Любители на котки - Тема 199

• 28 536
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Моят вет. се договори с клиниката да го приемат. Прави една кастрация и ще ме закара до там.
Ми може да е улично, но ми е гадно.
ММ не го иска у дома (и слава богу, че него прибрах вчера), но каза да го заведа в клиниката.

# 181
Честит празник на Таня Heart

Дано се оправи котенцето. Панлевкопенията е ужасна болест.

# 182
  • София
Благодаря за пожеланията! Heart

Честит празник и на Котьо! Flowers Hibiscus

Да ви почерпя с малко цикладски котки:

На този му нарушихме уединението. 😃

А този е от ресторанта. За моите тиквички и сиренето нямаше желаещи, но още докато носеха октоподa на мъжа ми, се появи отнякъде и не мръдна, докато не свърши. 😃

АнМари, дано котачето има късмет и да се оправи! Hug

# 183
  • София
Оставих го в Овча Купел с темп. 40гр и без почти никакви еритроцити и тромбоцити.
Лечение и стационар за 3 дена излезе 434 лв. Не знам още колко 3дневки мога да си позволя.
А докторът каза, че може да има подобрение на 3ти, 5ти, 8ми ден. Като няма никаква гаранция, че ще се излекува или ще оживее.

# 184
Милото бебе, дано бързо да се подобри! ♥️🍀🙏

# 185
  • Между гори и планини
Горкото коте 🥺
Четох, за първи път чувам за такава болест, дано се оправи. Много скъпо лечение обаче, много 😓

# 186
Оставих го в Овча Купел с темп. 40гр и без почти никакви еритроцити и тромбоцити.
Лечение и стационар за 3 дена излезе 434 лв. Не знам още колко 3дневки мога да си позволя.
А докторът каза, че може да има подобрение на 3ти, 5ти, 8ми ден. Като няма никаква гаранция, че ще се излекува или ще оживее.

Горкото! Ако имаш нужда от финансова помощ - пиши. Който може ще помогне,

# 187
AnMary, позволяваш ли да поема една тридневка? Не е никакъв проблем. Само да изкара милото, толкова да е красив. Ако преживее, мъжа ти и дъщеря ти ще склонят ли да остане?

# 188
Това не е разпъване хванато в кадър. Това е поза "разкрач" , което продължи повече от 10 мин в галене/лежене и накрая не издържах и виках снимйа, снимай LaughingLaughing

# 189
  • Между гори и планини
AnMary, позволяваш ли да поема една тридневка? Не е никакъв проблем. Само да изкара милото, толкова да е красив. Ако преживее, мъжа ти и дъщеря ти ще склонят ли да остане?
Шапка ви свалям, момичета!
Бих помогнала, но септември ни беше много финансово тежък. Но пък ако всеки даде по малко, лесно ще ги съберем тия пари

# 190
Таня, честита да си.

Йори е с панлевкопения.
Ще го водя на автогара Овча Купел. Да го стационират.
Дсно се справи!
Наш Шошко я пребори!
С 3 дена май се размина.
Точно такава картина - все едно кръв без кръвни телца…

# 191
Здравейте! Търся съвет за подута долна устна на коте! Взимана е биопсия, показва само струпване на стафилококи. Първо е мазана с Кортизем, после е даван антибиотик Клавасептин 2 седмици, има уж подобрение, но няколко дена след спирането на антибиотика, се подува отново. Къде да го заведем за второ мнение? Добра клиника в София? Котето е на 8-9 години.

# 192
Дано се пребори болното коте! Дано се съберат пари от тук ако трябва!

Влюбих се в Симба! Не мразя рижите. Не ги деля по окраска. Не мисля че са глупави.
След един бяло - сив ангел/звездичка и две сегашни - беззъб саблезъб негър и черно бяла кралица вече знам- избираш го и е твоето. Майка ми е на принципа - котката те командва и е права.
А леля ми с рижо - бяло (звездичка) и сегашен рижав огън не ми се коментира. Не разбирам защо въобще ги взима. Имат скъпи храни и играчки, но внимание - никакво. Това да го погалиш, да го оставиш да те води към купичките ... А пък да си играете с нещо подръчно - забрави.

Е ... Вече й гостувам по необходимост и се отказах да говоря с нея. Все тя е права!

От преди малко:

Майка ми е в тоалетната, а Феликс я чака да излезе.

Аз в кухнята си приготвям вечерята и Кокорчо чака да изпусна маслина или месец.

Реално разстоянието и деленето на територии е толкова малко. Но се дебнат докато хората не ги гледат и се гледат. И всеки чака внимание!

# 193
  • Между гори и планини

Горката Клео, никоя от дъртите котки не иска да си играе с нея, дори и Чери. А тя толкова много им се радва! Остават хората и играчките.

# 194
В нас на подобна играчка никой не обърна внимание. Първоначално човек им показа как се играе, после сами опитаха няколко пъти и си отказаха.

Доня Дафина, имаш ли касова бележка/лист хартия да ги смачкаш на топче? Или алуминиево фолио? Маслини?
Дай ги ако имаш и гледай какви ги върши!

Общи условия

Активация на акаунт