Отговори
# 540
Добре как може да напишеш такава сцена и после да ми показваш Топрак?

Диди, аз не исках да гледам Топрак не само в тази сцена, но изобщо в сериала, ама... решение на сценаристите, нямаше какво да се прави.
Да сложа и аз Чънарко -  обичам си го и него:

# 541
Ама пускаш ми Липса на Мустафа тия двамата се гледат все едно ще награбят в хастането и ще ми правиш Топрак и Чънар двойка. Алооо коя чавка ви изпи мозъка кардешиммм?

# 542
Ама пускаш ми Липса на Мустафа тия двамата се гледат все едно ще награбят в хастането и ще ми правиш Топрак и Чънар двойка. Алооо коя чавка ви изпи мозъка кардешиммм?
Диди, специално за теб - една страстна целувка:

# 543
Добро утрооо ! 🍂🍂🍂☀️☕☕☕☕🥮🥮🥮🍰🍰🍰
Ползотворен ден на всички с надеждата любимците да ни зарадват. 

# 544
Здравейте, момичета!

"Какво значение има кой е по-силен, кой е по-умен, кой е по-красив и кой е по-богат? Та нали в края на краищата има значение само бил ли си щастлив или не!"
Ошо

Пожелавам ви ден, събрал в себе си усмивки, любов, успешни стъпки и много красиви мигове, които си струват да бъдат запечатани!

# 545
# 546
Ново от нашата красавица Амине:

# 547
# 548
# 549
Привет, дами!

Пожелание за усмихната вечер с много настроение! Wine Glass

# 550
Ели, благодаря за пожеланията и красавците ни.
Сладури са Толга и Халил.
А в последните си проекти "споделят" една и съща партньорка - Dilara Aksüyek.

# 551
Добро утро и успешен ден на всички. 🍀

Дилара Аксюек е добра актриса. Благодаря за гифчетата. Дали ще участва във втори сезон на екшъна ?

# 552
# 553
Здравейте, момичета!

„Не греши този, който не прави нищо! Не се страхувайте да правите грешки - страхувайте се да не ги повтаряте!"
Теодор Рузвелт

Много настроение, спокойствие и обич през целия ден!
Щастливо, споделено и пъстро да ви е...

Дилара Аксюек е добра актриса. Благодаря за гифчетата. Дали ще участва във втори сезон на екшъна ?
Феми, нямам никаква идея какво става със сезон 2 на „Arjen”.
Дилара би трябвало да участва, защото е една от главните героини. Но кога ще излезе сериала никой не казва.
Ще взема да спра абонамента си за Gain, дано тогава се раздвижат нещата.
Видях, че Диди е пуснала фотки от тренировки на Толга.
Възхищавам се за старанието му винаги да е във форма и да се подготвя отдалеч за ролите, в които се снима. Няма дубльор и екшън сцените са негово дело.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт