Любители на котки - Тема 199

• 28 488
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
Да,даже селфи си правят и набират стопаните си по телефона Wink

# 61
  • Между гори и планини
Памук много играе ба котешки игри от ютуб. И редовно гледа филми с нас и се вживява 😂

Прилагам и доказателства 😂

# 62
Да, и също помагат на стопаните си, да си сменят работата, чертаейки съдбовно пътя на стопаните си, уволнявайки ги от работа, задето вдигат на обаждане на шефа, и шефа чува bad words насреща... Laughing

# 63
Съботен ларж😁Отдавна не съм си стояла толкова време у дома. Чак ми е странно да лежа и да си гледам телевизия или в телефона 🙄
Ето и дългуча,който сега се кротна,от сутринта беснее и се забавлява,и не се страхува от прахосмукачка,за разлика от котката на баща ми😉

# 64
Котките могат ли да различават изображенията (снимките) от екрана на смартфоните?
За това не знам . Пускали сме на нашите запис от предизвикателно мяукане на котки за да видим дали различават звук от околната среда и звук от запис . Обикновено изобщо не се впечатляват , но имаше един-два записа , на които наостряха уши и се озъртаха .

# 65
Да, и също помагат на стопаните си, да си сменят работата, чертаейки съдбовно пътя на стопаните си, уволнявайки ги от работа, задето вдигат на обаждане на шефа, и шефа чува bad words насреща... Laughing
У нас Ричи се оказа много добър в изработка на авторски тапети... Нищо, че е сляп. Съвсем нови... Бяха, де. Че и скъпички. Уф.

# 66
Котките могат ли да различават изображенията (снимките) от екрана на смартфоните?
За това не знам . Пускали сме на нашите запис от предизвикателно мяукане на котки за да видим дали различават звук от околната среда и звук от запис . Обикновено изобщо не се впечатляват , но имаше един-два записа , на които наостряха уши и се озъртаха .
Питах заради това видео. Струва ми се манипулирано:

https://www.youtube.com/watch?v=VSRgnE83Z44

# 67
Може би зависи от котката Rolling Eyes

# 68
  • Между гори и планини
Разбира се, че нещо са раздразнили котката, и то не със снимката.
Памук си гледа филми с мъжа ми редовно. Сега,
какво разбира, освен звук и мърдащи картинки, не знам. Но наистина от бебе му пусках на телефона игри за котки от ютуб, голям игра пада. Не се бях сещала отдавна, ще пускам и на Клео. Има видеа, в които сипват зрънца за птици и идват да ядат, или мишки. На тези видеа, толкова се вълнува, та чак им говори. Освен това се вижда в огледалото, преди имахм на гардероба в спалнята и постоянно си заставаше на задните лапи, за да си играе с отражението. И това всяка сутрин. Миналата година а когато правихме ремонт и сменяхме мебелите, бях категорична, без огледало на гардероба, писна ми от къща този наш Нарцис, да ни буди всяка сутрин. Като гледаме филм на телевизора, Чери идва да спи, а Памук дебне екрана.

# 69

Този красив котак бе нахранен днес от мен. Често го храня. Уличен е, но е много дружелюбен. Heart

# 70
Разбира се, че нещо са раздразнили котката, и то не със снимката.
Памук си гледа филми с мъжа ми редовно. Сега,
какво разбира, освен звук и мърдащи картинки, не знам. Но наистина от бебе му пусках на телефона игри за котки от ютуб, голям игра пада. Не се бях сещала отдавна, ще пускам и на Клео.

Имаше една игра с плуваща рибка, но не беше от Ютуб, а по-скоро истинска котешка игра за Айпад.

Този красив котак бе нахранен днес от мен. Често го храня. Уличен е, но е много дружелюбен. Heart

Трогвам се. Много уважавам всички които хранят и помагат на уличните животинки. Мили бездомни животинки.

# 71
Честит празник на Доня Дафина и Чери Flowers Hibiscus

Честит празник и на Ивекс Champagne

# 72
Гледам стари филми на ужасите, пречи ми и превърта филма, местих го поне 3 пъти и пак се връща.🤣

# 73
  • София
Честити да са Доня и Ивекс.
Още по много да празнувате.

Жената, която е искала Йори се е отказала.
В понеделник ще помоля мед. сестра от вет. клиника да пусне платена обява.

# 74
Фин гледаше филми с нас обичаше предавания за котки и следваше с очи котките по ТВ.Имам клип как малкия Закари скача по екрана на ТВ с нокти,на филм за гепарди.
Аз съм си мислела,дали разпознават лица.Дали ни различават по миризма или по лицата ни.

Общи условия

Активация на акаунт