🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 701
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
..............
Халат за баня купих и аз за сина ми - от Панагюрище, микро памук в петролено синьо. Дълъг е до средата на прасеца ми (180 съм висока), 99 лв. https://png.bg/

Днес пазарувах и пижами - на Виенета https://vienetta.bg/ Имат хубави модели, вкл. с долнища с джобове.

Във физичеси магазини пазарувах, че исках да ги видя.

catty m , къде има физически магазини на Виенета?

# 1 021
  • София
..............
Халат за баня купих и аз за сина ми - от Панагюрище, микро памук в петролено синьо. Дълъг е до средата на прасеца ми (180 съм висока), 99 лв. https://png.bg/

Днес пазарувах и пижами - на Виенета https://vienetta.bg/ Имат хубави модели, вкл. с долнища с джобове.

Във физичеси магазини пазарувах, че исках да ги видя.

catty m , къде има физически магазини на Виенета?

На Илиянци, в закритата част.

# 1 022
  • софия
Някой купувал ли е спрей восък за привличане на пчели и от къде?
Искам да добавя в подарък
Трябва да има в пчеларските магазини. Този се намира на Борис I, близо до ЖП. Имат телефон. Можеш да се обедиш да попиташ дали има.

# 1 023
Резултатите от теста ми. Да ви кажа,  малко съм разочарована. Много общи са. Не съвпадам с никого, а четох за хора, които са намерили роднини. Излизат ми предложения за четвърти братовчеди и една половин втора братовчедка(каквото и да значи това). Аз си знам роднините 3-4 поколения назад и все пак съм леко изненадана. Сега и майка ми се нави да си прави.
Скрит текст:

# 1 024
  • Пловдив
На детето /4г./ купихме тази книжка

и тази маса
.
За бебето нищо няма да взимаме.

На мен си купих два желани пъзела, които искам да сложа в рамки. Отделно някои неща за дома взехме.

И за останалите съм доникъде. Мъжът ми иска една тениска, която дори и втора употреба не я откривам из сайтовете.
За бабите ще са обичайните неща като календари, чорапи и т.н.
За сестра ми се чудя за масаж да ѝ взема ваучер. За племенника мисля пари.
За на мъжо на братовчедка му детето се чудих за ескейп рум - така цялото семейство биха се възползвали /подарявали сме му пъзели, книги, тв игри, настолни игри/.

# 1 025
Евтини кошници, щайги и прочее къде могат да се намерят? Клоня към щайга, че после може да се използва.

# 1 026
  • Враца
Някой, купувал ли е халат за баня на "Сухо"?

# 1 027
  • под тепетата
Щайга съм купувала от КИК, но бях уцелила някаква намалена.

# 1 028
  • София
Десиссслава, извинявай, ама защо за бебето нищо? Нещо дребно и за него,  на голямото дали няма да му направи впечатление...

# 1 029
  • Бургас
Резултатите от теста ми. Да ви кажа,  малко съм разочарована. Много общи са. Не съвпадам с никого, а четох за хора, които са намерили роднини. Излизат ми предложения за четвърти братовчеди и една половин втора братовчедка(каквото и да значи това). Аз си знам роднините 3-4 поколения назад и все пак съм леко изненадана. Сега и майка ми се нави да си прави.
Скрит текст:

Здравейте! Кой тест е това?
Чакаме с нетърпение с колежката от My heritage.

# 1 030
  • София
Евтини кошници, щайги и прочее къде могат да се намерят? Клоня към щайга, че после може да се използва.

В Джъмбо има.

# 1 031
  • Пловдив
catty m, защото още няма половин година и е заринато с играчки и книжки.
Целогодешно им се взимат неща и ме влудява, че едва ли не баткото го приема за нещо нормално. Чакам с нетърпение да порасне още малко да го разходя до някои институции, да види как деца се радват на дрехи и бонбони. Като цяло избягвам на децата да взимаме подаръци по поводи, а гледаме да ходим някъде. Сега така се случи, че книжката така или иначе я взехме, а масата е от благотворителна инициатива и просто ще ги оставим за Коледа. Реално и на бебето може да се сложи нещо, защото има нови неразопаковани неща от раждането му 🤦

# 1 032
Деси, и според мен нещо символично, но да бъде наречено като подарък за бебето. Коледните подаръци са символ, на никого не купуваме и подаряваме, защото нещо му липсва, че и на нас си.

# 1 033
Десиссслава, извинявай, ама защо за бебето нищо? Нещо дребно и за него,  на голямото дали няма да му направи впечатление...

Да използвам като стана дума
Скрит текст:
, моите деца февруари ще навършат 3 години - чак сега почват да вдяват, че ние възрастните се суетим за подаръци. Живеем във времена на презадоволеност и свръх консумация, през цялата година се купува нещо.
Играчки не им купувам, постоянно получаваме нови и нови от познати, където е първо дете или внуче, купувано на килограм, по цели кашони със само разопаковани играчки - трактори, камиони, коли, фигури, самолети, динозаври......
Роднините и те нямат спирка - колела, тротинетки, които вече не побира..
В детската градина няма да нося подаръци, че дядо Коледа щял да идва, може и до тогава да са сополиви.
Всеки ден почти от декември получават по нещо от пристигащите пратки вкъщи.
Най-добре се чувстват някъде навън с активности за деца, сред деца, хора....
В магазин не ги водя, не понасям принципа на свободен избор на тръшкане, нито могат да си формулират емоции, само искам,  защо го искат не разбират още.
Миналата година бяхме без елха и украса, всичко се дърпа и чупи, подаръци не им купувах, оставих да разхвърлят и захвърлят опаковките от неуморни баби и близки.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 13:26 от Щефи

# 1 034
  • София
Щефи, така е, днешните деца са презодоволени, но аз споделям мнението на Кубратова:

Деси, и според мен нещо символично, но да бъде наречено като подарък за бебето. Коледните подаръци са символ, на никого не купуваме и подаряваме, защото нещо му липсва, че и на нас си.

Разбира се, всеки ще си прецени за децата му.

Общи условия

Активация на акаунт