🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 623
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 245
За таткото вземете тениска с надпис- най- добрия татко.
С внука се забавлявахме пътувайки с Магнитна игра на думи.

Щом ще е сантиментална изненадата на таткото, според мен се ориентирай към нещо свързано с това му качество - на баща, не на съпруг, нещо, което ще му напомня първите трепети от очакването и бащинството. Не знам на каква възраст е детето ви, но и то може да участва с нещо изработено от него, дори рисунка, каквото и да е, стига да не е в бебешка възраст още. 

Децата са две - на 2+ и на 8+ години.
Досега съм подарявала чаша с техни снимки за офиса, снимки в рамка пак за там.
Правила съм видео с любими моменти от раждането на големия ни син чак до сега, техни си преживявания заедно (доста си поплаках тогава). Heart
Отделно всякакви колажи.
Правихме видео с големия (тогава беше малък), в него му казвахме колко го обичаме и какво е за нас. Беше много емоционално, защото не бях казвала на детето какво да говори и беше много сладко да го слушам какво е за него любовта към тати.Heart
Писала съм и стихотворение за таткото,
Детето му го каза тогава.
Ех, такива сантиментални неща имам предвид. Мен много биха ме докоснали и държа много повече на такива изненади през всичко материално, което може да се купи.

Благодаря за предложенията! Flowers Rose
Играта си я записвам да я търся.

# 1 246
1. Искам да направим изненада на таткото по случай деня на бащата, който е на 26.12. Нещо по-скоро сантиментално.
 Някакви идеи?
Онзи ден в Кауфланд разглеждах тази книжка и много ми хареса
https://www.soft-press.com/book/1414/
Може да направиш колаж от снимки или да очертаеш дланите на децата на лист и да напишете посвещение.

# 1 247
Много ми харесаха идеите за татитата!
Грабвам ги и със сигурност ще направим видеокартичка!
Мисля си и за индивидуално стихотворение, което да измисля, но едва ли ще го опазим в тайна.
Аз приключих с подаръците и томболата.
Опаковах общо 57 подаръка и съм с мускулна треска.

# 1 248
И в тази тема да попитам - да знаете за магазин в София, където предлагат коркови чанти (португалски)?

# 1 249
На Графа при Св.Седмочисленици (близо до "6ти септември") имаха лятото, сега не знам, не съм влизала.

# 1 250
Ако пие - шише алкохол/тирбушон/чаша
Ако пуши - пури/запалка/лула
Ако не прави нищо от горните - Pirin Hill имат хубави комплекти шал+чорапи, или коледни чорапи с весели мотиви ; Или кожен колан; портфейл; комплект писалка+химикалка; ако е рибар/ловец - нещо тематично
Зависи какви са му интересите и какъв ви е бюджета

Да предложите  нещо за мъж, шефа ми се падна на коледното разменване Simple Smile 70+ години Simple Smile
Интереси,незнам, освен да се кара на подчинените Simple Smile Голям философ е, бори се със заболяване последната година и почти не е в офиса. Предполагам от офисните неща има много/ химикал, ../ мислех или нещо за дома / майка мибродира шевици и ми предлага часовник с такива, или пък Коледни възгавници харесах/
или чорапи на пирин хил в кутия..имам и книга -биографиятана Стив Джобс ..но още се чудя. Май чорапите да му е топличко Simple Smile

# 1 251
Здравейте! Искам да поръчам гланцове за устни на Victoria’s Secret, но навсякъде са изчерпани. Моля за информация , ако някой знае имал ли някъде по сайтове, които доставят до България? Поздрави!

# 1 252
  • Бургас
Малко извън темата-имам ангажимент да разнообразя семейния празник, ще сме заедно и на Коледа и на Нова Година.
Върти ми се идеята за викторина с награди-нещо дребно,смешно.
И отделно ,може би на Нова Година томбола. Но там закъсвам- смисълът на томболата нали е срещу изтеглено номерче да получиш награда. Ако взема шише алкохол, а се падне на мъничкия? Помагайте, знам, че сте идейни!

# 1 253
Здравейте! Искам да поръчам гланцове за устни на Victoria’s Secret, но навсякъде са изчерпани. Моля за информация , ако някой знае имал ли някъде по сайтове, които доставят до България? Поздрави!

