Любители на котки - Тема 199

• 28 520
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Стиснете едни палци на Йори.
Дадох пари на мес. сестра да пусне обявата. Тази вечер ветеринарят ми щеше да го ваксинира.
Като се прибрах не ме посрещна. Омърлушен е и повърна Sad
Утре ще го заведа в клиниката. Дано има късмет малкият сладур.

# 151
Стиснати палци и лапки за Йорк от нас.
Преди малко Сина застана пред мен и ме гледаше в очите - не мига, гледа ме и сякаш иска да ми каже нещо, не мига. Какво означава това, момичета?

# 152
  • Между гори и планини
Стискам палци!

На моето бебе много ѝ хареса пред запалената камина.

# 153
Аз гледах подобно с краставици оставена до котките. Обаче на моите не им пука.
Моята обича всичко зелено, ще ги похапне.
Само мандарини не понася.
Стискам палци за Йори
Доня, много е сладка малката.
Калина,за торта, аз взимам кръгло пастетче, вадя го внимателно от кутийката и отгоре слагаме свещичка, но увита във фолио, където опира, да може и да си го хапне.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 22:10 от MianaNia

# 154
Кардю, това е лесно ...

Иска да те заведе някъде или нещо да направиш. Само той знае какво иска.
Отиди да го намериш и започни да говориш и действаш.  Попитай го какво иска. Храна ли? и тръгни към мястото с храната. Извади плика или купичката от другата стая. Може би ще реагира.
Или попитай с коя играчка искаш да играем и пробвай с различни. Той иска нещо но за да разбереш какво точно е - трябва да му предложиш различни варианти. Той ще ти каже/покаже.

# 155
Хм. Обикновено се строява за сушени пилешки сърчица. Но сега ...Цял ден не ме е виждал, липсвала съм му, сигурно. Joy

# 156
  • София
Стиснете едни палци на Йори.
Дадох пари на мес. сестра да пусне обявата. Тази вечер ветеринарят ми щеше да го ваксинира.
Като се прибрах не ме посрещна. Омърлушен е и повърна Sad
Утре ще го заведа в клиниката. Дано има късмет малкият сладур.

Ооо, красивото момче! Стискаме палци и лапички! Каквото и да е, дано се справи!

# 157
Сърца даде ли му? Поне едно ...

Или ти си му сърцето? Да де! То отговора е ясен ...

# 158
  • До морето...
Стиснати палци и лапки за Йорк от нас.
Преди малко Сина застана пред мен и ме гледаше в очите - не мига, гледа ме и сякаш иска да ми каже нещо, не мига. Какво означава това, момичета?
При нас това се случва,когато иска да стана да играем😀Идва,сяда пред мен и ме гледа втренчено без да премига🙂
Ставам и първо го питам какво иска и той врътва дупе ,втурва се нанякъде и ми "говори"нещо😀

# 159
Дадох бееее Grinning, Как няма да дам?! Той е на мама бебето Heart Eyes Гушкахме се ние. И се цункахме. Ох, размеква ме като пластелин той.

# 160
Стискам палци на Йори. Дано всичко да е наред!

# 161
  • До сърцето...
Благодаря за съветите. Не се бях сетила за ОLX.

# 162
Моето Харе папка кексче,ама малко,не смея повече.Гуши се в нас,стоя на прозореца,иска навън😞Нямам време сега да го водя навън,на терасата и на прозореца на въздух му е достатъчно.
Много е добър,по цял ден сам стои и спи ,чак като се приберат децата иска внимание.
Говори ни понякога,нещо като мяу,но по-накъсано,и то излиза ма-ма. Жестоко е усещането,обичано коте🥰

# 163
  • София
Дадох му днес риба, от която ядоха и моите диванета.
Днес го качих до нас. Не влязох, а звъннах, да ми отвори ММ. И той ми каза "върни го. Ще стане голям скандал, с дъщерята, с котките".
Дъщеря ми се страхува за останалите и не иска/не дава да прибирам малкото. Още не са обезпаразитени (купих днес Нексгард) и ваксинирани. Не са ваксинирани, защото първо Оникс беше болен, после Аш.

# 164
Много тъжно, но е много вероятно второто коте да е откраднато, защото прилича на сиамче. Иначе моите излизат, сутрин и вечер задължително се прибират за ядене и започва - кой се е прибрал кой не. Обикновено са много точни. Два пъти се е случвало в тъмното да затворим Чери в кокошарника. Първият и последен път надявам се, когато Чери не се прибира 4 дни и го търсих и виках, се прибра със счупено краче. Според вета, само голямата му любов и привързаност към мен го е вдигнала въпреки болките да се прибере, дори се беше качил на оградата и ме чакаше там, а тя е висока и за скок си трябват и четири крачета.
Хората от които купихме къщата имаха сиво коте с бяло коремче, видяла го бях веднъж. Взеха си го и отидоха да живеят в друго село. Да, обаче котето изчезнало. Година и нещо по- късно, при нас идва сиво коте, с бяло коремче. Ама така сякаш си идва у дома и настоява дори да влезе. Та отворих му, влезе си, отиде на леглото в детската и заспа. Обадих се на хората и ги питах - абе вашето коте с бяло коремче ли беше? - Да. - Ами май е в нас, елате.
Дойдоха и не можеха да повярват, котето с месеци е търсило да се върне в дома който е смятало за свой .

Последните изречения ми дават много сили и кураж точно в момента! Благодаря на всички за подкрепата! ❤

И все пак, ако случайно някъде в социалните мрежи засечете Чар или много приличаща на нея - пишете ми, моля! Въртя в главата си безброй сценарии, но единствено се спирам на това, че някой я е взел. Някак си е била подмамена и е станало точно това. Все се надявам, че ще изскочи от някъде дори и в соц. мрежи или просто един ден ще се появи направо на място..

И от Багира не съм се отказала, но тя е много умно момиче.. и ако всичко беше наред с нея отдавна щяхме да сме си заедно. И все пак се надявам да греша и да си е намерила по-добър човек от мен и да си е много добре, че заради това да не се прибира. А аз ще си я чакам цял живот!

Относно рижавите котки. Ето го и моето лъвче Симба:
Миналата година през м.Юли дойде от нищото в двора. Беше толкова малък и крехък, че чак се тресеше  от това колко беше обезводнен в тогавашните жеги.. От тогава е в отбора , а и дойде с името си. Беше най-малкия, но и на най-големите   (вкл. кучета) съскаше без грам страх. Ето го и днес:

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 01:17 от ..::Only.One::..

Общи условия

Активация на акаунт