Голямо слюноотделяне

• 421
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Моля за помощ.
Детето е на 2г.Не говори,не оттоваря с да или не .Затова няма как да знам какво му е . Голям проблем са лигите.Постоянно е с лигавник.Седи с отворена уста и издаден език.Какъв може да е преблемът?Зъбите си ги има и не е това. Смятам ,че и докато спи се дави от тях и не може да диша и спира за секунди.  Диша през уста.Няма  трета сливица.Унг не видя проблем,но вече е притеснително за възрастта.Благодаря!

# 1
Проверете за къса подезичка юздичка.

# 2
  • Г. О.
Моето дете до две години и два-три месеца имаше обилно слюноотделяне. Беше ми писнало от лигавници. Също така бях много притеснена. Никой около мен нямаше такъв случай. Ходихме на зъболекар, на педиатър. Казаха, че има къса юздичка. После започна да намалява и изведнъж спря. Успех. Пожелавам Ви да отшумява скоро.

# 3
Моето дете до две години и два-три месеца имаше обилно слюноотделяне. Беше ми писнало от лигавници. Също така бях много притеснена. Никой около мен нямаше такъв случай. Ходихме на зъболекар, на педиатър. Казаха, че има къса юздичка. После започна да намалява и изведнъж спря. Успех. Пожелавам Ви да отшумява скоро.
Успокоявате ме,че наистина положението е отчайващо .

# 4
  • Г. О.
Да, разбирам Ви напълно...отделно всеки, който ни видеше и ми обръщаше внимание да потърся лекар, понеже не било нормално (все едно аз не виждам и стоя безучастно). Дано скоро премине и при Вашето дете и наистина да се успокоите.

Общи условия

Активация на акаунт