Отговори
Здравейте,  искам да се запиша на курс по немски в Пловдив.  Досега не съм посещавала курс в езиков център . Спряла съм се на Мартин Лутер , но ще се радвам на мнения,  кой е най-добрия в града .
Доволни ли сте,  издават ли се сертификати ,Goethe , зачитат ли се в Германия и Австрия.  Колко се набляга на говоренето по време на часовете .
Благодаря

# 1
Здравейте, бях на интензивен курс по немски А1 + А2 ниво, дистанционно обучение и съм изключително разочарована.
Накараха ни да се регистрираме в немски сайт и да си поръчаме сами учебници (след като не знаем и една дума на немски).
Учителката правеше грешки постоянно, беше незаинтересована от нашето развитие. Даваше прекалено малко време за изпълнение на упражненията, не ни поправяше като четем... Липсваше комуникация. Пропусна няколко часа, като след това, вместо да ни компенсира с урок някой друг ден, претупа нещата и мина уроците в един час, който си е по програма.
Нямахме базова информация за изпитите и нещата, които ни интересуваха.
От центъра ни включиха във Вайбър група, където никой не отговаряше на запитванията ни и трябваше да звъним няколко пъти на телефона от сайта (защото не вдигаха от първия), за да отговори служител на въпроса ни.
Ако имате накакви други въпроси за школата, с удоволствие ще Ви отговоря. Надявам се да съм била полезна.

# 2
Абсолютно съм склонна да повярвам на написаното от Вас, учители всякакви, но как разбрахте, че прави грешки? Не се заяждам, наистина ми е интересно, до колкото разбирам, Вие сте на ниво А2 и хващахте греши на преподавателката?

# 3
Абсолютно съм склонна да повярвам на написаното от Вас, учители всякакви, но как разбрахте, че прави грешки? Не се заяждам, наистина ми е интересно, до колкото разбирам, Вие сте на ниво А2 и хващахте греши на преподавателката?

Сестра ми, която е много по-голямо ниво от мен се записа за подкрепа и бяхме заедно на курса. Първо, че самата учителка постоянно се поправяше, казваше: "Дано не сте ме чули каква глупост казах, защото беше грешно", второ, че сестра ми разбира, че греши, трето, че майка ми също разбира немски и я слушаше как говори грешно и четвърто - дори в общия файл на групата учителката пишеше думите грешно, пето и не на последно място - учителката постоянно я мързеше да пише или просто не знаеше материала и търсеше на преводачка, в учебника или в Интернет информация докато провежда урока.

Общи условия

Активация на акаунт