🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 39 147
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 450
  • Разпиляна във въображението
Всъщност тя се е обадила и се е предложила.

Сериозно ли?!

Така каза Николов в подкаста. Имало е идея за някакво друго предаване, което е пропаднало. Вече с това били избрали Сано. Получил обаждане от Диляна, която казала, че е чула за предаването, харесало й и поговорили.

Това не е дословно, но общо взето така е станало.

# 451
Да, но първо Ники Николов е споделил с някой неин приятел, не помня кой, че я вижда като водеща. Той пък казал на нея и тя му се е обадила след известно време. Това разказа Ники Николов в Надкаст.

Всъщност тя се е обадила и се е предложила.

Сериозно ли?!

# 452
  • София
Мен ме кефи много Диляна Попова. ТОП попадение, особено пък там на Филипините сред тази опасна красота.
И изобщо не ми трябва да говори.
А между другото дори и като говори си се справя, далеч по-добре е от много други прохождащи в началото в риалити формат, а тя дори не е професионална актриса.
И със Сано се допълват също така.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 13:04 от Diavolo

# 453
Е за едната красота ли трябва да получава хилядарки? А малко прекаляват с грима, като я правят на тигрица. Тя си има естествена красота и не е нужно да я мацат с толкова грим.

# 454
Николов е мислел да я избере за водеща за това друго предаване, което не се е получило, това запомних от подкаста. Аз си мисля, че това предаване може да е "Аз съм звезда, измъкнете ме оттук", тъй като по едно време имаше статии, че него ще правят. И е пак оцеляване в дивото, може би Н. Николов много е искал да направи подобно реалити, но това са само мои предположения.

# 455
Бистра леко ме подразва, но ходът й с храната е най-безпорблемен за мен, защото беше направен след като вече бяха намерили нова храна, което означава, че нейната вече е лукс, на който може да се наслаждава, а не необходимост за цялото племе. Докато нямаха - даваше.

Алекс има правилно стратегическо мислене, но социално е кръгла нула и прави същите грешки, за които се опитва да поучава Бистра. Затова и се нахендри така.

Спекулацията със сексуалността от страна на продукцията, както и с връзката на ББ беше грозна и евтина провокация, която не е необходима.

# 456
  • Разпиляна във въображението
Да, след като ги е гледала Сано с Николов по сутрешния блок на бтв, тя му се обажда и така се случват нещата.

На мен ми идва по-скоро излишна. На една от игрите ми се видя, че е седнала на плажа. На друга се въртеше отстрани на тресето.

# 457
  • Враца
Сано го харесвам, старае се , получава му се.

В Дилянка няма живец, декламира като робот, хич не и се получава, но пък е красива. Трябва да си стои и да си хубавее, просто.

# 458
  • София
Бистра за пореден път настъпва социалната мотика и то на два пъти само в този епизод. Първо прояви пренебрежение, неуважение и арогантност към съюзническия лагер с това "преядох и ме домързя да дойда." Страшно тъпо изпълнение! И второ с това, че не сподели храната си поне с Миро, ако не с всички. В крайна сметка сама каза, че играят заедно. Само че очевидно него си го държат да печели битки и облаги, да им прави улеснения на плажа и да носи храна, а извън това - кучета го яли. Много грозно! Да, нейно право е, но не смятам, че е в позиция да си го позволи социално. Защото не е никак силен играч, че да пробие напред самостоятелно. Всъщност съм убедена, че още довечера ще изгуби златната си гривна. Трябва битката да е съчетание с лента, та да успее да бие Миро или Влади.
Искрено се надявам довечера Миро да стане златногривен и да започне да си дели храната само с Йочколовски, не и с двете "принцеси". Аз на негово място даже и от картофите нямаше да им давам да ядат, да отидат да си намерят.
Съвсем се самозабрави Бистра, става ми все по-неприятна. Била основен претендент за финала. Основен, ама друг път. Още в началото на втори етап някой ще й думне всичките гривни с лекота и ще си ходи по живо, по здраво.

