Любители на котки - Тема 199

• 28 518
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Нашата Оливия си уважава всички легълца и особено й харесва хамака. Спи си в тях основно, макар че и при нас се гушка, най-често отгоре ми.
Скрит текст:

# 136
  • Между гори и планини
И Кети и Чери ме посрещат на около 500 м от къщата и са като кучета които бягат след мен като ги викам. Не знам аромат ли е, глас ли е или образ. Памук и на крачка от мен се прави, че не ме чува и вижда. Като майка израстила двама тийнейджъри, ми ясно кога някой е избирателно глух.

# 137
Като съм на улицата, Мишето ме познава, че съм аз през прозореца. Като се прибирам и тя лежи на прозореца, ясно показва, че ме е разпознала. Те са толкова умни същества, как няма да ни познаят. Виж, на телефона, като се включваше големия ми син (нямаше ги два месеца и половина), тя тичаше да го търси на леглото му. А ММ го търсеше на дивана. Знае къде лежаха търтеите. Joy Joy Joy

# 138
На времето,котката на баба,разпознаваше колата ни.В момента,в който татко спираше пред външната врата,котката търчеше през оградите от 5-6 къщи разтояние.Имат невероятен слух,и явно разпознават звуците и ги свързват Умни са си.Все пак са с интелект на 3 год.хлапе.
Защо тая моЙта Сакура,върви и маркира всичко в къщи като луда.Д8бре,че е кастрирана,не знам на какво щеше да смърди тук.Но постоянно маркира всичко.Бухнала опашка,трепереща към обекта.

# 139
Слухът на котките е абсолютно перфектен и най-развит. Макар външно котките да се правят на разсеяни и все едно не чуват. Laughing Веднъж с баба влизаме в мазето на селската къща. Котката ходи подир нас. На един пирон виси окачена отворена кожена чанта. Изведнъж котката скочи в чантата и извади с устата си мишка. Няма друг начин да е разбрала,че в чантата има мишка,освен със слуха си. Но ние нищо не чухме... Yum

# 140
Записвам се в новата тема с данък:

Това ми е сушилката с пране. Бях метнала едно изпрано покривало, сгънато. Как се е сетила да се качи там да спи, не знам. 🤣

Като писах пране, много любима игра й е да сваля чорапи от сушилката и ги събирам из цялата къща. Носи ги в уста като куче. 🤣 И нарочно ми ги показва, после бяга. Много е смешна. 🥰

# 141
  • Между гори и планини
Много сладко пухче 🥰

# 142
От днес

Много оскъден лимит, не мога да харесвам снимките. При толкова красавици... Оплаквам се.

# 143
Здравейте! Искам да направя торта за рождения ден на моята писана, но честно казано нямам идея. Някой тук майсторил ли е нещо подобно или къде мога да погледна идеи. Благодаря!

# 144
  • Между гори и планини
Джаки, повече снимки на тази зеленоока красавица пускай 🥰
Ей така сме в нас, понякога се налага да озаптявам мъжа ми, друг път той мен. И децата са коткари...

# 145
# 146
Ох, горкичките котачета Joy

# 147
  • Между гори и планини
Аз гледах подобно с краставици оставена до котките. Обаче на моите не им пука.

# 148
Джаки, повече снимки на тази зеленоока красавица пускай 🥰
Ей така сме в нас, понякога се налага да озаптявам мъжа ми, друг път той мен. И децата са коткари...

Точно това каза съпругът ми снощи хахахах

# 149
Много ми е жално за всички изхвърлени бебета. Не мога да спася всички затова уговорката вкъщи е две. Кастрирани са защото са мъжко и женско. Как да изхвърля на улицата децата им? Кола да ги сгази, куче да ги изяде, да ги отровят?
Майка ми е луда коткарка. Храни бездомни в квартала, около работата. Аз не защото ми е жал. Искам да го спася, не да го нахраня.

За играчките:
Майка ми е на мнение че не е нужно да се дават пари за играчки и легла. Слушаш котката и тя те води.
Играчка е смачкана касова бележка, смачкано алуминиево фолио, маслина, сламка - нещо под ръка. Правилото е че никоя играчка не играе сама.
Моите обичат сапунени балони, мишка на въдица, да ровят в гардероби.

Има едно пластмасов улеи с топче - котето бърка с лапа и го гони. Моите не му обръщаха внимание.  Имах две стойки за точене на нокти. Така си седяха. Друго е на дивана или фотьойлите изкуствена кожа.

Общи условия

Активация на акаунт