Отговори
# 630
Ф:Направте нещо Сейран умира...Ферит иска Осман да му каже къде е той каза ,че имало още една Чифлик къща с Аби хукнаха натам. Аби иска  хора там за помощ изпратил е линейка и полиция.Ф:Устой Сейран ше дойда да те взема.Нищо няма да ти се случи.С:Ти ме намери Ферит....Ф:Сейран добре ли си? Дойдох отвори си очите.Погледни ме.Добре ли си? Линейката дойде...Аби помогни бързо! Сейран умолявам те погледни ме нека нищо не ти се случва.Ще бъдеш добре.Сейран умолявам те! Бързо елате! Сейран отвори очи! Погледни ме Сейран ти ще си добре.Аз съм до теб нищо да не ти се случва моля ти се отвори си очите.Тя жива ли е? Пулса и е слаб. Ф:Сейран умолявам те отвори очи.А:Ела батковото! Остави ги да си вършват работата. Охооо спомена след кекс нощта Ф:Аз ти бях казал ,че дори да отидеш на края света ще те намеря.Спомняш ли си? Много те обичам! Обичам те! Бъдете бързи! Ферит се качи в линейката Аби каза ,че ще кара след линейката.Суна се обади на Аби и той и каза какво се е случило. Ферит:Ти ще си добре.Аз съм до теб.До теб съм.

Малко остана Сейран устой!.
А:Казвам ти истината добре е хайде стига плака.Чакам ви!
Осман се обади да каже на Айля ,че си ги докарали в болницата която е най-близко.Каза ,че ги очаква.

Сейран е добре ще чакат да се събудила. Лекаря казва ,че Синан е зле и не е ясно какво се случва. Ще чакат рапорт от токсикология и най-вече какво ще кажат на полицията.
Е:Да намериш от аллах Синан! Есмето благодари на Ферит ,че е спасил Сейран отново заедно с Абидин.

Дияр утешава Ферит.
-Не се тревожи тя ще е добре.
+ Много се изплаших.
- Зная!

Есме казва,че било ясно от майка му какви хора са.
Кязъм и Ферит полудяха искат да подредят Синан.
Кязъм отивал да го гърми.

Айля:Всичко е заради онова мо,миче.
Х:Казвам ,че не трябва да го казвам ,но ти подлуди брат ми
Мюмтаз казва,че ще го пратят в затвора адвокатите не са оптимисти.
Ферит каза , че ще им покаже кой е Ферит Корхан ако го види.Ще бъде и техния и негов край.
Гюлгюн:Той не заплашва.Той казва каквото трябва...

Орхан ревнува от Мюмтаз  ;д чуди се откъде позна.
Орхан се опитва да вкара ред.

Ф:Къде е Дияр?
И:В кафенето и както разбираш е обидена.

Есмето плаче ,че Кязъм хукна изведнъж той я успокоява.

Ферит се оправдава ,че я оставил и тръгна да се извинява.
Дияр казва ,че е постъпил правилно нито нищо от това не е важно и тя като жена и адвокат ще се заеме той да си поеме заслуженото наказание.Ферит не може да повярва ,че това е реакцията и.
Дядо ти и той ли така ще постъпи.
- Както не познаваш мен така и не познаваш дядо сторг и тн ,но като обясниш ще омекне.

Сейран е добре в състояние да даде показания.Ферит е при нея и я пита дали е готова за всичко да го разкаже.
Ще си понесе наказанието не го мисли.
Аз те намерих да където и да си ще те намеря.Ако трябва ще те изтръгна от лапите на смъртта и ще те спася.И преди го казах ,но не ми вярваше.Вие с Дияр? Не не можа да стане работата докато ще кажа да скокнах да те спасявам.Съжелявам Ферит!
Не тъжи ти бъди добре това ми е достатъчно.

Дияр дойде заедно с полицията:Да минава бързо Сейран.Уплаши ни...
Аз съм неин адвокат ще остана. Тя моя грижа Ферит ти излез.
Разкажете ми всичко от самото начало.

Съпруга ми...Синан Кантарджъ се опита да ме убие.
Дияр:Искаме да подадем жалба срещу Синан Кантарджъ г-н полицай.

# 631
# 632
Хазал казва ,че Айля е виновна за всичко а тя и казва ,че и помогнала.
 Хазал отвинява майка си за всичко което се случи ,че искал да обича само нея.
Айля:Къде е онази мръсница дъщеря ви? 
Вие подлудихте сина ми всички саедно.Онова момиче е беля за сина ми. Айля иска тя даде показания и да не слушат лъжите на Сейран.
Тя лъже кой знае може би тя натрови сина ми.... Сейран: Е достатъчно!

РЕКЛАМИ

# 633
# 634
Сейран:Няма да влизам вътре.Пог;леднете ме как стоя на краката си.Само ти ли така? Ти си поигра с сина ми.Вашия син не можа да понесе  нищо от това. А:Ти го заслужава.Заслужаваш го! Д: Няма да излезне оттук докато не си понесе наказанието.Жалко за вас и сте жена. Полицията задържа Айля в стаята докато се укроти. Ферит отказа Сейран в стаята и обратно. Продължават да вземат показания на Сейран Дияр я успокоява.

# 635
# 636
Синан е избягал от болницата. Почват издирване. Сейран е добре малко почивка и ще я пуснат от болницата. ферит полудя след като разбра ,че СИнан е избягал чичо му или онази жена го направиха това.Те му помогнаха да избяга. Мюмтаз е развалил камерите плащайки пари на болницата няма  доказателства ще го качват на яхта да пътува към Гърция. Той не иска ,но всички ще зигорят заедно с него издирват го за опит за убийство. Дияр каза ,че майка му е помогнала да избяга  срещала се е много с такива случаи в кариерата си. Сейран:Няма да ме остави намира. ферит каза ,че ще дойде във вилата. Сейран не иска да дойде.Щяла да се върне в домът си.Ферит е уредил и охрана ще ги изпратят в домът на Есме. Бетюл търси Орхан ,но той не си вдига телефона.

