🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 39 108
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Жените в лагер 1 страшно завиждат на Бистра. Сами са се поставили в ролята на "домакини" и чакат големите "мъжкари" да действат.
Мъжете им се чувстват унизени, че някакви си жена ги смачка. Тези приказки - "Ако не победя, няма да се върна..." Ами Гогов 3 пъти не победи, къде ще ходи сега не знам. Владо същото. Те са безкрайно първични или на такива се правят и издишат като спукан балон.
Много съжалявам, че Майор Гащи не игра и вече е зел-дал. Щеше ми се да видя силова битка между него, Джами, Владо, Миро.
Много се надявам Бистра да вземе гривната. Ей така, за да ги дразни

# 421
Ако Златната гривна отиде във Владо, Сашо пак ще е много застрашен. По-скоро Миро би запазил Сашо, защото все пак изградиха някакви отношения вече. А аз искам Сашо да продължи. Малко повече мърмори, но мисля, че има накъде да се развива като образ или поне на мен ще ми е интересно да го гледам още. Най-добре сам да се спаси, т.е. да победи, ако го пратят на игра за оцеляване.
Продължавам да харесвам Бистра, макар и все по-разклатено, и по-малко. Много бързо изгря, дано не изгори много бързо. Искам да продължава, но искам и малко да я поошамари играта. Груба грешка беше несподелянето на храна с другите, особено след като мъжете намериха някаква храна и е ясно, че лагера им няма да гладува. Беше директна заявка, че не я интересуват.
Рени си има самочувствието, че е била веднъж Бистра. Малко ми е хахо Рената, но ми е симпатична. Надявам се да се е отказала вече да намества Кировите чакри.
Искам Мая да напусне. Към момента не виждам как може да стане, но се надявам скоро да се отвори възможност.

# 422
Аз искам Влади да бие. Не че ми е симпатичен ама ми писна от самодоволната усмивчица на Бистра.
Ако Миро спечели искам да се уединят с майора и сами да си изядат храната.
Владо ако спечели вероятно ще вкара Мая на елиминации освен ако нещо не се договорят с Бистра. Че нещо много заговорнически се усмихваха един на друг.

# 423
# 424
Владо не би пратил Мая на игра за спасяване. Освен ако не го направи, за да накара Мая да поиграе, че твърде много се опитва да движи Играта, а реално не участва в игри.

# 425
За мен на пожарникаря не му е чиста работата… но може и да има още една жена, която да е би.
Венци по-скоро не, при него е друго, не се е отделил още от мама и тате.

Искам някой от мъжете да спечели, че да видим техните стратегии, Биста е общо взето ясна.

# 426
Никак не харесвам това, че продукциите търсят разни пикантерии. Какво значение за играта има кой как се определя сексуално?! Мен не ме интересува, но явно това продава.

И на мен ми направи впечатление, че има някаква закачка между Влади и Бистра. Прилича ми на някакво състезание между тях, което е добре, защото може да очакваме оспорвани битки.

Жените в лагер 1 са "смачкани", да. Направи ми впечатление още първите дни, когато Дзами обясняваше за ролите на мъжа и жената, как утвърдително кимаха с глава. После пък се разсърдиха, че бил кавалер с жените от другия лагер, а на тях говорел на "ма".

Бистра да, има много гривни, да, побеждава в игрите, но малко по-смирено трябва да го дава, защото няма да е все на върха. Докато за барчетата по-скоро я оправдах, за снощната вечеря, не. Трябваше да раздели храната с другите, нищо, че те вече имат някаква.

# 427
Влади си има приятелка в момента, някаква инфлуенсърка, на която забравих името.
Надявам се той да победи довечера, Бистра и Мая са ми мега неприятни вече.
Ако е той, мисля че няма да прати Мая на битка, нали имат сключен пакт. Иначе много бих се зарадвала ако Мая е аут.

# 428
  • Разпиляна във въображението
Бистра я нямам за мачкаща. Едната игра спечели с помощ от публиката, на другите стартираше слабо и накрая печели. Има ли една категорична победа - повежда от началото, силна среда и категоричен финал? С което не казнам, че победите й не са победи, но ми е далеч от "мачка". Владо победи мачкайки, Дзами също. Все категорични силни победи.

# 429
  • Другата България
Никак не харесвам това, че продукциите търсят разни пикантерии. Какво значение за играта има кой как се определя сексуално?! Мен не ме интересува, но явно това продава.

