Добро утро и от нас!Ние нали сме от по-поспаливите чак сега ставаме!
Браво на всички празнуващи, че сте изкарали весело празника снощи!
Mila84 - казвай бързо днес какъв е.
Аз пък снощи, както подобава излязах с моите дружки, които както веднъж вече казах всичките са неомъжени. Оставих Митя и Йоанка да си се гледат, пък аз като irinii на ретро парти, да си спомним младостта.
Да ама след час и половина Митя звъни, "айде идвай, че плаче..." Какво ли не бил пробвал, не спирала малката сладурана!И аз какво да провя-ще си ходя. Всички единодушно ме порицаха, че така съм ги била учила и двамата. Сигурно са прави, ама какво да правя "като сърце не трае" и си се прибрах набързо да сложа ред в редиците. Естествено като се прибрах, Йоанка ухилена до уши и положението изобщо не налагаше моето присъствие там, но свърши вече... Можело значи....Ох, ние днес ще заминаваме за Сливен, да види Йоанка другите баба и дядо и те нея. Дано поне времето да е хубаво да можем да се разходим до Карандила. Ужасно съм зажадняла за природа. Хайде да идва вече тази пролет да почнем пикниците....

дилИпилИ - дано да сте се оправиле вече от неразположенията. И няма да се притесняваш за падането. Тепърва ще има "тоз обелил коляно, оня пукнал глава"...
Щастливка - кажи после как реагира Бобо на морков+картоф, че Йоанка стиска зъби и дума да не става да го яде.
Хайде, да стана да пооправя малко наоколо, че ще имам малко гости следобяд.

Вечерта прекарахме вкъщи на романтична вечеря с винце и много страст
Определено предпочита кърма.Вече отказва всички видове биберони и заспива само докато суче.В тоя ред на мисли ДилиПилИ може ли да ми пратиш на лични начина на приспиване при вас

. Добре че е ниска. Мъжа ми отишъл до тоалетната а аз дремех още и хем сложил възглавницата открая, а Крис беше между нея и мен, как се е извъртял и примъкнал, чувам аз едно туп и рев, скочих като опарена и го намерих по корем на пода. За щастие сме без последствия. 

.