Например сайта на самите виктория сикрет

# 1 254
  • София
Малко извън темата-имам ангажимент да разнообразя семейния празник, ще сме заедно и на Коледа и на Нова Година.
Върти ми се идеята за викторина с награди-нещо дребно,смешно.
И отделно ,може би на Нова Година томбола. Но там закъсвам- смисълът на томболата нали е срещу изтеглено номерче да получиш награда. Ако взема шише алкохол, а се падне на мъничкия? Помагайте, знам, че сте идейни!

Колко хора сте и колко е голям малкият? Можете да дирижирате жребия ако е малък, за да се падне каквото решите. От друга страна ако му се падне бутилката може да го обърнете на голям майтап и да се спазарите с него да я размени с баща си за нещо друго. Може и наддаване да направите кой какво дава за бутилката. Ще бъде още по-забавно да сложиш биберон и да се наложи на мъжа ти да си пие ракията от него.

# 1 255
  • Бургас
Да, пропуснах да уточня-ще сме аз и съпруга ми, двете ни дъщери с техните съпрузи и внуците-две госпожици на 12 и 10 и момченце на 4.

# 1 256
  • Пловдив
Подгответе нещо за детето, за момента, ако му се падне бутилката. Бутилката да си  я отвори на 18 рожден ден, а играчката, която сте приготвили да му е за сега.

# 1 257
За таткото вземете тениска с надпис- най- добрия татко.
С внука се забавлявахме пътувайки с Магнитна игра на думи.

Щом ще е сантиментална изненадата на таткото, според мен се ориентирай към нещо свързано с това му качество - на баща, не на съпруг, нещо, което ще му напомня първите трепети от очакването и бащинството. Не знам на каква възраст е детето ви, но и то може да участва с нещо изработено от него, дори рисунка, каквото и да е, стига да не е в бебешка възраст още. 

Децата са две - на 2+ и на 8+ години.
Досега съм подарявала чаша с техни снимки за офиса, снимки в рамка пак за там.
Правила съм видео с любими моменти от раждането на големия ни син чак до сега, техни си преживявания заедно (доста си поплаках тогава). Heart
Отделно всякакви колажи.
Правихме видео с големия (тогава беше малък), в него му казвахме колко го обичаме и какво е за нас. Беше много емоционално, защото не бях казвала на детето какво да говори и беше много сладко да го слушам какво е за него любовта към тати.Heart
Писала съм и стихотворение за таткото,
Детето му го каза тогава.
Ех, такива сантиментални неща имам предвид. Мен много биха ме докоснали и държа много повече на такива изненади през всичко материално, което може да се купи.

Благодаря за предложенията! Flowers Rose
Играта си я записвам да я търся.
Аз се сещам за някакви неща, които към момента може и да няма време да се направят, но евентуално като идеи.
Има крафт студиа за керамика, не знам дали пускат деца, но примерно да го направите вие, примерно отново чаша, децата да рисуват по нея, после се изпичат нещата и си ги вземате вкъщи. Но за тях знам, че се чака няколко седмици. Имам приятелка, която редовно посещава, но часове се записват предварително, понякога има задание за конкретния час, но вече си имат няколко чаши, купички, керамични фигурки на семейството и т.н.,  та затова казвам, че за подобна идея вече е късно откъм време.
Друга идея е, ако можете да бродирате, познавате някой или в интернет някоя агенция или малък бизнес, който се занимава с това. Децата да нарисуват нещо и после върху някоя изчистена връхна дреха да се бродира. Показвам какво ми е в главата:
Скрит текст:
Ако се носи пък спортно и носи шапки, може пък там някаква едноцветна (с козирка) и с боя за текстил да му напишат "татко", а по-малкото да добави нещо от себе си. Това не знам как би се получило, но просто ми мина като идея.
Има и такива крафт студиа/уроци/часове за рисуване върху текстил. Примерно изцяло со рисуваш торбичка за многократна употреба, тениски, шапки и т.н.
Малко са шантави идеи, но пък не са неосъществими, а някой баща може да хареса нещо подобно.

# 1 258
  • София
О, и ние взехме с ММ хамони за синовете ни. Утре ще ги опаковам и ще ги сложа под елхата Joy От Кауфланд взехме по един килограм на стойка + нож! Около 45 лв всеки. ММ предложи този подарък и на мен много ми хареса със сигурност и на момчетата ще им! Grinning
Аз мг взех. Доволни ще останат. Хем вкусно, хем ножа ще си го ползват, защото е супер остър.

# 1 259
Има ли ги още тези бюджетни хамони в някоя верига?

Общи условия

Активация на акаунт