Скрит текст:
И на мен ми направи впечатление, че има някаква закачка между Влади и Бистра. Прилича ми на някакво състезание между тях, което е добре, защото може да очакваме оспорвани битки.

Жените в лагер 1 са "смачкани", да. Направи ми впечатление още първите дни, когато Дзами обясняваше за ролите на мъжа и жената, как утвърдително кимаха с глава. После пък се разсърдиха, че бил кавалер с жените от другия лагер, а на тях говорел на "ма".

Бистра да, има много гривни, да, побеждава в игрите, но малко по-смирено трябва да го дава, защото няма да е все на върха. Докато за барчетата по-скоро я оправдах, за снощната вечеря, не. Трябваше да раздели храната с другите, нищо, че те вече имат някаква.
Продукциите винаги са търсели и предлагали на зрителя това, което продава. И предвид другото, че същия зрител се интересува основно от “хляб и зрелища“, на никой не му пука, че така могат да се очернят или представят в светлина, различна от истинската хора, които хал хабер си нямат от разни хипотези и предположения на същия този зрител. Продукцията пуска “кукички“, и в зависимост от това кой какво търси, “кълве“. Затова и онзи ден писах на участника/участничката, който пише /чете тук - трябва да са подготвени да прочетат за себе си всякакви буквално глупости, и това по никакъв начин да не им влияе. За съжаление обаче това не е така, има доста примери назад в годините. Затова и аз лично се въздържам да предполагам лични  моменти от живота на участници, гледам да се придържам към играта и показано и видяно в нея, с ясното съзнание, че и там гледам и виждам това, което продукцията е решила. Не само тази продукция, по принцип.

Относно жените в нумеролозите - същото мисля. С толкова алфа мъжкари това да се обособят и изпъкнат е трудно. Поне на този етап, надявам се във втори нещата да се променят, която оцелее дотогава.

# 430
За съжаление се наложи разбирането че пикантното и екзотичното продават рейтинги. И затова се търсят.

Така например аз съвсем не съм убеден, дали Бистра наистина е вярваща или си прави реклама. Още повече афишира протестантство, протестантите са към 50 -55 000 души в някакъв смисъл са малцинство и са различни. т.е. "фешън" е да кажеш, че си протестант, католик, униат, но не и че си православен, защото такова е мнозинството. Супер "яко" е да се обявиш за гей, дори да не си. Пикантерията продава.

Относно Бистра - независимо дали я харесваме или не, всички имаме отношение към нея.
. Няма нито един от нас, който може да каже, че не я забелязва. Действията ѝ раздвижиха играта, създадоха скандали и интриги, нагорещиха страстите. Точно поради тази причина искам хора като Бистра, Кирил, Алекс, Шериф и дори Биляна и Берке да останат по-дълго. Безлични играчи като жените в Лагер 1 (без Рената) и като Секулички могат и да се махат

# 431
Спрете да спекулирате с чуждата сексуалност. Изобщо не е яко да се обявиш за гей, ако не си, по-скоро е ужасно да те набедят за гей, ако не си, защото някой като Киро може да те пребие на улицата.
Има още един хомосексуален (не се обявява публично, но не се и крие) на острова и петият представител допускам, че може да е асексуален, защото въпросът не беше "Кой е част от ЛГБТ".

Хайде стига сте го нищили, защото като цяло тъпчете на едно място.

# 432
Miriel, слабо - силно - важен е броят победи. Бистра вече втора седмица все бие, изключвам битката Рената
В този случай казвам "Мачка", може да бие с две секунди разлика, но като пожънеш 10 или колкото са там победи е мачкане.

Clouded
- ако не беше яко, нямаше най-различни хора от типа на Азис, Емили Тронинетката, Мирела и пр. да афишират своята сексуалност. И да - има и негативни реакции и е нож с две остриета, особено когато си по-малък е гадно, нормално е, но различността "продава" и когато станеш на 20-25 години това е лесен начин за инфлуенсърство.

Който не е бил съгласен личният му живот да става достояние - да не влиза в риалитита.

# 433
Ина, Нина, Виктор М.?
Не съм сигурна.

# 434
Скука е това предаване. Няма нищо интересно освен сбирщина лентяи дошли на остров, мислейки че отиват на почивка. Същото беше и безинтересното Сървайвър

Няма живец дори и във водещите, които разбират с какви хора са дошли  тук. Искат парите, но не искат да се състезават. Стават драми и опери при всеки нов избор на играчи за игрите

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 11:40 от dsfds

Общи условия

Активация на акаунт