Отговори
# 510

Диди, няма го маминият и това е...
Време е вече да му се разсърдим и да се ориентираме към друг хубавец.
Охх, само си говоря, но нищо без Толга не ми се гледа.
Слагам отново Езги - тя продължава да се фотка:

# 511
Здравейте и от мен, дами!

С пожелание за много хубава Събота вечер! Heart

# 512
Ехаа, страхотен Халил!
Ели, благодаря много за хубавата фотка.
Веднага слагам до този красавец и маминия сладкиш.

# 513
# 514
Цвети, извини ме за невежеството, но не зная кой е този строен младеж?
Дай подсказка, че да не се чудя.

# 515
Цвети, извини ме за невежеството, но не зная кой е този строен младеж?
Дай подсказка, че да не се чудя.

Еми, този строен младеж с ръст 1.92 е Илхан Шен, един от любимците ми. Снимката е от ролята му в нов сериал "Черната барета". И изглежда младок, а е на 35 години. Роден е в Омуртаг, на 2 год. родителите му се изселват в Истанбул. Има си приятелка, с която е вече 7 години. Аз си го харесах в сериала "Любов, разум, отмъщение" с Бурджу Озберк, която ми е също присърце.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 00:28 от Цвети &

# 516
Еми, този строен младеж с ръст 1.92 е Илхан Шен, един от любимците ми. Снимката е от ролята му в нов сериал "Черната барета". И изглежда младок, а е на 35 години. Роден е в Омуртаг, на 2 год. родителите му се изселват в Истанбул. Има си приятелка, с която е вече 7 години. Аз си го харесах в сериала "Любов, разум, отмъщение" с Бурджу Озберк, която ми е също присърце.

Ето затова си обичам темата. Толкова много неща научавам от вас, момичета!
Списъкът с любимите ми турски актьори набъбва, а сериалите, които чакат ред да започна, вече са десетина.
За "Любов, разум, отмъщение" съм попадала на хубави отзиви, но дори не зная приключил ли е, или продължава да се снима.
Цвети, благодаря за инфото. И когато имаш време напиши нещо повече за сериала.
Не става въпрос за тежка драма или...
Гледа ми се нещо разтоварващо.

Цвети, не съм забравила за този момент, но още не мога да го изрежа качествено и да го кача в YouTube.

# 517
Илхан ли💯 наше момче много го харесвам.
Сериала отдавна свърши мила Толга е пуснал стори

Но не иска да се пусне много хубав зимен пейзаж от Бейкоз -Истанбул

# 518
Здравейте, момичета!

"Когато танцувате, можете да се насладите на лукса да бъдете себе си."
Пауло Коелю

Заредете се с прекрасно настроение, забравете за грижите, обърнете гръб на проблемите и напук на сивото ежедневие разнообразете неделния ден с музика и танци.

Много усмивки и настроение в днешния ден ви желая!

24 ноември - Световен ден на танца

Днес е Световният ден на танца
 International (World) Dance Day се отбелязва от 1982 г. по решение на ЮНЕСКО на рождения ден на френския балет майстор Жан-Жорж Новер (Jean-Georges Noverre), реформатор и теоретик на хореографското изкуство, който влиза в историята като "баща на съвременния балет". На този ден целият танцуващ свят отбелязва своя професионален празник – театрални опери и балети, съвременни танцови трупи, ансамбли за съвременни балетни и народни танци и други, както професионални, така и самодейни артисти,танцьори, които обичат музиката и танците.

Скрит текст:

# 519

Ето ,че Толга ме слуша...

# 520
Диди, ама да беше излязъл маминият на снега, че да фотне и себе си, та да стопли душичката ми.
Красив пейзаж с първия сняг в Истанбул, но всичко щеше да е прекрасно ако пред колата стоеше и Толга.
Ще направя колаж, трябва и Толгето да краси нощен Истанбул.

# 521
Еме много искаш сега той показа ,че шава поне ти и на това бъди благодарна аз съм свикнала моите момчета всичките са така пускат се от дъжд на вятър някои като се покрият с месеци ги няма освен това.

# 522

Да потанцуваме и се сгреем Stuck Out Tongue Winking Eye

# 523
Ето и новата снимка на Толгахан, за радост на Еми. Залез в Истанбул.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 17:12 от Цвети &

# 524

Танго и Джайв в ритама на танца People Dancers

Общи условия

Активация на акаунт