Любители на котки - Тема 199

• 28 480
  • 762
  •   1
Отговори
# 45
Хари много се спуска на краката ни да ни хапе и ние с резки движения си отдръпваме крака.Има ли вероятност да му счупим зъб?

# 46
  • Между гори и планини

След като проспа почти целия ден, Клео таласъмска започна с препускането в галоп из къщата.

# 47
Благодаря на Таня за новата тема!
BarbieDi, девойките ти са прекрасни! В миналата тема показах Чочко, няма нищо общо с несретника, когото ти видя в клиниката.
И една маца от днес, от Синеморец:

# 48
И ние си лягаме. Не се събирам в камерата

Само по диагонал

# 49
Barbi, незнам кой по - голям локум малеее да ядеш, да ядеш и от двете сладкишчета! 😻❤️
Amy_nka, това Слънчи ли е? 😯 Как е загладил косъм пу - пу, супер изглежда!
Papa6ka, пораснал, ама дай снимка дееее да му се порадваме! А дали ще измъкнете зъб нямам идея, не е ли по - добре тона да е по - рязък от колкото резки движения? 🤔
Линошка днес много поспаливичка сигурно е от ваксината... Стана, хапна и пак в хамака.

# 50
Amy_nka, това Слънчи ли е? 😯 Как е загладил косъм пу - пу, супер изглежда!
Не, Люси, това е наш крал Спиди, дето лежа на катетър срещу муцуната на огромно дого аржентино в "Зараветския затвор". Хванах го да си прави реклама. Wink
Иначе и Слънчи позаглади косъма, но вече си усеща годинките и хбн и много се пази - не ходи надалече, не си хаби нервите с разни котараци, и общо взето си пази силичките, да може като му кефне да удари един спринт нагоре по дървото и да си припомни какъв атлет е бил на младини... Вече спада и той към графа сениор - 7+ години.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 23:55 от amy_nka

# 51

Да,много е пораснал,разтяга се и мисля,че е около 50 см в разтегнато положение. Много интересна порода😁дълъг и слаб,и в същото време лъскав и мускулест.Правя сравнение с котката на баща ми,която е женска,кастрирана и много по-едра,с нормална дължина.Този разбойник е дългуч!

# 52
Оффф мисля за Спиди, дето беше с резнат мустачко, а казвам Слънчи, амм показвай ни ги по - често, я съм голяма бяла птица - лебед да не кажа патица и ЕГН-то май, май... Абе омотвам си се 😁. Майтапа на страна, но дойде ли септември - октомври и май месец оглупявам от преумора, сега ми е важно да обхвана повече деца, а май да покажа на какво съм ги научила. Не го казвам за оправдание, а обкръжението да изтърпи тая моя тъпота. 😁
И да Хари много пораснал. 😻
Ама много красиви котета в темата!

# 53
# 54
  • Варна
Хахаха
Безстрашен сладур!
Моя дежури с мен в банята, но до водата бяга. Simple Smile

# 55
  • Между гори и планини
Моята голяма, котешка любов днес прави 8 години с нас. Какво малко прилепче беше, какъв разкошен кот стана!

# 56
Честит празник! Още дълги години радост да ви носи.Heart

Днес с благоверния имаме годишнина от сватбата - 15...
Кога минаха толкова бързо

# 57
  • Между гори и планини
Честит празник и на вас! 🥰

# 58

Ей го капризния дядка Джими. Покатерил се е на една маса, която е върху друга маса.

# 59
Котките могат ли да различават изображенията (снимките) от екрана на смартфоните?

Общи условия

Активация на акаунт