Любители на котки - Тема 199

• 28 566
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Папашка, отвори си пак поста, натисни Редактирай. Избери ако си през телефон петата картинка над полето - прилича на планина и слънце. От там избери снимка от галерията и я качи.

В момента няма снимка.

# 586
Папашка, отвори си пак поста, натисни Редактирай. Избери ако си през телефон петата картинка над полето - прилича на планина и слънце. От там избери снимка от галерията и я качи.

В момента няма снимка.
Знам как става,извинете,забравих просто 🙄

# 587
Лекар след посявка ще каже.

# 588
Лек напредък:

# 589
Аз котки на вън не пускам. Лио излиза да де разхожда по двора,  но само с нас. Но той е много спокоен и бавен, няма шанс да се юрне да излиза.  Джулиъс никакъв шанс на този етап да го пусна вън, ще драсне като стой та гледай. Стига ми, че бера страха на Юлия. Не знам дали в разказвах, че тя е била блъскана от кола и е клиниката, от която я взех са лекувало счупен таз. Добра жена се е грижила за нея и за сметката. Аз я взех с ясната мисъл, че ще живее на двора, но това не ми пречи да се чувствам виновна, че не е вътре. За мен мястото на котките е в къщи и грам не мисля, че ги лишавам от нещо. По-добре да им е "скучно ", ама да са живи и здрави.

# 590
Юлия показвала ли си я?

# 591
Май не. Много мила и добра котчица.

Поправям се.

# 592
Алечка, много умни очички)

# 593
  • София
Днес сутринта почна екстремно. Спасявахме едно коте което беше паднала в блока в едно като дупка( викали му английски двор - тъпотия) та намерихме по какво да се покатери. Много се радвам, когато помогнем. Съседите само един помогна, другите бързали. Сега ще ги накарам да помислят за решетка, това е второ спасено коте от там.

# 594
  • Между гори и планини
Ах, колко в красиво 🥰 Моята слабост са котки с бял триъгълник на нослето. Ако не решетка, поне дъска подпряна по която да излязат.

# 595
Така се казва- английски двор и не само в Бг.Идеята   с дъска е добра.

# 596
Или дървена стълба. Многократно съм спасявала с такава котета изпаднали в подобни беди. Включително даже ми се е случвало да я поставя хоризонтално върху строителни машини за да могат да прекосят изкоп на строителен обект, в който са попаднали и посмъртно не могат да излязат. Ако е метална обаче се плашат и не става.

# 597
  • София
Toчно със стълба го спасихме, дървена. Сега я оставихме там да си стой, ако и сестричката реши да лети . Много са сладки, но страхливи.

# 598
  • Между гори и планини
Пораснал ли съм?

Хванахме цаката на Лео да не прави бели. Пускаме го в предния двор, скача, подскача и после отива пред вратата. Мяу- мяу, пускаме го и той щастлив спи на топло.

# 599
  • на брега на морето
Порснал си. Сутринта се събудих с мисъл за тебе какъв късметлия си.

Общи условия

Активация на акаунт