Еляса повече ми харесваше като беше незабележим. Сега като влезе в полезрението на зрителите, се оказва кофти човече. Никак не исках да печели, въпреки че е доста точен и ако не си беше дружка с Кънчо, щеше да го опука и него набързо.

Това с нищенето на любовната история беше страшно тъпо. Не виждам на кого извън двойката му влиза в работата дали Б и Б се харесват. И да се влюбват, и да играят - все тая, тяхна работа си е. Всеки има право да прави това, което го влече, стига да не нарушава добрия тон и правата на останалите.

# 459
На мен темата кой с какво спи извън острова, не ми е много итрересна, коментирах си Венци, той ми е слабост.
Също любовта на Б&Б не е много интересна, извън това дали пък не е стратегия на Биляна.

Трябва битката да е съчетание с лента, та да успее да бие Миро или Влади.
Grinning Grinning

# 460
За мен Диляна е красив придатък на Сано. Сано е основния водещ, а тя хубавее до него. За атракция просто. Както в една реклама за кисело мляко, например, ще сложат някоя кръшна мома.

Бистра доста се главозамая и може да загуби представа за реалната ситуация. Досега има голяма доза късмет при нея и тя явно се самозаблуди, че моментната й позиция се дължи на 100% нейни качества.
Пък и показва в последните синхрони някаква арогантност. Не даваше вид на такава в началото. Иначе все усмихната, позитивна, нали...

Но не мога да отрека, че около нея и Мая е най-динамично, интригуващо и пораждащо коментари. Дали в + или -, но няма безразличие към тях. Докато доста други там са само фон. Ина, Мина... с тях, без тях, все тая.

# 461

Но не мога да отрека, че около нея и Мая е най-динамично, интригуващо и пораждащо коментари. Дали в + или -, но няма безразличие към тях. Докато доста други там са само фон. Ина, Мина... с тях, без тях, все тая.

Абсолютно - в плюс или в минус, но не можем да сме безразлични към Бистра.
Ина, Нина, и повечето жени от лагер 1 (без Рената) дори не ги забелязвам. Иван - фена на Глория - също явно е за красота. Кюта си там с гривнтаДа се махат. Мая - също.
Сашо не го и заблезвах, но сега ще се зарадвам да стане "война" между него и Бистра.
Както ще се зарадввам на "война" между Кирил и Шериф

П.С. Кирил ми е антипатичен, но в случая снощи бе прав - като ще взимаш решения как да разпределяш ресурсите на всички бъди мъж излез напред и кажи виждането си пред всички.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 14:17 от Лорд Сняг

# 462
И аз се надявам Миро да стане Златногривен. Ще стане много интересно, особено в неговия лагер. Бистра ми е малко хлъзгава, но като цяло ми харесва представянето й

# 463
  • Враца
Хора , като Александър органически не понасям. Няма да играеш - мрънкаш, ще играеш - пак мрънкаш.
Как па не се усмихна веднъж, да е приветлив, да свърши нещо, да даде идея..
Кънчо е същия. Дошли хората да им правят навес, то мрънка, че и те можели.
Такива черногледци не мога да понасям!

# 464
Така например аз съвсем не съм убеден, дали Бистра наистина е вярваща или си прави реклама. Още повече афишира протестантство, протестантите са към 50 -55 000 души в някакъв смисъл са малцинство и са различни. т.е. "фешън" е да кажеш, че си протестант, католик, униат, но не и че си православен, защото такова е мнозинството.
хах за първи път чувам, че е модерно да си протестант в България - точно обратното смятам, че малцинствата не са много долюбвани, макар че вече е демокрация и имаш свобода за разлика от времето на соца например.
Иначе не мисля, че тя заблуждава или го използва, просто според мен гимнастичките ги учат да са абсолютни машини и да мачкат наред без много милост и затова може да изглежда, че има дисонанс

Общи условия

Активация на акаунт