Движение на българските майки -ВИДИН тема 9

• 20 169
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
  • край Дунав
Точно стана дума...знаете ли, че на бала на ротарианките Мими и Люси са дали по 70 лв. всяка и си мълчат????????????????Хайде да имаме предвид и да ги съберем, защото , освен, че се съгласиха да ни представляват са се представили като ДАМИ, каквито наистина са!Нямаше и дума да кажат #2gunfire

# 226
  • край Дунав
Какво правим с жената от Дунавци с 3-те деца??????????

# 227
zdraveite
predlagam v petuk 23.03. da se sreshtame v 18 4asa v vipa. meli nadjavam se da se opravish malko do togava ;-)kakvo shte kajete?

# 228
Да, наистина кога ще отидем до Дунавци? Аз още преди 10 дни събрах 1 голям плик с дрешки за там. Когато кажете, тръгвам Peace
За срещата в петък, ще съм на линия Peace

# 229
  • Видин
Рени,щом имаш цял плик,да отидем в понеделник.Хайде,мами на момченца,помагайте!!! Praynig

# 230
а колко са големи децата ,и имаме ли цяло инфо за тях от АЗД
пак не съм в час  Embarassed
искам да ви помоля да проверим нещата ,защота знаете повечето от вас ,как се опарихме в началото с Иванчо

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 17:30 от lorys

# 231
  • край Дунав
в склада има доста дрешки, струва ми се и доста малки. не е лошо да ги прегледаме и да ги сортираме, че идва лято........

# 232
 ПРОЦЕДУРНО  ПРЕДЛОЖЕНИЕ !!!!

Следващо мероприятие

Хепънинг на открито , хепанига се прави на няколко  места на площад -места по интереси ,  говорих с г-жа Дикова и тя  я предложи ,идеята ще  я развия на следваща среща !!
целта е  отново събириране  на средства за парното

# 233
  • Видин
И аз имам предложение относно парното:

То се видя,че по такъв начин става много трудно и бавно!
Та затова предлагам -направо при кмета на Белоградчик!!!Да се пробваме,а!Може пък и да сколаса  newsm78?А ако не ще-много ми допадна идеята на Илия Луков-Събира журналисти от ВСИЧКИ медии,идва в Белоградчик -и пак проба,проба...Той каза,че ще има ефект! Peace
А за хепънинга-идеята много ме изкефи! Peace  Може да го направим и за друго нещо,а newsm78

За децата от Дунавци писах подробно,ще издиря за го пусна пак.
Ето инфото:
1,Виктор-на 19,март ще навърши 5 месеца.
Има нужда от всичко:Хумана/най вероятно НАН,защото не можахме да се свържем в момента с майката,но от АЗД така казаха/
-хумана
-памперси
-пюрета
-кашички
-одеалца
-залъгалки,гумени играчки и др.
-козметика-бебешка
-дрешки-всякякви!
-нямат креватче,но е малко тясничко в тях-нещо като кошарка или от сорта...
-за количка-допълнително ще разговаряме.
-и всичко ,което се сетим за бебе на тази възраст

2,Борислав-13 год.-слабичък,висок е 1,62см,обувки-№37,38-българската номерация

3,Николай-на 6 год.-по-едричък,обувки № 32-бълг.номерация,

4,Габриел-на 4 год-и той е по-едричък-№ обувки-30-пак бълг.номерация,
Дрехите за Ники и Габриел-34-36-българска номерация
хората нямат никакви претенциидали са нови неща или носени-това казаха от АЗД
Когато им казах,че вече ни питат с какво може да се помогне,и че от цялата страна предлагат помощ-ммного се учудиха и зарадваха!
ецата от Дунавци писах подробно.Ще го издиря и пак ще го пусна.
И четирите деца са момчета!

# 234
  • край Дунав
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116350  това е от последните 2 дни от Гоблените.ком  /без последния - с момичето/

# 235
  • край Дунав
Да отидем до Рабиша, изоставаме с ново село/ да не си помислят, че ги изоставаме/Идеята на Григорова можем да приложим в Белоградчик, нали?

# 236
ИДЕНТИФИКАЦИОННИТЕ ВИ КАРТИ ,момичета са у мен

получаване ,само срещу  ОБЕЗВЪЗДУШЕН ПЛИК ОТ ПИСМО  Mr. Green Mr. Green
/предполагам знаете ,че се обезвъздушава само с банкноти /

При мен номера ти няма да мине, аз си взех картата още в понеделник вечерта Mr. Green

Наистина с Ново село изостанахме, отдавна не сме ходили до там Thinking
В петък и в неделя като се видим ще обсъдим всичко Peace Мен нещо не ме свърта на едно място и това стоене вкъщи ми се отразява зле Crazy

# 237
искате ли да ви пратя дрехи от тук за това семейство-в склада има Peace-само,че ще мога да се организирам чак другата събота-в петък заминавам за сандански за 6 дни Laughing

# 238
Пепи,
айде моля те измисли това благодарствено писмо до спонсорите Praynigкато отидем да им върнем трансперантите да им дадем по едно такова,по междо другото утре ще имам снимки и от фотото на бирата и водата,ще ги кача  PeaceЛюси маи е открила кои е човека които е заснел целия концерт инфо ще имаме утре  Peace
те това е от театъра: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116049

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 21:15 от mona__

# 239
Мона ,след разговора днес
намерих снимка и за Кнауф 
качи тия снимки -де
утре съм от 08,00  на работа ,да подготвя едни док на кораб ,който тръгва имам зор да 09,00 и след това ще ги напише и разпичатам
ще се постарая да приключа с тях до обяд

Общи условия

Активация на акаунт