# 637
# 638
# 639
Майката на Бетюл и се обади да и каже ,че е в участъка тя каза ,че потърси Орхан ,но тя и каза да намери адвокат. Серпил била на почвика събрала си багажите. Кязъм се разчувства ,но отрича но казва ,че се уплашил.Всичко стана заради мене дъще. Аз мислех ,че съм ви научил на нещо ,но не.Любовта ви е липсвала обичта сега го разбирам.Не ви заслужавам ,но ако имах още един шанс.Есме:Не ни заслужаваш точно така.Суна:Защо го прекъсваш майко тъкмо казваше нещо важно за толкова време. Дияр успокоява Ферит че се е погрижил за всичко и ,че са дошли. Тя се опитва да го успокои всички са до нея и онзи плъх си търси убежище и мисли за себе си. Такива маниаци като него убиват деца дори и бебета.Както и да е и без това никой не ме чува. Охраната каза ,че птица дори не може да прехвъркне. Сейран:Наистина благодаря за всичко. Но стига вече. Ф:Тя ще чака. Абидин казва на Ферит да си знае мястото че не само той обичал Сейран. Не могли да разберат какъв е Синан и ,че ще му повери Сейран. Аби го удря с истините за дядо му. Сейран:Аз да не съ нещо за поверяване.Правите всичко защото много ме обичате.Аз няма да изживея живота си с някой който ме пази.Страх ме е да но ще победя тогава чувство. Ферит се извини на Сейран. Абидин продължава да се заяжда. Сейран отново му благодари за всичко. Дияр:Да вървим ли вече.И Сейран да си почине. Абидин:Той е болен! Бетюл вдига скандали на Орхан била си продала бижутата  за да наеме адвокат на майка си. Орхан се ядосва ,че не го е почакала и че щя;л да и помогне. Орхан я успокоява щял да наеме най-добрите адвокати които са неговите и щял да се занимава той щял да и върне и бижутата и майка и.  Дияр:Ако момчето за което се женя не беше направил това тогава щеше да свърши всичко. Илияс е доволен даже той щял да се занимава с това. Илияс поиска Дияр да направи чай все пак да забърза процедурата с женитбата.

# 640
# 641
Сейран и Суна се утешаваха една друга ,че такива мъже нямат причини и да не търсят вината в себе си.Сейран казва ,че Дияр се е държала много добре с нея. Кязъм е решен да направи всичко да спечели обратно Есме и бебето да се роди. Ифакат която чу за убийството на майка и на Бета отиде при Орхан да разбере какво крие Орхан още. Той и каза ,че той е подал сигнала.Ако кажеш нещо ще забравиш за всичко.  Дияр и Ферит говорят затова тя го успокоява ,че ще намерят Синан ,но Дияр не иска да се прави нещо със сила. Ще те намеря! Ще те намеря! Синан беше в стаята на Сейран тя пищи от страх . Той беше тук беше над главата ми.. Суна:Ела няма го тук.Няма го. Сейран:Той беше тук. Абидин е бесен ,че нищо не пазят в къщата/ Кязъм се чуди как е влезнал вътре. Сейран казва ,че не е откачила толкова.Видях и усетих. Всички я успокояват да не се плаши. Сейран:Боже кога ще свърши този кошмар?  - Ще свърши не се страхувай! Хатуч и Ферит отиват заедно да видят Сейран. Гюлгюн е при Есме казва и ,че трябва да мисли за себе си и да спи купила е жълти терлички за бебето им с Кязъм

# 642
# 643
Суна успокоява Гюлгюн ,че Аби и баща им са с тях.Дияр дойде във вилата някой метна някакъв боклук до нея и се ядоса, от прислугата казаха на Дияр ,че Ферит е при Сейран заедно с Хатуч. Ферит е бесен ,че никой не го слуша. И все още му казваат:Успокой се Ферит! ферит и Аби отново се карат.Непознат номер търси Суна Синан:Недей затваря напразно любима. Сейран:Синан? Синан:Виждаш ли как се свързвам с теб но ме чакай малко остана. Ферит:И на мен ми липсваш копеле...Аз на теб... Този шега ли е? Ферит щял да и купи телефон нов ,че го счупи. Ферит каза ,че иска Сейран да дойде във вилата. Хатуч казва ,че е прав освен това каза на Есме ,че знае ,че е бременна. Ферит каза на Сейран ,че никой не я пита иска всички да отидат във вилата.Абидин каза ,че няма да мръдне от гтази къща. Сейран казва на Суна да разубеди Аби да отидат заедно. Суна казва ,че няма да стане Абидин в напрегнат и тн. Ферит ги прекъсна искат да говорят. - Не искаш да дойдеш защото онази вила е всичко което бягаш.Като бягаш от мен и онази вила ти пое дъх и без да си поб3едена се хвана за живота и то заради онзи човек да се върнеш знам ,че е трудно.Но това не е значи че си победена онази къща винаги е мястото в което можеш да се подслониш.Аз искам да ми се довериш. В онази къща няма нищо друго освен болки и няколко щастливи спомена.Нищо няма да ти се случи там.Дойде време да се пиютиш в онази къща Сейран.Хайде не ме огорчавай! Хайде!

РЕКЛАМИ

# 644

Общи условия

Активация на акаунт