за сина ми на 1 - нещо като пъзел с колички от Лидл. За ММ взех машина за газиране на вода, че той доста пие и все ги заглеждаше. За сестра ми взех пъзел за възрастни - от тези, които редиш, каквото предполагаш, че е станало от картинката Grinning Поръчах от Амазон 2х1000 части (две ситуации). За бабите и дядовците ще има календари от фотосесията и много се чудя за тази книги-дневници - Бабо/Дядо, разкажи ми. Някоя от вас дали случайно има отзив?

И разбира се за мен - шевна машина Heart Eyes

# 982
Къде можеше да се поръча коледна топка с написани имена?

Преди 2 години поръчвах от тук за едни бебета:
https://www.beboche.bg/product-category/personalizirani-koledni-topki-za-elha/
Дойдоха добре опаковани  - красиви кутийки и без инциденти.

# 983
И аз попривърших с подаръците.
За сина на 2,6г. - Магнитна книжка, новата книга с приказки на Зайчето Питър и Лего, за детската градина взех магнитен конструктор, защото само такова още нямахме. 😅
За мъжа ми - Обувки, комплект анцуг и остава да измисля 3-то нещо, което се свежда до яке евентуално или Шоколадов коледен календар (много ги обича 🤣)
За майка ми - Комплект за коса на Moroccanoil
За брат ми 17-18г. - Комплект дълги чорапи на Nike (неговото вечно желание) Козметичен комплект на Collistar и бутилка за вода също на Nike (спортист е и смятам, че ще и се зарадва).
За новороденото на кръстницата на сина ми - Комплектче от H&M, бебешка плюшена възглавничка закупена от Pepco по желание на майката, но все още не съм стигнала да и дам, за това направо в подаръците.😁 Също взех някакъв много интересен (според мен) комплект Бархетена пелена + гризалка/четка за зъби на Matchstick Monkey и изплетени от баба елече и 2 чифта терлици. С тези подаръци имам и въпрос, от толкова много неща се обърках колко трябва да са, моля за помощ! 🤣 Значи комплекта дрешки от H&M (3бр.), 1 възглавница, 1 елече, 2 чифта терлички, и комплекта с гризалката в кутията са 2 неща, трябва ли да досложа още нещо или така са достатъчни? 🤣
Останаха ми баба, свекъра, зълвата и на мъжа ми кръщелника. Между временно за някои приятелски семейства бих взела по 1 бутилка вино с Панетоне или нещо такова. И за една част от семейството има календари и топки за елха със снимки на детето. Чудя се дали да не купя и за котката един коледен календар, че нали ми е дъщеричка и тя. 😊

# 984
Разбира се, че и за котката трябва подарък под елхата. Аз винаги оставям на моят домашен любимец.

# 985
  • София
И при нас кучетата си имат коледен календар. Един общ на двете. Отваряме го всеки ден и е забавление за всички.

# 986
Vox, един малко относителен въпрос за адвент календара със сладка - не мога да се ориентирам колко мънички са бурканчетата. Чудя се дали е уместен подарък за семейство или от едно бурканче няма да остане за хапване за повече от 1 човек? Simple Smile

# 987
30 мл са бурканчетата, мънички 😀
Мажа го на децата за закуска, за мен също два залъка за проба.
Не е ли късно вече за адвент календари, губи се тръпката ако не се отваря от 1 декември.

# 988
Всяка година правя коледни снимки на децата и слагам в рамки за най-близките ни. Миналата година направих и календари с техни снимки и се получи доста добре. Тази година дори успях навреме и само ги чакам да ги доставят. Това е практичен и мил подарък, много им се радват.

# 989
  • София
Има адвент календари за по 12 дни.

Общи условия

Активация на акаунт