🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 39 112
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 495
Слушам ги тия двечките пак какви планове кроят. Все съм си мислела, че трябва да се стремиш да елиминираш силни играчи, а не слабаците. Ина за мен не е силен конкурент.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 21:43 от #RAngelova

# 496
  • София
За съжаление - за/в играта и за целите на играча - Гогов е прав: морал тук няма. Има правила (всъщност, още по-зрелищно - няма), има стремеж да стигнеш до ония 300К и да вземеш повече от тях.
За (мое лично) огромно съжаление, моралните и добри (но нормални) хора и в живота са губещи по-често. Моралът остана в художествените произведения...

# 497
  • София
Ина се оплаква, че искат да я махнат. Ами какво да я правят, букет ли да й подарят.

# 498
Слушам ги тия двечките пак какви планове кроят. Все съм си мислела, че трябва да се стремиш да елиминираш силни играчи, а не слабаците. Ина за мен не е силен конкурент.

Зависи от подхода. Има общо взето два  начина
-махаш силните и се обграждаш със слабаци
-махаш слабите от своя лагер и се надяваш някой други да елиминира силните. Въможно е силен играч да бъде отстранен от по-слаб, просто защото е стъпил накриво

Гогов е абсолютно прав. Още снощи обяснявах, че когато става дума за много пари, морал няма. Те ако бяха много морални трябваше да се откажат от победата на Гогов, постигната с преписване.  Ако можеш да биеш и да запазиш морала - супер. Но ако морала е пречка се отърваваш от него.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 20:40 от Лорд Сняг

# 499
  • София
Рената да не е отишла да снима детско филмче. Ще я отстрелят като куцо пиле домат

# 500
Хъм, тази игра  изобщо не е комплексна. Всичко ще се реши от точността

# 501
  • Разпиляна във въображението
Аз вървя назад, но Бистра и Мая хем са яли самостоятелно храната, която се полага на Бистра, ами сутринта са яли от общата храна, че и нагло забравили да сложат на Кънчо.

# 502
По този нанчин се стреля много трудно. Най губаво е да се използва парабола.

Браво на Влади. Който си е добър си е добър.

# 503
Браво на Влади!
Сега да видим кво ще стане в Лагер 3.

# 504
  • София
Сано такива глупости говори. По-добре да мълчи.
Късмет за Влади. Не съм доволна, защото сега ще има някакви злобарски коментари

# 505
Йесс! Браво та Влади! А Бистра как му се мазнии...

# 506
Влади  е може би най-комплексният сътезател, а поне досега стоеше и в сянка. Сега обаче катот взе златтната гривна ще стане интересно в  лагер 3, но също и в лагер 1
Бистра по-добре  да замълчи - щяла да си върне златната гривна. Нека си я върне, после ще коментира.

# 507
Като брат и сестра са Бистра и Влади, сега като ги глеедам един до друг.

# 508
Там има хора които искат да играят с нас?
Ъ?
Някои хора не искат да схванат че това не е отборна игра.

# 509
Знаех си, че Влади би сложил Мая.

Общи условия

Активация на акаунт