Отговори
# 645
Илияс е разтревожен ,че тази обстановка ще се отрази зле на Дияр. Може момчето да е честно и почтенно ,но тези Корханови ще я унищожат. Дияр каза ,че е отишъл при Сейран.Не издържам вече! Не го ревнувам аз не съм акто всички бабо в такова положение да ревнувам момичето те нямат вина.Добре аз защо се чувствам така? Като излишна и аз знам какво е това да не се случва на никого.Ти ревнуваш човека когото обичаш моето момиче както всяка жена.
Орхан и адвокатите се уговориха да кажат ,че имало  свидетел на случилото се. Нуртен дала лъжливи показания.

# 646
# 647
Не се страхувай тя няма да те изяде.И преди дойде.Пак можеш да го направиш.Дойдох със Синан. Различно е да дойдеш и да останеш. Ф:Нищичко хубаво ли не изживя тук? Сейран:Изживях. Ферит:Добре а колко спомена са? Сейран:Няколко. Ф:Не се шашкам.Хайде върви! Ифакат:Пак ли плачеш? Б:Остави ме намира стига ми моя проблем за мен. Ифакат каза ,че ще спаси майка и , но да се събере парцалките и да си тръгне. Каза и за планът му с адвоката и да се обади на истинсия си адвокат и ще разберем какво ще стане.Ще спася майка ти ,но не искам да ви виждам повече и двете.

Ферит събра всички да им каже ,че Сейран ще живее във вилата за негово спокойствие със семейството си. Ако някой ще се занимава със Сейран и семейството и ще се занимава с него.Той щял да се занимава с тях защото щял да пази семейството си и близките си.

Ифакат се ядосва разбира за Сейран ,но защо е довел и семейството и да бил докарал и Абидин.
Хатуч почна разпит как е станал Кязъм/ка джуниър. Резили им вика ;д

# 648
# 649
Хатуч е разбрала само как Есмето се държала за корема веднага ще се жените.Есме казва ,че не е сигурна ,но той казва ,че е сигурен и го иска.Но тя казва ,че не е сигурна ,че ще ражда.Прощавай лельо ,но трябва да помисля. Хатуч даде някакъв пръстен на Кязъм да го сложил на Есме той се впечатли вика от мъжа ти ли е?  ферит иска Сейран да остане в стаята ,но тя отказа щял да и покаже нещо все пак да дойде. Как е? Няма нищо общо с преди ха? Спокойно можеш да останеш. Прекрасна стая е. Стаята е сладка изглежда приятно.Имаш вкус. Сейран не хареса картината в стаята.

# 650
Афра в стори.
Само да кажа- наистина не знам от къде е сторито. Ако е от някое известно място, предварително да кажа, че не го знам✌️

https://www.instagram.com/stories/afrasaracoglu/3486857734467664 … =bWRsa2k1cXd6a2Yz

# 651
И защо? Все едно няма нужда да е тул.ферит каза ,че е харесва много. Дияр дойде от покрива. Ферит каза ,че маха стълбата. Каза ,че е нападната от Синан отново е дошъл.Дияр:Това е идвя на Ферит.Остани тук. Ф:Сладурчето ми.Много си ми сладка.Севда дойде да каже ,че ги чакат за вечеря. Ферит каза ,че ще остане за вечеря на Дияр.
Адвоката на Бетюл и каза ,че Орхан е подал сигнала и ,че имат семейни сметки за уреждане.

# 652
# 653
Бетюл казва ,че не заслужава това.Хатуч я успокоява и не знае кога ще види майка си нарече я дъще и прегърна.Хатуч се увери ,че и има нещо Ифакат дойде и я откара много я обичала тя и била душичката.
Бетюл казва ,че не може да се довери на никого. Що за семейство били.
Ифакат:Омръзна ми да казвам на всеки всичко в тази вила.Изтощих се! Стомаха ми стърже вече.

Бетюл иска помощ от Ифакат вече не е влюбена в Орхан.Били лоши хора.
Такива или не сме такива семейство сме.
Ще ми помогнеш и аз ще си тръгне.
Добре скъпа целувам те.Който е с Ифакат печели в този живот.

# 654
# 655
Кязъм:Децата се разведаха ама ние не можем....Кязъм е вдигнал пожар за всички ,че бил въпрос на живот и смърт. Абидин щял да чака в градината.Кязъм щял да ги накара да изживеят най-хубавия момент в живота си.Абидин каза ,че няма да дойде в тази вила докато Халис не дойдел. Кязъм вика всички на балкона на вилата...Х:Хайде каквото казва Кязъм.Сейран разпитва ,но Есме каза ,че не знае.Ферит помоли Карлос да му донесе връхна дреха.Ф:Това вила ли е лудница ли е не е ясно. И тим ще свикнеш с времето. Д: Аз ще свикна с всичко.Кязъм предлага брак на Есмето.Есмето отказа и той вика какво ще станело с бебето.Д:Жив да си върви беее...Х:Кажи да Есме бебето без баща ли ще остане.К:Орхан Корхан става баща защо аз да не стана? Хатуч казва ,че гарантира за Кязъм ако има друга грешка че ще се погрижи. Суна е много объркана.Сейран и казва да не чувства под натиск.Х:Хайде казвай каквото ще казваш. Е:Кязъм това е последния ти шанс.И вие сте свидетели приемам. К:Милата ми женичка...

# 656
# 657
Кой е следващия? Сейран а тя е женена ако намери мъжа си ще се разведе.Ферит ще се ожени ако не избяга пак да дири Сейран.Ф:Татко...О:Бетюл стига...Тя не е добре хормоните.Суна:Нормално е.К:Тя е така заради хормоните ли? Ти не беше такава хич... Халис:Какво става там? Ф:Дядо? Кязъм:Ага ти дойдеее... Ф:Дядо всичко е много объркано ,но... О:Татко! Аз ще ти обесня всичко.Х:няма нужда.Всички ви знам какво вършите ,но докато ние сме заедно ще се справим с всичко. Вашия Халис Ага не е умрял още. Не ти ли липсваше дядо ти ха малък ага? Ф:Как може да не ми липсваш? Прави каквото искаш ядосвай се няма проблем. Х:Разбира се ,че ще се ядосвам.Аллах ми позволи да ви вдя всички на едно.Затова всички ще се приемем с доброто и злото. Иншаллах пак ще се съберем в едно. Кязъм:Ти знаеш нали?

РЕКЛАМИ

# 658
Свърши.

Чакай да ти пусна нещо за превод😀

Най-обсъжданите изявления от #Gülçin Santırcıoğlu...

"Какво ме интересува Сейран? Какво ме интересува, братко? Аз продуцент ли съм?"

https://www.instagram.com/reel/DBjtQJqogJg/?igsh=ZDhyODVzcDdkOW0z

Не знам, ама на мен ми изглежда като да си е леко пийнала😀

# 659

Общи условия

Активация на акаунт