🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 39 142
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Ина, Нина, Виктор М.?
Не съм сигурна.
Да, и те мисля са с по една.
Но и тримата са от лагери 1 и 3, а според мен нито един от тримата, които ще се борят за златната гривна и все един ще я вземе, няма да прати някой от лагери 1 и 3.
Тъй че остават хората от Глория.

# 436
  • Разпиляна във въображението
За мен победа от 2-3 секунди не е мачкане, а просто победа.

# 437
Meri, Бистра без да и' мигне окото би пратила Ина и Нина.

# 438
Ако ще коментираме водещите специално за Диляна съм съгласен, че само се е разходила до Филипините, за да вземе няколко хилядарки. За Саното обаче - не!

Специално в ИВ, Ралица Паскалева е много одумвана, но мен ме кефи, как прекъсва играчи на съветите, търси да внесе раздор, има култови реплики, накратко прави се на зла вещица. Личи си, че е актриса няма как да не я забележиш

Диляна ми стои като истукана, в една игра се порадвижи малко - оная с гоненето на насекомите - и сега пак ни дума от нея. Снощи стоеше като накяква асистентка на Сано. Инак е хубава, ама то с една хубост не става.

Саното ми хареса, не се пречка на играчите, не им подсказва, дърпа се настрана и дяволито ни пошепва къде бъркат

Предполагам че са търсили мъж и жена, и като са взели Сано са търсили моделка с визия на туземка. И така са се сетили за Диляна.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 12:37 от Лорд Сняг

# 439
  • Разпиляна във въображението
Всъщност тя се е обадила и се е предложила.

# 440
  • Другата България
Meri, Бистра без да и' мигне окото би пратила Ина и Нина.
Аз не мисля точно така.
Колкото и да си е повярвала и да е самовлюбена, трябва да осъзнава, че не може да разчита само на Мая.
И Миро. Който пък като един истински сървайвър не би се поколебал да я “жертва“ ако и когато се наложи, такива индикации дава според мен.
Та, ако наблегне на социалната игра /за момента не го прави/, или пък Мая ѝ подшушне, трябва малко да промени поведението си. Ако иска да се задържи след първи етап.
Но аз не мисля, че Бистра ще спечели довечера, точно с тези двама мъже.

# 441
  • София
Става ми все по-интересно, изпъкват образи, променят се, както някой каза- никой вече не е безразличен към Бистра. Много ми харесва Сано как води, страхотен е, с чувство за хумор и си личи позитивното отношение и уважение към участниците. Диляна за водеща не става, но пък не пречи и не се напъва да се изявява, така че ми е ок.

# 442
Владо ако спечели вероятно ще вкара Мая на елиминации освен ако нещо не се договорят с Бистра. Че нещо много заговорнически се усмихваха един на друг.
Те си приличат визуално, забелязали ли сте? Имат еднакви усмивки и излъчване.

# 443
  • Варна
Глупости. 🤣

# 444
Бистра напълно потвърждава сентенцията ‘Дай на човека власт/пари и му гледай сеира’. Изключително лоша социална игра. В комбинация с това, че е най-богата на острова, не вярвам че ще стигне много далеч.

# 445
Всъщност тя се е обадила и се е предложила.

Сериозно ли?!

# 446
Сано се справя много добре като водещ, Диляна няма дарба да говори.
Сано в повечето случаи е с широки и изсулени тениски/ризи, които още повече подчертават смъкнатите му рамене, Диляна е красива, каквото и да облече. Т.е, добре се допълват като двойка водещи, но има какво да подобрят.

# 447
На мен пък Диляна ми допада като водеща. И като се има предвид липсата на опит, просто е супер.

Бистра започва да ме дразни. Много се възгордя, много си повярва. Не ми харесва, че се обръща(т) срещу 'своите', не ми харесва, че не сподели храната си. Значи когато мъжете открият нещо за хранене из джунглата е за всички, но тя дели само с дружката си. Направо не знам как не им беше неудобно от останалите. И не че е длъжна, но ми идва грозен този егоизъм.

По снощния епизод какво друго да кажа... А, да - много беше жалко от страна на Мая и Бистра да се правят на ударени пред Алекс. Ми поне имай очите да не правиш човека на глупак.

Игрите са хубави, интересно ще ми е днес кой ще победи и кои двама ще си тръгнат.

# 448
Аз да кажа нещо, над което никой не се замисля - Бистра много вярва на Мая, ама аз не бих вярвал толкова. Мая има една гривна, Бистра - поне 11.
Втория етап на играта е след 10-ина дни. Я си представете, че Мая с 1-та гривна предизвика Бистра и ѝ вземе гривните? Ще бъде голям шок за Бистра. Да, Мая падна в две игри, ама това не е показателно. Първо тук всеки може да бие всекиго. Второ това може да е било стратегия на Мая, да остане с 1 гривна и да не ходи на битки, докато не почне втори етап.
От друга страна в лагер 1 като че ли проумяха, че Мая е по-лесната мишена, а така Бистра ще я заболи, пък и ще я лишат от сигурен глас. Съвсем не изключвам ако Влади спечели до номинира Мая и двама които поне наглед са по-силни

# 449
Ако ще коментираме водещите специално за Диляна съм съгласен, че само се е разходила до Филипините, за да вземе няколко хилядарки. За Саното обаче - не!
Диляна е пълна скръб като водеща, съжалявам, че го казвам. Единствената й роля е да каже "Моля, отворете диска" (не на английски явно) и да си издекламира по най-изкуствения начин някакви правила за играта, която следва. Абсолютно излишна е за това предаване. Явно е взета само за красота. Саното се с правя добре. Ако си поправи стария навик да казва ШЕ, вместо правилното ЩЕ ... ще е много добре. Аз мисля, че се справя екстра и като коментатор на игрите.

Общи условия

Активация на акаунт