Любители на котки - Тема 199

• 28 587
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
  • Между гори и планини
Аз обожавам котки, израснала съм с животни и по думите на баща ми съм нямала само крокодил и динозавър. Но ми е ясно, че не мога да прибера и отгледам всички котки които ми изскочат на пътя. Най- малкото финансово бе мога. Тъжно, но факт. Ние сме решили у дома, че 4 котки е максимумът, въпреки, че редовно мъжът ми се заглежда и аз го спирам, или се заглеждам и той спира мен .

# 526
  • на брега на морето
Доня, мерси. Имаме вила в този регион и трябва да знам за добра клиника в случай, че ми потрябва, не дай Боже.

# 527
  • Между гори и планини
Дано не ви потрябва, но е добре да я знаеш 😃
От вчера пускаме Лео в предния двор. Да подскача и лови мухи, че има неизчерпаем източник на енергия. И кой го пази? Чери 🥰
За съжаление снимките са големи и не мога да ги сложа. Но е много смешен - на всяко изпъкване на листо се наежва 😂

# 528
Ако не можеш да я намалиш от настройките на телефона, й направи скрийншот.

# 529
  • Между гори и планини

Благодаря, успях 😃

# 530
Аз съм с питанка ,понеже отидох половин  час преди да затворят,просто нямах транспорт.Държаха се доста зле,като цяло ми питаше какво искам да прави ….все едно аз съм лекар,както и да е…Бях се паникьосала и като чух за диагнозата и след това всичко ми е мъгла,обясниха бързо и сега нямам спомен кое е от всичко на снимката е panacure пастата,понеже казаха,че им е останало малко и трябва да довзема за лечението.

# 531

Двамата заедно - Феро и Сивак Animal Paw Prints

# 532
  • Между гори и планини
Как са се свили, студено и търсят слънчице
Лео след като се наигра вън, сам пожела да се прибере и вече 2 часа спи под одеялото. Студено му е на дребосъчето и търси топлинка. Снощи спа на гърдите ми, като преди това ми облиза носа и брадичката 😂

# 533
Привет котета и майките им.Малко ви поизпуснах аз, но се реванширам с малко снимки на Блеки, която от снощи е леко хремава и се надявам да не е нищо сериозно:

# 534

И ние да се похвалим с първи стъпки на трева😁
Стоеше като бебе,което вижда сняг за 1 път!
Мисля,че му хареса.🥰

# 535
  • София
cotton_sky, гиардия не съм лекувала. Но успешно преборихме короната при единият ми котарак.
За пастата питай лекарят.

# 536
Пастата Panacur е бяла и гъста, мирише на плодове. Имаш 3 спринцовки с бяло съдържание, вероятно е тази до бележката.

Да покажа и аз една 12 годишна хубавица. Може да сме дърти, ама фащаме още окото... и тя, и аз Joy

# 537
Кафеникавата паста ми каза да я давам,ако някое не се храни.Но не знам какво е.
Имам проблем с даването на хапчетата.Трябва да е два пъти по половинка на всяко.Но е мъка…Те са много мънички,а и като отказват ядене,как да стане даването на тези хапчета не знам…😕
Имате ли опит и съвет как се дават хапчета на толкова малки котета,които отказват да ги ядът в пауча или да хапват попринцип.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 21:01 от cotton_sky

# 538
Имам ново коте.
Моля да ми препоръчате спрей за отблъскване. Да не се учи да ходи до тоалетна навсякъде.
И за привличане къде да ходи.

# 539
  • Между гори и планини
Сложете му вътрешна тоалетна и го сложете вътре и ровете. Да чуе звука . Толкова котки съм имала, от 40 дневни и винаги са били чисти и с добри навици

Общи условия

Активация на акаунт