🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 625
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 200
За хамона мога да кажа следното (от опит): много ефектен и впечатляващ подарък и в същото време е абсолютен кошмар от гледна точка на логистика след като е бил разопакован и наместен на стойката си.
Съхранение, рязане от него, общо взето малко борба и количество лейкопласт.
Та успех!

Аз още се колебая за едно семейство какво да им вземем, хем време не остана, хем са им малко по-специфични като вкусове  (бутилка вино и какво още?!?!)

# 1 201
Да разбирам ли, че този хамон не е добра идея за подарък?
Досега само нарязан сме взимали.

# 1 202
Кубратова, как къде, в гардероба е 🤭 Всичко е там и всички знаят, ама се преструват на ощипани 😆 Разчитам на мъж ми да се пребори с хамона, той умее даже да транжира и обича да се занимава. Още повече като разбрах, че щом се среже отдолу има мазнина, с която после трябва да го маже, викам си тоз табиет много ще му допадне. Ако се чака на мен, почти е сигурно, че ще осакатя и бута и себе си. Ще разкажа после как се е справил.

# 1 203
За хамона мога да кажа следното (от опит): много ефектен и впечатляващ подарък и в същото време е абсолютен кошмар от гледна точка на логистика след като е бил разопакован и наместен на стойката си.
Съхранение, рязане от него, общо взето малко борба и количество лейкопласт.
Та успех!

Аз още се колебая за едно семейство какво да им вземем, хем време не остана, хем са им малко по-специфични като вкусове  (бутилка вино и какво още?!?!)
Електрически тирбушон, сет с подправки или лампа с хималайска сол. Днес взех лампа от Хеликон. Има много видове.

# 1 204
У дома сме месоядни, купуваме месо и даваме да правят салами, веем разни пуски, такава джаджа като хомон би ми заела излишно място и играчка да мия.
Нож лесно ще намеря.
Не бих отказала хубав нож + отгледано за рязане месо + някой сет 2-3 вида италиански вина

# 1 205
Тц, тц...хората в гардероба слагат дрехи, скелети, а някои - и хамон Simple Smile
Ама който си има - слага си...
Много са трудни хранителните подаръци, особено подправените, ако не познаваш консуматорите - изводът ми се потвърждава и от темите тук "Какво ще купя отново" и обратната. Хамонът е без подправки, така че е идеален и за непознати, само  да разполагат с гардероб Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 206
О, и ние взехме с ММ хамони за синовете ни. Утре ще ги опаковам и ще ги сложа под елхата Joy От Кауфланд взехме по един килограм на стойка + нож! Около 45 лв всеки. ММ предложи този подарък и на мен много ми хареса със сигурност и на момчетата ще им! Grinning

# 1 207
ММ домъкна хамон он Испания, че този тук не е сигурно дали е от специалния вид прасе или не. Съдейки по цената за килограм, не е

# 1 208
Здравейте! Децата ще си разменят подаръци в училище в 4 клас са. Ще подаряваме на момче. Моля за идеи! Много ми е трудно. Днешните ни деца са задоволени от всичко. 😊

# 1 209
  • София
Футболна или баскетболна топка. Има добри за около 20-25 лв. в Спорт депо.

# 1 210
Някой скоро да е поръчвал от Хиполенд и да има наблюдение бавят ли се доставките? Колебая се дали да поръчам една игра на сина ми от там или от Сиела.  В Сиела мога да ползвам 20% намаление, а в Хиполенд ще си е на редовна цена + доставка, но последната ми поръчка се забави и се притеснявам дали изобщо ще  пристигне навреме. Ако е така по-добре да ми е мирна главата, пък ще я прежаля разликата в цената.

# 1 211
Здравейте! Децата ще си разменят подаръци в училище в 4 клас са. Ще подаряваме на момче. Моля за идеи! Много ми е трудно. Днешните ни деца са задоволени от всичко. 😊
И дъщеря ми ще подарява на момче. Тя директно го е попитала, какво харесва. Казал и е "Соник". Съвсем скоро предстои премиерата на "Филмът 3" и явно това ги вълнува в момента.
Поръчахме му този несесер

Вътре ще сложим навита на руло тази кръстословица, като я реши ще се открои надпис "Весела Коледа".

И понеже няма дете, което не обича шоколад, взех един Линд, на който принтирах тематична картинка.

Като цяло, побрахме се в определения от класната бюджет, вложихме и лично отношение. Simple Smile

# 1 212
Много ми хареса идеята със шоколада. Както се казва отношението е нещо малко, но с голямо значение. Адмирации от мен!

# 1 213
Да предложите  нещо за мъж, шефа ми се падна на коледното разменване Simple Smile 70+ години Simple Smile

# 1 214
Ако пие - шише алкохол/тирбушон/чаша
Ако пуши - пури/запалка/лула
Ако не прави нищо от горните - Pirin Hill имат хубави комплекти шал+чорапи, или коледни чорапи с весели мотиви ; Или кожен колан; портфейл; комплект писалка+химикалка; ако е рибар/ловец - нещо тематично
Зависи какви са му интересите и какъв ви е бюджета

Да предложите  нещо за мъж, шефа ми се падна на коледното разменване Simple Smile 70+ години Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт